Aile & Toplum Niye hep selam yazıyorsunuz daha yaratıcı mesajlar niye yok? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Turnusol Niye hep selam yazıyorsunuz daha yaratıcı mesajlar niye yok? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ruh-İkonu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl 👻🧭🤔🦊🚀💡Merhaba,Yazayım sana o zaman BENŞAH-OKUMAT SELAM DÜNYALISS ni aldım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yasal olarak suç Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl Yav gerçekten almadım yaratıcı dedin diye yazdım Yorumla Ruh-İkonu 1 yıl Ne yapayım senin resmi🤣 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Seri olarak birden fazla kişiye yazıyorsa o yüzden selam gibi kısa kelimelerle şah fazla kitleye ulaşmış olur 0 0 Yorumla
BirDakikaLütfen Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl bu kız gerekli ilgiyi realden instadan alıyordur buradan mesaj atıp dönüş beklemeyin anca çok yakısıklı olcanız 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Andromeda bizden ne kadar uzaktadır? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 48384 çikulata yılı Yorumla
ceminc Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok ben kimseye yazmadım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Eski hesapsın yazmıştın fkfk Yorumla ceminc 1 yıl Ben seni hatırlamıyorum külliyen yalan jsjsjsjsjsjsj Yorumla Soran 1 yıl İnandık şşş Yorumla ceminc 1 yıl Gram inandırmaya çalışmam birine yazsam hatırlarım ama seni asla hatırlamıyorum o derece sen iyi düşün ksksksksksj Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Iııı selam 😂😅😂 0 0 Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. selam nslsn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Selamın hello 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Muhafazakar ailenin batılı çocukusu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
👻🧭🤔🦊🚀💡
Merhaba,
Yazayım sana o zaman
Yasal olarak suç
Yav gerçekten almadım yaratıcı dedin diye yazdım
Ne yapayım senin resmi🤣
Seri olarak birden fazla kişiye yazıyorsa o yüzden selam gibi kısa kelimelerle şah fazla kitleye ulaşmış olur
bu kız gerekli ilgiyi realden instadan alıyordur buradan mesaj atıp dönüş beklemeyin anca çok yakısıklı olcanız
Andromeda bizden ne kadar uzaktadır?
48384 çikulata yılı
Yok ben kimseye yazmadım
Eski hesapsın yazmıştın fkfk
Ben seni hatırlamıyorum külliyen yalan jsjsjsjsjsjsj
İnandık şşş
Gram inandırmaya çalışmam birine yazsam hatırlarım ama seni asla hatırlamıyorum o derece sen iyi düşün ksksksksksj
Hep eski kafada kalmisiz
merhaba girebilir miyim?
Iııı selam 😂😅😂
Yazdım
Sizde mesaj beğenmiyorsunuz
Merhaba 😅
selam nslsn
Haklısın
Ben selam demem 😅
Selamın hello
Muhafazakar ailenin batılı çocukusu