Selam arkadaşlar. O kadar yalnızım ve konuşacak kimsem yok ki buraya düştüm. Evliyim bi çocuğum var. Çocuk bakmak çok zor bütün gün peşinde dolanıyorum evdi yemekti çocuktu halim sabrım kalmıyor. Eşim mükemmel bi baba dünyanın en iyi babası çocuğuna karşı mükemmel biri. Bana da bi zararı yok ama çok yalnızım. Hiç konuşmuyoruz eskiden her hafta sonunu değerlendirirdik şimdi son 1 aydır o da kalmadı. Konuşacak kimsem yok duvarlarla arkadaş oldum çok mutsuzum çocuğum olmasa ölmek istiyorum o kadar mutsuz ve yalnızım.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bhrası sapıklar yurdu burdan sana yarar değil zarar gelir bilgin olsun, yorumda ki sırtlanların tek amacı cinsellik.
Evli ve anne olduğunu bile bile bunu düşünüp yazanında allah belasını versin
Sen milleti vicdanlı sanıyosun galiba. Sen onlar icin yasak bir elmasın. Seni kapmak icin her türlü sarlatanlıgı yaparlar emin ol
Yapan engeli yer yapanın da anası bacısı vardır illaki aynısını onlarda yaşasın ne diyim
Neyse uyarı mı yaptım vicdanım rahat.
Destek almayı düşündünmü ailenden vs?
Annemler eşimde suç bulmuyolar maalesef. Beni sürekli agresif öfkeli sibirli buluyolar ama bir kere bile neden bu kadar öfkelisin diye sorup anlamaya çalışmadılar. Olmak istediğim kişiyle olduğum kişi aynı değil belkide ben kendi içimde kimlik bunalımına girdim ve suçu eşimde arıyorum o da olabilir.
Evet olabilir eşin normaldir mesela ama gözüne batıyordur belki bunu esinle paylaşıp sana daha cok ilgi alaka göstermesini sağlayabilirsin
Eşim dünya üzerinde ki gerçekten en iyi insan mükemmel birisi. Kolay sinirlenmez her istediğimizi yapar alır götürür vs vs. Ama benim istediklerim bi sohbet bi hadi bugğn senin sevdiğin yerde yemek yiyelim denmesi ince düşünülmek yükümün azaltılması. Evlendim çocuk oldu işimden oldum eve kapandım daha çok anlayış beklerdim ama aksine uzaklaştık ve ölmeyi düşünecek kadar yalnızım. Burayı açtım yazdım çünkü ciddi ciddi düşündüm ama çocuğum var ve daha çok küçük
Biraz daha kendine zaman tanı bu süreçte dedigim gibi esinle paylaş ya da kendin çocuğunla aktiviteler yap umarım bu durumun düzelir kendnide öldürmeyi aklından cıkar zaman zaman bulanımlara girebiliriz önemli olan bunu saglıklı bir sekilde atlatmak en azından esin ve çocuğun için
Gerçekten başkası yazsa bende aynen senin yazdıklarını yazardım. Ölmek bu düşüne bile saçma sapan ve bu yaşta bile ergence bu şeyi yapmayı düşünmek rezillik. Ama insan gerçekten başına gelmeden o hissi yaşamadan anlamıyomuş.
Ergence degil tabiikide seni anlıyorum evet evli ve çocuklu degilim ama üzerimde bir o kadar yük var
Ne zaman ölmeyi düşünsem sunu söyledim ya iyi gunlerim olursa böyle diye diye buralardayim tutunman gereken bir ailen özellikle bir çocugun var onu kendine hayat enerjin olaral secebilirsin
Ve ne olursa olsun vazgeçme bir yerde bu zamanı hatırlayıp pişman olma
Düşündüğüm için bile pişmanım. Ama çok yoruldum insanlardan görülmemelten duyulmamaktan. Silik bi insan değilim evimde bütün gün işimi yapıyorum çocuğuma bakıyorum ne bileyim bi kadın olarak ben ne yapabilirim daha fazla. O kadar alıştım ki artık kendime bakasım gelmiyo
Kendini daha fazla buna alıştırmadan kurtulman lazım çevreden ilgi beklemeyip kendi kendine iyi gelmeyi denemelisin belkide
28 senelik hayatımda zaten her şeyimi hep kendim hallettim. Hasta oldum ölümden döndüm bir günde kimseye bana bi bardak su ver diyemedim nazlanamadım. Hep güçlü olmak zorunda kalmaktan yalnızlıktan öyle işte. Gece gece sizi de karamsarlığımla boğdum özğr dilerim
Geçer arada öyle dönmeler olur eşinle konuş anlaş
Konuştum defalarca ne yazık ki manipüle konusunda çok iyi
Olur öyle arada ne iş yapıyor ki stresli bir işi mi var
İşi stresli değil rahat. Maddi açıdan da sorunumuz yok güvensizlik yok aldatma yok. Ama 1 senedir böyleyiz çocuk yoruyo desem zaten akşamdan akşama bide hafta sonları evde benim kadar yorulmuyor.
Bilmiyorum biraz onun yerine de koy kendini. Yuvayı yapmak zordur o da anlayış gösterir sende. Ne bilim konuşacak konu yoksa film izleyin başını onun omzuna koy veya instada gezinin bulursunuz konuşacak bir şey
Evliliklerde olur arada iletişim azlığı ama üstesinden gelinemicek bir şey değil
Koydum konuştum çabaladım sonuç bulamadım. Az önce gizli gizli ağlarken bu site geldi aklıma dedim yazayım en azından burada içim rahatlasın..
Biraz konuşmak ister misin? Ya şöyle benimle konuş benimle zaman geçirden ziyade konuşacak konu aç mesela onun ilgisini çekecek konular
orada bile bir gerilim oluyor yani ben bi çözüm bulamadım. Karşılıklı bi gerilim var aramızda ama ortada hiçbi sorun yok böyle olmayı gerektiren
Gerilim şundan oluyor senin beklentin var. Beklentini tam karşılayamıyor. Ondan geriliyor ortam. Beklentini karşılamak için bir çaba sarfediyor ortada bir sorun var ama nasıl çözeceğini bilemiyor.
Ne sen biliyosun sorunun çözümünü ne o. Rutin bir şey olmuş diye çok konuşacak konuda olmuyor
Ya da sorun artık çözülmek istenmiyor. 8 senedir beraberiz 4 yıldırda evliyiz sıkıldık belkide birbirimizden
Sıkılmak değil. Kadınların ilgi açlığı var. Sürekli ilgi görmek ister. Erkekler ilgilenir elinden geleni yapar ama kadınlar nedense tatmin olmaz o ilgiden. Sevmiyor mu beğenmiyor mu diye takıntı yapıp durur. Mesela o kadar gergin bir ortamınız var sana dese ya ne kadar güzelsin vs iltifat etse kedi gibi olursun unutursun. Kadınlar birqz kandırlılmak ister. Eşinin seni sevdiğinden eminsin ama ayda bir iltifat alınca acaba mı diye takıntı yapıyorsun
Ben yapısal olarak öyle pek iltifat seven biri değilim beklentim bu da değil. Ama bazen kendimi gerçekten güzel hissettiğim bir günde bu dediğinizi bekliyorum ondan ama öyle günlerde bile saatler geçer o zaman söyler ne güzel olmuşsun diye. Bilmiyorum teşekkür ederim ölme fikrimi erteledim buraya yazınca
Ölme fikrinden vazgeç. Bebeni yetim bırakmak olur mu hiç düşünsene dünyada bir başına kötü kalpli üvey anne gelecek falan. Seviliyosun değer görüyorsun eşinin seni sevdiğinden emin ol ki eminsin ama duymak istiyorsun. Biz erkekler çok dinlendirmeyiz. Sarılırız mesela. Sarılmak seni seviyorumdan daha etkili. bence
Çok haklısınız. Bu düşünce de inanın bir an da az önce buraya yazmaya karar vermeden geldi böyle biri değilim normalde ama hani dizlerimin üstüne çöküp ağlamak istiyorum derler ya o an onu yaşadım ve bu siteye girdim. Size katılıyorum söylemektense gösterilmesi hissettirilmesi taraftarıyım. Belkide biraz görülmek istiyorum eşim tarafından
Belki. En başta dediğim gibi Zaman zaman olur arada atlatırsın elbet ki atlatmalısın
İnşallah öyle olur böyle giderse zaten sonuç belli yine de allah korusun. Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için inşallah karşınıza iyi insanlar çıkar
Benim çıkmış zaten. Evliyim arada bizimde iletişim sorunlarımız oluyor ama zaman zaman oluyor. Her evlilikte olur. Hayat tiktok çiftlerinin yaşadığı gibi değil. Kadınların genelinde eşim çok konuşmuyor benle diye şikayetçi. Ama erkekler konuşkan değil dediğim gibi ben sarılırım benim için konuşmaktan daha etkili bence. Yatarken sarılırım yatağa geçerim omzuma başını yaslar başını öperim benim sevgi gösterme biçimim o. Zaman zaman iltifat ederim. Bi hafta iltifat etmediğim olur mesela ama onu sevmiyorum beğenmiyorum manası çıkmaz bundan
Maşallah allah bozmasın inşallah. Haklısınız arada tabiki olur ama arada olur 1 sene çok uzun bir zaman. Eşiniz de siz de çok şanslısınız inşallah bi ömür mutlulukla geçsin hayatınız.
Teşekkür ederim. Bir sene uzun bir zamanda bardağa dolu tarafından bak biraz sana hiç sarılmaz mı öpmez mi ne bilim yatakta sana sarılıp yatmak istemez mi onlar sevgiden.
Ya yapıyo gelir öper koklar. Biliyorum aynı şeyleri o da benden bekliyor. Ama ben sevgisini söyleyebilen ya da gösterebilen biri değilim beceremiyorum. Benim sevgi anlayışım her koşulda her şartta yanında olmak destek olmak hasta olduğunda ilgilenmek onunla üzülmek onunla gülmek. Beraber bişeyleri paylaşmak beraber gezintiler yapmak. En önemlisi konuşmak sohbet etmek
Sen beceremiyorsan erkeklerde sevgisini pek göstermeyi beceremez. Dediğim gibi bende çok gösterebilen söyleyebilen biri değilim ama sarılırım öperim koklayarak. Benim sevgimi gösterme biçimim kuzum konuşkanda değilim ama zamanla aşılıyor konuşacak şeyler oluyor ben çok konuşmam o anlatırda anlatır dinlerim hani
Ne diyeyim bilemiyorum vardır Allah ın bi bildiği
Düzelirsiniz sıkma canını kalk elini yüzünü yıka kocana sarıl uyu geçer zamanla
Kafaya takilcak seyler degil
Kendine bi sanal arkadaş bulabilirsin
Allah kurtarsın
Sen mi uzak duruyorsun
Bende..