Arkadaşlar bana sinsiliği öğretir misiniz?

Şeytanın kulu ve elçisi kaynanama karşılık vermem lazım. Ama nasıl? Mesela geliyo duruyo duruyo eşime kaynımım oğlu için ona hediye al ona bunu al bilmem ne aklına giriyor eşim sürekli zaten çocukları markete felen götürür bende götürürdüm artık gidemiyorum bebeğim var. Ama artık abartıyo. Çocuk okula başlaayacak mesela eltime gitmiş diyoki amcası sordu neyi eksik alayım 2-3 bin tlşk ayyakanıları eşime nolmuş alaydın diyo. Bizimde bebeğimiz oldu daha gelip bi 200 tl bile takmadılar. He belki dara düşmüşlerdir olur öyle buna alınmadım. Ama kv gidip onlara siz niye bebek görmeye gitmediniz demiyo. Neymiş çocuk karne almış amcası para çocuk doktora gitti diş çektirdi amcası hediye al mutlu olsun. Bi tek bunlar değil geliyo birdne eşime bana bu eteklerden al bana bunu al. Eşim bana bir harcama yapınca deliricek gibi oluyor. Heleki arkadşarım gleip yemek yediği zamna bizde oğlumun paraları oğlumun paraları diye deliriyo. Aklında benim söylediğim sıradan şeyleri tutup evirip çevirip kalabalık ortamlarda laf sokmaya kullanıyor. Aşırı sinsice hareket ediyor. Benim bunu alt etmem lazım ne yapayım mesela bu konuyla ilgili.

Arkadaşlar bana sinsiliği öğretir misiniz?