Sevgilimin annesi? Biraz uzun olucak ama Tavsiyeye ihtiyacım var?

24 yaşındayım, fabrikada kimyager olarak çalışıyorum, 3 yıllık bir ilişkim var, kendisi de 28 yaşında askeri personel. Evlenmeye karar verdik. Sevgilimin annesi ile geçen hafta tanıştım. Ben Diyarbakırlıyım, onlar Sivaslı. Annesi bana terörist muamelesi yaptı. Laf sokup durdu sürekli. İşte diyo ben istemezdim torunumun kanına Kürt kanı bulaşsın da oğlum istemiş yapacak bir şey yok tarzında şeyler söyledi. Asker oğlana Kürt gelin yakışır mı dedi hep bu tarz saçma sapan söylemler. Halbuki benim de 2 abim var biri asker diğeri avukat. Ben yine de saygımı bozmadım. Yarım saat katlanabildim arkadaşıma mesaj attım beni arayıp annemmiş gibi çağır diye, öyle çıktım. Sevgilimin bundan haberi yok söylemedim. Kendi ailemle de henüz tanıştırmadım. Şimdi ben evlenirsem de işinden dolayı ailesiyle aynı yerde olmayacağız. Ama bu kadın sürekli bana böyle mi davranacak? Sizce devam etmek mantıklı olur mu böyle bir aile ile? Ayrılalım mı daha ortada bişey yokken? Ya da sevdiğim için katlanayım mı ne yapayım? kadın bana çok kötü hissettirdi. Ama sevgilim hiç böyle biri değil açıkçası çokta iyi bir insan. Annesinin böyle olduğunu da bilmiyordum. Sadece annesiyle tanıştım henüz.
Sevgilimin annesi? Biraz uzun olucak ama Tavsiyeye ihtiyacım var?