Yaşadığım travmalar yüzünden kadınların başına gelen kötü olaylara seviniyorum. Çok haklıyım değil mi?

17 buçuk yaşındayken karı pcleri yüzünden lise mezuniyetim baltalanmıştı. Takım elbise bile giyemeden mezun olmuştum. Üniversitedeyken ise sınıftaki bir gereksizi karı olduğu için ve beni kullanmak istediği için engellemiştim. Olaydan 1-2 hafta kızlı erkekli bir grup beni gezmeye davet etmişlerdi ben de güzel olur diye gitmiştim. Fakat mekana gelince beni davet eden erkek arkadaş beni kovdu. Sen gelme dedi. Nedenmiş benim engellediğim karı o gruptaki kızların yakın arkadaşıymış. Lan ben bir insanı sırf karı diye kadın olarak doğduğu için engelleyemeyecek miyim? Sonra daha başka olaylar da oldu bunları saymıyorum bile. Bu yaşadığım tramvalar nedeniyle geceleri uykusuzluk çekiyorum çoğu kez. Neyse işte kadın düşmanıyım ve o cinsiyetten nefret ediyorum. Hiçbir bağım olmayan insanlar yüzünden bu travmaları yaşadım. O karılar benim arkadaşım da değildi sevgilim vs. zaten hiç değildi. İnternette geçen bir haber gördüm. 18 yaşındaki bir karı 10 tane erkeğin dayağına darbına aynı anda maruz kalmış. Çok sevindim, iyi olmuş dedim. Buna sevinmeme bile laf edenler oluyor. Sizce haklıyım öyle değil mi?

Yaşadığım travmalar yüzünden kadınların başına gelen kötü olaylara seviniyorum. Çok haklıyım değil mi?