arkadaşlarım zaza ve çok seviyorum
öğretebilecek birileri var mı
arkadaşlarım zaza ve çok seviyorum
öğretebilecek birileri var mı
Görsel işitsel bol bol yazarak pratik yaparak öğrenebilirsin zaten 1 dil örneğin ing bilen diğer dilleri daha iyi çözer ben böyle düşünüyorum kendimden tecrübe edinerek. Bende ing İtalyanca makedonca ve şimdide İbranice öğreniyorum. Şimdiden kolay gelsin.
Güzel yorumun için teşekkür ederim
ibraniceyi keşke bende öğrenebilsem, dedemler yahudiler, konuşuyorlar da ben bilmiyorum
O zaman sende öğrenmelisin. Annende Yahudi mi?
öğrenmeye başlamam lazım, evet annemler de türk yahudisi
Biliyorsun yahudilikte soy anneden geçiyor. Sana özelden bir şey sorabilir miyim dedenlere sormanı istiyorum cevabını biliyorlar mı acaba diye
evet anneden geçiyor, buradan sorabilirsiniz cevaplarım
1 tane soracağım o zaman diğerleri benim için özel tarihi bakımdan. Levine ismi ne demek bu konu hakkında bir bilgileri var mı?
yarın bu soruyu sorup, size yazarım
İbranicede anlamı vs bunu çok merak ediyorum benim için çok önemli.. levilileri biliyorum birde levine ismini merak ediyorum.
Cevap
2Cevap
Bol bol pratik yapmazsan öğrenemezsin
Iyy başka dil mi bulamadın aw
bulamadım neden öyle dedin
Öğrenmek için değecek bir dil değil çünkü. Diş öğrenmeyi çok kolay mı sanıyorsun sen? Adam akıllı kariyerine sana bir şey katacak bir dil öğren mesela ingilizce. Dünya dili bu öyle millet boşuna ing öğrenmeye çalışmıyor. En azından öğrendiğine değer, birileriyle konuşursun. İki üç arkadaşın ufak bi dili konuşuyor diye saçma saçma iş yapma sadece vakit kaybı
İngilizce ve almanca biliyorum zaten
bu bana kalmış bir şey
Zaza zozo dillerini bırak ingilizce öğren
zozo ne be
ingilizcem var zaten
Çince öğren
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?