Kızlar bir durumumu anlatacağım sizde de oluyor mu
Benim eşim erken saatte ise gidiyor ben kahvaltıyi hazilariyip işe gönderiyorum ve gittikten sonra saat altı buçuk yedi gibi sabah tekrar uyuyorum ve her zaman sabah uykusunda oluyor ayrıca hep aynı şeyler artık uyumaya korkuyorum.
Uyurken tanıdığım insanlar geliyor ve inanın rüya değil rüyamda uyuyorum tanıdığım insanlar geliyor ayıp olmasın diye kalkmaya çalışyorum fakat gözümü açmaya çalışıyorum ama gerçekte de açmaya çalışıyorum hem uyurken hemde rüyada uyurken o kadar zorlanıyorum mi gözümü sadece kısık acabiliyorum uyanamiyorum ne ruyamdaki uykudan ne de gerçekteki uykumdan. Şöyle bir şey de var uyuyorum uyuyorum rüya görmuyorm sadece bu olay yaşanıyor başka şeyler de olsa rüya gördüm deyip geçeceğim ama rüya görmeden annem eşim kayinvaldem falan geldiğini sesler duyup gözümü açmaya çalışıyorum her defasında gözlerim o kadar ağırlaşıyor ki uyanamiyorum zor bela açtığım da gerçekte uyanıyorm ve hiç kimse yok etrafda o kadar çok gözümü açmaya çalışyorum ki inanın sanki aksama kadar çalışmis yorulmuş oluyorum durumu anlatamadığmi düşünüyorum çünkü eşime de böyle anlatınca besmele çek uyu diyor besmele de çeksem dua da etsem konu bu değil her defasında böyle oluyor eve biri geliyor yattgm pozisyondayim evin halı çocuğum falan hep aynı uyurken olduğu gibi onarada ses ve görüntü var tanıdık insanlar vs oluyor yatyoum ya uyuyorum ya ayıp olmasın diye kalkmaya çalışyorum ama gözümü açamıyorum açtığımda ise gerçekte olan uykudman uyanıyorm anladınız mı bu durum nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hocaya gözük bende de vardı biri beni bağlıyordu hareket edemiyordum görüyorum ama gözlerim kapalıydı birisi beni ruhumu ordan oraya götğrğyordu uyanıdıgım ama gözler kapalı elim kolum bağlı tepişemiyordum
O beni salınca geri uykuya bırskıyordu kalktığımda hatırlıyor ve korkuyordum
Ne oldu sonra geçti mi
şu an yok geçti cok şükür kurtuldum
Uyanığım beni bıraksın diye zorluyor dum birde dua okuyordum korkudan tepişemiyordum beni bırakınca uykuya bırakıyor du hoca karabasan demilti
Bende de şöyle oluyor uyuyorum gözüm kapalı ama tanıdık birinin sesi görüntüsü falan görüyorum gözlerimi açamıyorum gözlerim ağırlaşıyor ve uğraş sonunda açtım gözlerimi actgimda ise uykunun içinde olduğunu fark ediyorm ama rüya değil defalarca farklı konumda farklı odada uyuduğum için deflarca farklı oluyor rüya değil yani
Bunlar tekken yakalarmış ya da herkes uyku dayken başka biri sedi olup duyarsa uyuyan kişiyi salarmış dedi hoca
Rüya olmuyor zaten uyanıyorsun ama sonra uykudasın yine bıraktıgında
Sen ses duyuyormuşsun bende ucuyordum ruhumu alıyordu ama bir tık farklı geri kalan yaşadıgımız aynı
Karabasan gündüz olurmuki hep gündüz oluyor ( tekken ) tek dediğim altı aylık bir de oğlum var yanımda
Bence bebek var diye sana sarmışlsr bende hamileyim
Çok geçmiş olsun acaba neden oluyor bu durum neden karabasan gelir bir insana ve gündüz vakti bilginiz var mı ne yapmak lazım
Gece gündüz değil de alakaso yok benim bir tanıdık tada olmış uyurken sigara istemiş ve uyanıkmış kıpırdayamıyormuş oda ve yerde para dönüyor du dedi konuştı benle ama beni bağladı dedi ondada gündüz oluyormuş bende geceleri yakalıyor du
Teşekkür ederim sanada gecmiş olsun
Bu olan tanıdığa hoca hem okumus hemde uyurken üst tarafa musaf koy baş ucu sag demiş
Okunmadan da dene derim musaf koymayı baş ucuna sağa sanırım koruyor bana böyle demediler her hoca farklı söylüyor ama bende kurtuldum
Saglam bir hocaya git , piskologiek gibi geldi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!