Bunu buraya yazıp yazmamak konusunda çok kararsız kaldım. İnsanlar inanacak mı yoksa inanmayacak mı bilmiyorum bile. Sadece çaresiz olduğumu bilin lütfen.
Bundan neredeyse bir buçuk sene kadar önce, babamın tanıdığı bir dostunun düğününe katıldık. Her şey normaldi fakat daha sonra her şey kabusa dönüştü. Çok utanıyorum ama o tanıdıkların çocuklarından bir tanesi beni eve kadar takip etti. O sırada evde kimse yoktu ve bana saldırmaya çalıştı. (Düğün evin bahçesinde)
Ben debelenirken bir anda olduğumuz odaya bir adam girdi ve onu kucağımdan çekti. Tabi bana saldıran çocuk renkten renge girdi. Meğersem bu adam onun amcasıymış. Neyse ben o günden sonra aylarca bu aileyi görmedim. Ama ailemede bu olayı anlatmaya cesaret edemedim. Babam iyice bu adamlarla yakın olurken şu anda anlatamayacağım (tanıdık biri görürse anlayabilirler kim olduğumu olay çok karışık ve dikkat çekiyor) olaylar oldu. Tutturdular bizim gelinimiz ol diye. O aile başımıza öyle bir bela oldu ki bir türlü rahat edemiyorduk. Tabi bana saldıran o çocuğada fırsat doğunca sanırım o benimle evlenmeyi kabul etmiş olacak ki sürekli onun lafını ediyorlardı ama hala tam bişey yoktu.
Ben öyle kötü bir haldeydim ki neredeyse canıma kıyacaktım. Sonra bizim evimize geldiler. Amcaları dediğim adamda gelmişti. Bu sırada (artık saldıran çocuğa Ç, amcaya ise A diyeceğim kusura bakmayın lafı çok uzatmışım) ç'nin ailesi dedesi falan, sürekli beni onlardan biriyle evlendirmeyi konuşuyorlardı. En sonunda ç ile evlen demeye başladılar. Bu sırada A öfkelenmiş gibiydi zaten benim evliliği istemediğimi biliyor gibiydi ve evliliğe karşıydı. A yeğeni ç'den hoşlanmıyor gibiydi. (A, o aileye bakınca daha edepli görünüyordu. Sanırım tecavüzcü biri olması nefret etmesini sağlamış) A, benim ç ile evlenmemin uygun olmadığını hatta evlilik için bile uygun olmadığımı, zorlamamaları gerektiğini söyleyince aile kendi arasında tartışmaya başladı. Tabi ailemde içlerindeydi. Neyse sonra A, benim illaki o aileye gelin gideceksen kendisiyle evlenmem gerektiğini söyledi. Aile başta bozulsa da mecbur kabul ettiler. Tabi bende bozuldum, ben beni kurtaracak sanarken kendine istemişti. Ama sonra yalnız bir anda, bana ben istemedikçe dokunmayacağını beni sadece o çocuktan kurtarmak istediğini söyledi. İlk güvenmesem de dedikleri doğru çıktı. Biz evleneli neredeyse 1 sene oldu, hala evliliğimiz kağıt üzerinde. Onunla evlendiğimde ben 18, o ise 30 yaşındaydı. (Kardeşiyle arasında baya yaş farkı var, bu yüzden genç ama bana göre yinede çok büyük ve ciddi bir adam. Kafamız pek uymuyor) Bundan iki ay kadar önce bana aşık olduğunu ve çok sevdiğini söyledi. Başta beni kurtarmak istediğini ve asla bu evlilikte bir art niyet olmadığının altını çizdi. Fakat ne kadar istesem de ben onu o gözle göremiyorum ki. O çok iyi bir adam, çok değer veriyorum ama bir abi olarak.
Beni nankör sanmayın nolur, sadece ona umut vermekten korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım nolur biri akıl versin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer