2024’ün son günlerindeyiz😌

Bütün bir yılı sevgilisiz flörtsüz Elizabeth geçirmiş olanlar yıkık mıdır?
2024’ün son günlerindeyiz😌

Bütün bir yılı sevgilisiz flörtsüz Elizabeth geçirmiş olanlar yıkık mıdır?
Ben senin eski yorumlarını ve seni gayet iyi tanıyorum. Sen cinsellikten kaçan, feminist olan ve erkeklerle tartışmalara girerek dominant ve maskülen olmaya çalışan bir kızsın. Bak bunu senin kötülüğün için söylemiyorum bunu yapıcı bir eleştiri olarak alırsan kendini geliştirebilirsin. Biz erkekler feminen kadınları seviyoruz maskülen kadınları değil. Dolayısıyla bunlara dikkat etmen gerekiyor eğer ki bu içinde bulunduğun durumdan çıkmak istiyorsan. Ama ben sana söyliyim çok zor görünüyor. Mesela ben bunları söylediğimde aman o zaman erkekler gelmezse gelmesin çokta umrumda diyorsan işte o yolda devam edeceksin demektir çünkü karşı tarafında isteklerini düşünmek zorundasın. Sen flört konusunu çok yanlış anlamışsın. Bu konuyla alakalı kızlar için bir konu açmayı düşünüyorum. Seni de etiketlerim istersen
Bu koca bir yalan olur herhalde :) en azından sosyal medyadan flört etmeler var. Yıkık demeyelim de , herkes potansiyeli kadar ilerliyor bu gibi durumlarda ;)
Yoo, müthiş bi kafa dinleme şeysi sdlşkfsşi
Çomçomçok teşekkür
La sen bize yıkık mı diyon? 😬
Yıkıklık mı? Asla! Koca bir yıl kendine odaklanmak, aşkı beklemeden yaşamın tadını çıkarmak bence zirve hareket. Sevgilisizsen bile kendinle baş başa kalarak aşkın en güzelini kendine yaşamışsındır. Hem 2025’te bakarsın çok tatlı flörtler kapını çalar, kim bilir? Yolu açık olsun aşk dolu Elizabeth'lerin! 😏😍 En önemlisi senin mutluluğun, unutma! ❤️🔥
Cevap
66Cevap
Sevgilisiz tamam da, flörtsüz geçirmek yıkıklık olabilir.
yıkıklık değildir tabi ki de..
Evde babamla bile psikolojim bozuluyor. Uzulup kırılıyorum. Atanip defolup gitmek istedikce bu evde daha da cok kaliyorum. Kanini tasidigim babam böyleyse el oglunu bilemiyorum hepsini de ayni kefeye koymayayim ama. Koca bir seneyi degil, seneleri erkeksiz sevgilisiz gecirmek daha iyi sanki. Hayalim atanip kendi evimde yalniz basima, erkeksiz (babamsiz) yil degil yillar gecirmek. Babamin tam tersi, iyi ahlakli, huylu bir erkek belki fikirlerimi degistirebilir ama ne zaman denk gelecegim bilmiyorum. Evden cikmiyorum, sinava calisiyorum, sosyal hayat sifir. Insan babasindan bir seyleri gorunce, anne babasinin iliskisini de görünce daha da uzak duruyor istemeden.
Kıyamam sana
Hayır tabikide bunu bir yıkıklık olarak görme. belkide kendine o kadar çok zaman ayırdınki dışardakileri görmedin ve bu çok güzel sadece kendine odaklanman yani. Asıl yıkıklık nedir biliyor musun 8-9 ay çıkıp daha sonra seni bir anda silmesi sen ne kadar çabalasanda onun aklına başkası girmiş sonucta. Benim aklımada o girmiş ve çıkmıyor. En iyisi flörtsüz sevgilisiz geçirmek hep bir yük halinde olmaktansa kendine zaman tanımak ve kariyer yapmak bence çok daha iyiii
Ben hayatım boyunca yalnızdım halen daha yalnızım. Seçim olan da var , tipsiz olduğu için istenmeyen de var. Ben tipsizim mesela beni istemez hiçbir kız o yüzden denemiyorum. Yıkıklık değil bu farkındalık.
3,4 yıldır yıkık mıyım ben şimdi😏
Kesinlikle değildir. Yalnızlık kendi tercihim napayım yalnız kalmamak için denemelik eğlencelik saçma sapan ilişkiler mi yapayım elalem gibi.
Yok değil siz daha şanslısınız s! k beyinli erkeklerle uğraşmak zor oluyor da.
26 senedir yanlizim olsa bir anormallik olur o yılda kışta çiçek açar felan ya da dünyada kıyamet kopar
Belki de doğru olan bu son zamanlardaki olayları gördükten sonra.
@MBlackiron Belki de yalnız olmak yanlış kişiyle olmaktan iyidir 😊😊
Kesinlikle @gencozgurkizz
Niye yıkıklık olsun ki? Böyle yığınla insan var. Kimi tercihen kimi şanssızlıklar dahilinde bunu yaşıyor.
Hayır. Hiç öyle değil. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Mutluyum şu an. Başkalarının etkisi olmadan da mutlu olmayı biliyorum çünkü.
Hayır sevgili denen durum çokta mühim bir konu değil açıkçası olmasada olur 3 gü. Sonra ayrılıp kötü olacağın birini bukadar onemsememek lazım.
Adam gibi adam bulana kadar bekleyin. Niye acele ediyorsunuz ki? Şizofreni, kendini bilmeyenlerle çıkın, sonra da hayatınızı mahvetsinler.
Hayattaki en büyük hedefi ilişki yapmak olan kadınlar için evet.
İş kurmaya çalışıp Para Kazanmayı Sporu önde tutup kizları takmayan biz erkekler için (azınlık bir grubuz) bir lütuf
Boş boş kafa zikiyor kimi kızlar
Walla bu seneye bir tane sıkıntılı da olsa sığdırdık şdksSDŞLKDFALADFS
Topu diğer arkadaşlara atayım :d
Sevgilisizlik yıkıklık sebebi olmamalı bence. Herkes sevgilisi var diye mutlu olmuyor sonuçta, kötü deneyimler yaşayanlar da var.
Ex’im artık nasıl bir beddua ettiyse bu son 3 yıldır sevgilim olmadı zaman zaman buldum tabi ama flörtten öteye geçemedi birçoğu :/
Bırak seneyi, 15 gün sevgilisiz kalsam depresyona girerim ben.
Ben koca bi ömrü sevgilisiz geçiriyorum seninki ne ki
2024 u bitirirken 2023 u birlikte bitirdiğin kişinin hayatinda olmamasindan iyidir bence
6 senedir sevgilim yok ne geneleve gittim ne eskort ayarladım
insanlardan uzaklasmak istedim sadece ne alaka yıkıklik
evet. bence manitasızlık kötü bişey. herkese lazım
Tercih Meselesidir Gibi Geliyor Bana Benim De Hiç Sevgilim Olmadı Olur Mu Bilmiyorum
Vesselam
Yoo 7 senedir yok çok aramıyorum arada kısa sürenler oldu saymıyorum tabi
Yıkıklık demeyelim de tercih etmedi diyelim 😄
Eğer cinsi münasebet olmayacaksa pek bir fark yok hatta sevgilisiz daha iyi, az kafa ağrısı olur.
Evet yıkığız, sevgisizlik kalpte büyük bir yıkıntı yaratıyor.
Tercih de olabilir. Sevgili bir insanın hayatında çok önemli bir yerde değil.
Tercih eden kendileri olduğu için saygı duymak lazım
Hayır değildir hayatına yoldan geçeni alamayacağına göre koca bir kaç yıl bile olmayabilir
Güzelim sende sorun olabilir yıllık girmiş olmayadan rege
Yıkık olmak erkeklere sevgili 😍 olup kendilerini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandırmak
Ahahah sadece bir sene mi😅 benim hayatıma en son 4 sene önce biri girdi o da saçma biriydi
Son 2 buçuk ayda yaşadığıma bakılırsa sevgili insanı tüketiyor
geçirdim pişman da değilim akademik kariyerime odaklandım, mezun da oldum çok güzel
boş ver sevgiliyi ya napcan iyi işte hem zorlama bir gün gelir sen aradıkça hiç gelmez bence
Cevaplara göre yıkık olup olmadığımı öğreneceğim
Doğru insanı bulmak daha önemli ben bu yılı geçirdimde ne oldu bir şey olmadı
İşte şizofreni, kendini bilmeyenlerle beraber olmaktansa...
@MBlackiron öyle yani düzgün insan bulmak zor iyi olmayan biriyle olunca kendini benzetiyor
Bende yıkığım 😅
Erkekler ile sevgili 😍 olup kendini cinsel 👱👐👩 partner olarak kullandıran kızlar için öyle
Yooo, nasip olmayınca ne yapayım.
Kendine zaman ayırırsın
Kaliteli bir seçim diyelim.
Hayır başarıdır kdkdkd
Oha fotodaki kadın çok güzel aşık oldum
boş ver cok kisi seninle ayni
Hayır yıkıklık değil🍎💎
Yok yahuu başka derdin varsa jdj ona yönel derim
Huzurdur bence 😂
Çürümüşlük desek daha yerinde
Öyle oldu kız ne yapalim
🤭evet olabilir