Evde durmak istemiyorum artık dayanamıyorum sabrım kalmadı babam dün bana akıl hastası dedi deli dedi dövdü beni kaç yıldır böylesin dedi yemek pek yemedim diye ilaçlar seni daha kötü yaptı dedi ablam dershaneye yazdırmıştı deliye dershane mi iyi gelir dedi imza vermiycem dershaneye seni akıl hastanesine yatırıcam dedi
bugün dışarıya çıkmıştım kulaklığımı kaybettim sırf bir ucuz kulaklık için kulaklık aramaya çıktık şeytan sana dışarıda bir şey edicek diyor evde sıkıyorlar diyor evde o sıkıyor beni o ailemin düşüncesinden kaçmak istiyorum yalnız kalmak istiyorum bana dün zorla Kur an okuttu namaz ın farzını kıldım dün hemen diyor ne çabuk kıldın hepsini kıl diye bağırıyor bu adam beni iyice dindan imandan soğuttu namaz kılma numarası yapıyorum sağı solu belli olmuyor geçen diyordu biz hasta ettik seni diyor şimdi ise beni suçluyor cidden başka bir şehre gitmek istiyorum yalnız kalmak istiyorum ama param yok abim var ama annemiz farklı ona dedim yanına geleyim mi annen yoksa diye o dedi annem bugün geliyor cidden kimsenin umrunda değilim herkes bana çabala diyor kimse ne kadar çabaladığımı görmüyor psikolog bile bazen beni anlamıyor çabala diyor ablam veriyor psikolog parasını dershaneye de ablam yazdırdı bazen babamdan çok ablam babalık yaptı bize arkadaşımda kalıcam deyip başka şehre mi gitsem Afyon da yaşıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer