Tek çocuk olduğum için her işi kendim yapmak zorunda kalıyorum sürekli eril enerjideyim ve bu beni çok yoruyor, ne önerirsiniz?

Hangi işe el atsam hayatımda sürekli bi engel çıktı bu zamana kadar. Üniversiteyi aöf okumak zorunda kaldım, bi yandan işe gidip çalışmam gerekti. Yapmadığım iş kalmamıştır. Marketten cafeye spor salonundan çocuk bakımına... Sürekli yalnızım, kendime kendim sahip çıkmak zorundayım ve çok yoruldum. Bi abim olsaydı üzüldüğüm zamanlar ona sımsıkı sarılıp omzunda ağlasaydım, işe gittiğimizde paralarımızı birleştirseydik ya da sıkıştığımda bana para verseydi. Konu sadece maddiyat, cesaret verseydi her konuda ondan güç alsaydım. Bi abim olsa hayatım çok daha kolay olurdu gibi hisettim ben hep hayat boyu. Inanmayacaksınız ama 6-7 yaşında okula gittiğimde okulun merdivenlerine otururdum ve abim olsaydı da gelip bana sataşsaydı isterdim. 30 yaşına geldim bu his hiç geçmedi. Ben yapamam dediğim konularda kendi kendimi zorlamak yerine abim elimden tutup cesaret verseydi... O kadar yoruldum ki sürekli erkek gibi davranmak zorunda olmaktan. Ailesinin maddi durumu iyi, elinden banka kartı düşmeyen , pahalı mağazalardan kıyafet alan prenses kızlar gibi dişil enerjiye geçemiyorum ve yoruldum. Bana ne önerirsiniz?

Tek çocuk olduğum için her işi kendim yapmak zorunda kalıyorum sürekli eril enerjideyim ve bu beni çok yoruyor, ne önerirsiniz?