Güncellemeler
1 yıl
Yanlışlıkla erkekleri de seçtim. Şimdi gelip para pul mevzusu yapmayın. Ulan tukiuede erkek evlenme yaşı 28 3-5 yıl sevgililik dönemi tanıstiklarinda ya öğrenci ya mezun oluyorlar. Bana para için kadın gelecekse gelmesin para ise olay giderim esc'ye ben sevgi aşk, fiziksel arzu istiyorum
Güncellemeler
1 yıl
İnsan ömrü 40-50 yilkende 30 yaşında erkekler kartti. İnsan ömrü 76 yilken farksız. Genlerimiz değişmedi 30 yaşındaki erkek her zaman 30 yaşında. 200 yıl önceki 30 yasimdaji erkekle şimdiki 30 yaşındaki erkek aynı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba kanks. Ortalama yaşam süresinin 76 ya yükseldiği bu dönemde sana kart diyenlere gül geç. Zaten sorulan sorulara bakarsan 18 likler 20 lyaşındakilere ooo baya büyük diyor. İnsanlar cahil. Onların söylemlerini dikkate alma. 40 a kadar erkek gençtir 60 lara kadar da orta yaşta dır. Kadın gibi 26-27 de vucudumuz çökmüyor bizim. Erkek her zaman daha dinçtir. Bu yaşa kadar manita yapmaman üzdü bunun öz güven ile alakası olduğunu düşünüyorum. İnan bana çekinecek hiç bir şey yok. Zaten milyarlarca kadından bir tanesiyle partner olacaksın. Öyle ise 10 da 10 red yesen bile olmuyor demek sence matematiksel olarak saçma değil mi? Bu arada 24 yaşında olup benim yaşımdakilere amca çekenlerin çoğu hoşuna giden birileri olursa 35 -40 yaşında erkeklerle çıktığı gerçeğini de atlamamk lazım. oınlar yazar konusur sen dikkate alma gerçekte o işler öyle olmuyor...
Kadayıf çöp seni.
Doktor denilen vatan haannesi namussuz meslek grubu yüzünden insan ömrü 76 yıl oldu. 38 yaşında erkeklerin telomerleri tükeniyor. Modern tıp sayesinde o 76 yıl ilaçlar, amekiyatkar tedaviler. Senin genlerin insan ömrü 50 yokken aynidu şimdi de aynı
Gayette erkekler çöküyor sakın bana saç boyalı, estetikli botoksu kıvanç Tatlıtuğ gibi örnekleri geç.
Söylediklerimin hepsini geri alıyorum. ya çirkin o çocuğu seni. Gelmiş 30 yaşına eline kadın eli değmemiş bomboş hayat yaşayan çöp kutusu i. ne seni. Bizim sulalede 60 yaşında erkekler hala gece kuluplerinden kadın kaldırıyor. Senin gibi çöplükler yüzünden kadınlar böyle şeyler yazıyor demek ki. Sana cesaret verip kendini iyi hissettirmeye çalıştığım için özür dilerim. tam bir işe yaramazsın gebersen arkandan ağlayan olmaz. şİmdi stttir git ağla. Duş altında ağla ki iğrenç sesini duymasın kimse...
Çok teşekkürler dürüst olduğun için. Eyvallah kadayıf ihtiyar. İşte böyle dürüst olun. Benim yaşındakiler evleniyor hatta bazıları çocuğa karıştı. Benim bu yaşta elime kız eli degmedum
Böyle dürüst ol canımı ye
Ben gerçekçiyim o senin eksikliğin. Ben gider istediğim ülkede gençlerle takılırım ne cinsel performansımdan ne de gençliğimden kimse şikayetçi olmaz ki kendimden 8-10 yaş ufaklarla takılırım. 30 yaş üstü kadınlar benlik değil. Yarım yamalak bir şahsiyetsin yrak kafalı...
Ulan kart zampara onlar senin bedenine performansına değil Parana bakar ben esc aramıyorum ben sevgi, aşk arıyorum. Haa gider evlenirseni seni bir güzel 25'lik oğlanla boynuzlar. 25'lik adamın cicuguna yıllarca kendi cicugun gibi bakarsın
Yaşlısın aq o ortakana insan ömrü yaşlılara ilacı, ameliyatları dayadilar diye var. O 76 yılın en az 15-20 yılı kronik hastalıklar ile geçiyor. Bir kendi yaşlı yüzüne bak bir 25 yaşındaki erkeğe. O 25 yaşındaki erkek parası statüsü olmadan sadece gençliği, diri taze güçlü bedeni için seçiliyor.
Daha manitası bile olmayan birisinden doğru partner seçimini öğrenecek değilim. Profilime bkaınca zengin gibi mi görünüyorum. Siz hiç bir şey bilmediğiniz için yabancı ülke falan deyince haa yurt dışına çıkıyorsa parası vardır diye mi düşündün?
Ne alaka ya. Esc ye gidiyorsun işte. Bir çıkarı vardır senin 400'lere inmiş testosteronun, sarkmış yüzün, ağrımış kollarına mı kaldılar.
Sen böyle zannet. O yüzden yalnız olmayasın amip? Yani bu söylediğin şeylerin doğru olması için çok fazla şey yaşaman lazım. Hiç yaşamamışsın. Ben ise Amerikalı ispanyol alman fin japon Türk ve 4 adet rus ile ilişkiler yaşamışım. Ve çocukluğumdan beri arkadaşlarımın çoğunun ilişki danışmanıyım. Sence senin tecrüben mi fazla bu konuda benim mi. Sen mi bana tavsiye verebilirsin ben mi sana? Mantığınja sokayım bu arada insan ömrü 45-50 iken 12-13 yaşında evleniyordu insanlar. Genler değişmez mutasyona uğrar. Yeni nesilin boyunun uzun olup benim neslimin kısa olması neyle alakalı sence? Ya da ömrü 50 olup 30 larına gelen insanların günümüz 60 yaş insanlarından daha yaşlı görünmesini nasıl açıklayacaksın? zihninde bir dünya kurup ona inanmışsın. Son kez sana abi tavsiyesi. Akrt zamparayım ya. Amca de isterse. Sana son kez amca tavsiyesi madem bu düşündüğün bildiklerin hayatında bir bkuna yaramadı, söz dinle. Çok yalnışsın. Önce zihniyetin sana pranga vuruyor. Bunu bil nasıl istiyorsan öyle yaşa. Haydi kal selamtle.
Evlen hadi göreyim üç beyaz eşya paranı ben göndereceğim. Zaten gençliğim bitti
10 Gün önce benim hatun Türkiyeye yerleşmiyor diye ayrıldım. Sen gel burada evlenelim diyor ben gitmiyorum. Ayrıca evlenmek istesem yarın 24-25 lik bulur evlenirim. Sen hayatı kendine zorlaştırıyorsun sadece...
Günümüzde 30 yaşında kas kaybi başlıyor, testosteron azalıyor, saç sakal beyazliyor, metabolizma yavaşlıyor.
Modern tıp gelişti insanları 70-80 ne kadar ite kama yaşatıyorlar diye 30 yaş genç mi oldu. İnsan ömrü 40-50 yıl arası sonrası doktor mahireti. Sen şu an 35 yaşındasın 200 yıl önceki 35 yaşındaki birinden zerre farkın yok. Her gün kas hücrelerin ölüyor çünkü genetik kodlarında bu yazılı
Sana bunları kim anlatıyor şahan gökbakar mı? Fazla cahil kalmışsın. Kas hücreleri diye bir şey yok. Çalıştırırsan kaslanırsın. Çalıştırmazsan yağlanırsın.
Kas hücresi diye bir şey nasıl yok cahil herif. Kas hücreleri 27-28 yaşına kadar artıyor sonra ölmeye başlıyor. Senin her gün yuslerce kas hucren ölüyor gençlerin ise vücudu yeni kas hücresi üretiyor. Spor yaoarak var olan kas hücrelerinin hacmini buyutursun ama 30 dan sonra hücresel yıkım başlar bu genetik bir durum. Uydu hücresi aktivitesi yaz araştır
30 yasindab sonra iç organlar bile küçülmeye başlıyor hücresel yıkım yüzünden (prostat hariç)
25 yaşındaki erkekler senin tanrın, baban
Lan cahil kazma bu yaş grubundan bahsediyoruz. Hayır hiç filmde mi izlemiyorsun mk 60-65 yaşında adamlar kaslı kaslı takılıyor. Kendine bakacaksın.
Steroid kullanıyorlar o 60 yaşında adamları. Ayrıca kas kaybından tek kastım görüntü değil. Mesela senin yüzün neden 25 yaşındaki bir erkek kadar diri, hacimli değil çünkü yüz kasların eriyor. Aynı şekilde bütün iç organları eriyor
La bunları biliyoruz. Ama sen anlamıyorsun. Hani biraz şuna geliyor söylediklerin, ölecez onasıl olsa gün geçtikçe eriyoruz o zaman yaşamayalım aq der gibisin. Bişey olmaz kanka. 40 ına kadar gençsin. Kendine öz güvenin olsa 20 lik kızlarla takılırsın. Çirkin fakir hiç fark etmez.
Zampara olmadan kart zampara olunmaz bir kere bu bir. İkincisi de hiç sevgili sahibi olmamış olmak o kadar kötü değil. 18 yaşında da olsa 30 yaşında da olsa ilk sevgiliyle yaşanacak anılar her zaman eşsizdir. Sonrası zaten benzer. Ama yıllar içinde cinsel enerjin azalacaktır o yüzden hiçbir şey yaşamadan da ölme derim. Biraz aktif ol bir iki farklı insan sev bu hayatta
29 olunca azalıyor o cinsel enerji..
Ben de 29um pek azalmadı valla
Azalmadı mı "pek mı azalmadı" ikisi farklı
Cevap vermedin
Tam kıyaslayamadım ya. Kayda değer bir değişim olmadı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!