Babam deli psikopat ölmek istiyorum?

Küçüklüğümden beri baskılanıyorum. Erkeğim 23 yaşına geldim. Babamdan çok korkuyorum. o bu durumdan çok mutlu. Ona karşı böyle korku dolu sesim titreyerek konuşmam onun için saygı ifadesi. Beni çok küsümsüyor. Herkesin içinde azarlıyor. Beni insanlara anlatıp dalga geçiyor. Evin içindeki tüm ayak işlerini adımı seslenip bana yaptırıyor. Sürekli hayatımda ki herşeyi soruyor. Hayatımda ki herşeyi merak ediyor. Kendi özel alanımın olamayacağını babam olduğu için herşeyi bilmesi gerektiğini söylüyor. Anlatmazsam karşı gelmeye çalışırsam üstüme yürüyor. anlatana kadar bağıra çağıra saatleri zehir ediyor. Onunla konuşurken sesim titriyor, nefesim kesiliyor, gözlerim doluyor. Bana hayatımda hiç vurmadı ama her gün en küçük şeye son gücüyle sinirleniyor bağırıp çağırıyor. Kendimi bildim bileli vuracakmış gibi hareketleniyor üstüme yürüyor vurmuyor. Karşı gelmek istiyorum gelemiyorum. Gücünü bize racon olarak kullanıyor. Aynı ilde Özel üniversiteye gidiyorum. Bu yüzden aynı evdeyiz ve okulumu o ödüyor. Sürekli baskı altında tutuyor. Bunun farkında ve bundan çok mutlu. Onun dizinin dibinde olmam gerektiğine inanıyor. Ders Notlarımı sürekli kontrol ediyor. Mesela bir dersin finalinden düşük aldım diye çok sinirlendi bir daha düşük not görmek istemediğini söylüyor ve tehdit ediyor. Evden giriş çıkış saatlerimi sürekli izin alarak yapıyorum. Verdiği paranın sürekli hesabını soruyor. Hergün banka hesaplarımı kontrol ediyor. Kontrol etmezse maddeye, sigaraya başlayacabiliceğimi söylüyor. biyerde çalışmak istedim ben para veriyorum sana deyip hayır dedi kavga çıkardı. beni madde kullanmakla suçladı. üstüme yürüdü olayı kapattı. 12. Sınıfa giden Kız kardeşim var. muhafazakar bi aile olduğumuz için herşeyine karışıyor. Giyiminden hayat tarzına kadar. Sapık olduğunu düşünmeyin öyle birisi değil. Annemi aldatıyor kaç kere yakaladık ve buna devam ediyor. Annemi dövüyor. herkesin içinde hakaretler yağdırıyor. hiçbişey yapamıyorum. Buna rağmen annem onu hala çok seviyor ve onu bırakmıyor. Aynı zamanda annemde babamda doktor ve annemin maaşı onun elinde annem maaşının ne kadar olduğunu bilmiyor. hala evliliğe devam ediyorlar. Evden kaçsam okulumu biliyor. Polisi arasam türkiyede hiçbişey olmaz. yakamı bırakmaz ve annem hala bağlı kalacağı için herkes bana düşman olur. Profosyonel basketbol oynuyorum bu sene yıllık 200 bin tl ye primler hariç anlaştık. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Kalabalıkta konuşma yapamıyorum gözlerim doluyor sesim titriyor otistik gibi hareketler yapıyorum. İnsan içinde biri beni azarladığında ters ters bakmak dışında tepki veremiyorum. Evden gitmek istiyorum bunun için sermayemi biriktirsem bile peşimi bırakmayacağından korkuyorum.

Babam deli psikopat ölmek istiyorum?