Kardeşim kendini odaya kapattı çıkmıyor?

İki haftadır kız kendini tuvalete kapattı ama ihtiyaç gidermek için değil bildiğiniz orada yaşıyor yemeği orada yiyor ve yerde uyuyor her şeyle ilişkisini kesti telefona pcye hiçbir şeye bakmıyor. Bir haftadır böyleydi annem daha ergen zamanla düzelir dedi. Sonra kızı sevgilisi terk edince resmen yıkıldı kız iyice izole etti kendini. Kimse ile tek kelime konuşmuyor annemi babamı hiç sormayın iyi anne baba değiller ikisi de. Kızı da onlar bu hale getirdiler zaten. Açıkça ağlıyor anne intihar edeceğim diyor annem ilaçlarını al da ne b*k yersen ye diyor.. Babam zaten kızı düşman olarak görüyor oraya hiç girmiyorum. Abartmıyorum bir tane bile arkadaşı yok kızın, sevdiği çocuk zaten bundan faydalanmanın derdinde kardeşim ona istediğini vermedi diye de kızı terk etti. Aah ah güzel kardeşim nur topu gibi kızdın hakketmedin hiçbir zaman başına gelenleri, şimdi ona nasıl yardımcı olacağım bilmiyorum onu teselli ediyorum yalan söylüyorsun beni sevmiyorsunuz hiçbiriniz diyor.. Öz kardeşim bilinçsiz anne babam yüzünden göz göre göre her gün bir adım daha mahvoluyor..

Kardeşim kendini odaya kapattı çıkmıyor?