Aile & Toplum Sevgilinizle ayni evde kalsanız aileniz buna karşı gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karşı gelir karsi gelmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizle ayni evde kalsanız aileniz buna karşı gelir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben de biraz önce o içeriği gördüm. Aynı bunu sorguluyordum. O kız sen misin yoksa? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl hyr noldu Yorumla Sjsjskakaka 1 yıl Merak ettiğim için sordum bir şey olmadı. Baya olumsuz yorum vardı Yorumla
kahveyeasikolankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl ben sevgilimle aynı evde kendim yaşamak istemem 1 1 Yorumla Soran 1 yıl naden Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Karşı çıkarlar evet 1 3 Yorumla Soran 1 yıl direkt cinsellik düşündüklerinden mi? Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Dini sebeplerden Yorumla Soran 1 yıl same Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ben istediğimi yaparım:) 1 3 Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Babamın canı cehenneme Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Ama yazık ya öyle demeyelim Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Ama kötü:( Yorumla
drdrerkut Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Erkek olduğum halde gelir asla izin vermez 1 5 Yorumla Soran 1 yıl neden? cinsellik icin mi Yorumla drdrerkut 1 yıl Nasıl yani karşı gelirler Yorumla drdrerkut 1 yıl Uygun olmadığı için Yorumla Soran 1 yıl neden uygun degil Yorumla drdrerkut 1 yıl Ateş barut yan yana durmaz bir şey olmasa bile yan yana gelmek hoş karşılanmıyor Yorumla
Cognizent Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı. Bilmez ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben de biraz önce o içeriği gördüm. Aynı bunu sorguluyordum. O kız sen misin yoksa?
hyr noldu
Merak ettiğim için sordum bir şey olmadı. Baya olumsuz yorum vardı
ben sevgilimle aynı evde kendim yaşamak istemem
naden
Karşı çıkarlar evet
direkt cinsellik düşündüklerinden mi?
Dini sebeplerden
same
Ben istediğimi yaparım:)
Babamın canı cehenneme
Ama yazık ya öyle demeyelim
Ama kötü:(
Erkek olduğum halde gelir asla izin vermez
neden? cinsellik icin mi
Nasıl yani karşı gelirler
Uygun olmadığı için
neden uygun degil
Ateş barut yan yana durmaz bir şey olmasa bile yan yana gelmek hoş karşılanmıyor
Bilmez ki
Tek yaşıyorum gelmez
İzin veren aile olmas sanırım