Aile & Toplum Aile yapınız evde veya dışarıda giyiminizi etkiliyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ailenizin kalabalık olması karşı cinsin olması veya tutumları sizi ne yönde etkiliyor. Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Yeni cevaplar? Aile yapınız evde veya dışarıda giyiminizi etkiliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hayır etkilemiyor. Zaten dozunda giyinirim. Absürd açık, dekolteli kıyafet pek tercihim değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet akrabaların olacağı yerde daha kapalı giyiniyorm 2 3 Yorumla Soran 1 yıl Kendi ailenin yanında nasılsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal Yorumla Soran 1 yıl Anladım 😊 Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Hayır hiçbir zaman giyimine karısmadılar 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen dikkat eder misin evdekiler yüzünden evdeki hallerine Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Yanii ztn evde genelde pek kimde olmaz Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş ev durumu. 😊 Yorumla
CananCN06 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl etkılemıyor fazla 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Rahatsın snirim5 Yorumla CananCN06 1 yıl evet sen Yorumla Soran 1 yıl Rahat olunması taraftarıyım Yorumla Soran 1 yıl Sen ne kadar rahatsin Yorumla CananCN06 1 yıl normal sn Yorumla Soran 1 yıl Bende normal Yorumla
Kemaliko Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Beni etkilemiyor da ailem farklı giyiniyor tabi 1 1 Yorumla Kemaliko 1 yıl İyi akşamlar 👋🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır etkilemiyor. Zaten dozunda giyinirim. Absürd açık, dekolteli kıyafet pek tercihim değil.
Evet akrabaların olacağı yerde daha kapalı giyiniyorm
Kendi ailenin yanında nasılsın
Normal
Anladım 😊
Hayır hiçbir zaman giyimine karısmadılar
Sen dikkat eder misin evdekiler yüzünden evdeki hallerine
Yanii ztn evde genelde pek kimde olmaz
Güzelmiş ev durumu. 😊
etkılemıyor fazla
Rahatsın snirim5
evet sen
Rahat olunması taraftarıyım