Can yaktigim icin uzgunum?

Bi kadinin yuvasi dagildi benim inadim ve heycanim yuzunden. Evlilerdi aralarina girdim, adamla ask yasadik, bosanincada biraktim, ozamanlar 20 yaşlarındaydım pek takmiyordum ve bana heycan verici geliyordu böyle seyler, ilgi, kavga, yani kadina az çektirmedim. Aslinda olayi yasa baglamamam lazim çunku aklim yerindeydi, fakat alkol iciyordum, insanlarla ugrasiyordum, kac kisinin canini yaktim en son yuva yiktim, Şu an dusununce cok berbat biriydim Şu an 35 yasindayim. Kadini iki gun once gordum, yuzume bakti yere tukurdu, aklima yaptiklarim geldi yere bakarak gectim yanindan, okadar yalvarmisti esimi seviyorum yuvami yikma diye, Şu an dusundukce cok vicdan azabi ve utanc cekiyorum, o kadini ve ona yaptiklarimi ise basladigimda unuturmuyum veya nasil unuturum? Cunku 20 yasindan beri vicdan azaba cekiyormusum ama yeni yeni farkina vardim ve artik geride birakip hayatima bakmak istiyorum ama olmuyor? Ve geride birakinca oda unuturmu? Hayatina devam edermi yoksa beni her gördugunde o gözundeki nefret azalmicakmi? Zamanla beni tanimamazliktan gelebilirmi? Cocuguda zaten Şu an 17 yasinda oda her gordugunde bana garip bi sekilde bakiyor acaba biliyormudur? Gecen yanindan gecerken bana sanki birsey der gibi oldu?

Can yaktigim icin uzgunum?