Kahve dünyasına gittik arkadaşımla adı üstüne kafe orası. dışarıda güneş var diye içeride oturduk kahve içerken sohbet ettik güldük falan. İçerisi sessizdi çok kalabalık değildi birkaç kişi ders çalışıyordu. Sonra bir tane kadın bize bakmaya başladı fark ettim sorun ne dedim. Bana dediki ne bu sesiniz surda ders çalışıyoruz kör müsünüz dedi. Bende burası kafe yanlız kütüphane değil dedim. Kadın tip tip baktı şöyle bişey dedi "şuna bak ne terbiye kalmış ne saygı" bende ayağa kalktım dedimki burası ders çalışma alanı değil adı üstünde kafe karşıda millet kütüphanesi var ücretsiz oraya gidin falan dedim. Kim haklı sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen haklısın insanlar orada sohbet edip gülebilir pekala kütüphaneye gitsin rahatsız oluyorsa yerinde bir tepki vermişsin
Haklısın insanlar artık nerede ne yapacaklarını şaşırdılar ya 😅
Kadın haksız sonuçta kütüphane değil ki cafe gülüp eğlenme sohbet yeri bide sesiz olun ders çalıyoz demiş mq çok saçma kütüphaneye git o zaman hani kütüphane diye bir yer yapmışlar ya
Suçlu sende değilsin o da değil. Orası kafe ve istediğin gibi davranabilirsin sohbet etmek için oturmuşsunuz sonuçta. Ama ben olsam ders çalışan birini görünce birazcık sessiz olurdum.
Kütüphaneye gidebilirdi
Kafede de ders çalışılıyor yalnız. Azcık saygılı olabilirdin demeye çalışıyorum
Anlıyorum ancak kafe bir ders çalışma ortamı değil cafe insanlara kahve içtiği sohbet ettiği bir yer
Tabii ki de ders çalışanlar var zamanında ben de çalıştım ama ses çıkaranlara tip tip bakmadım benim kafede çalışma sebebim ise yakında kütüphane olmamasıydı ama Bizim oturduğumuz kafenin karşısında ücretsizdi kütüphane vardı orada çalışabilirdi
Kafe ders çalışılabilecek bir ortam olmasaydı izin vermezlerdi zaten. Saygı duymak bu kadar zor olmamalı. İnsanlar kendilerini geliştirmek için çabalıyor lütfen empati kuralım
Siz de haklısınız tabii
Saygı duymuyor değilim zaten yine de yorumunuz için teşekkürler
Rica ederim iyi günler 💜
Bence sen haklısın. Orası insanların çay, kahve içip sohbet ettikleri yer.
Sen haklısın. Kafede ders çalışmanın mantığını hiçbir zaman anlamadım, çok saçma bence.
Bencede
İnsanlar çok garip yemin ediyorum. Adı üzerinde kafe, arkadaşlarınla çay kahve içip sohbet etmek, eğlenmek için gittiğin bir yerde oraya uygun şeyi yapmayan birisinden oraya uygun davrandığın için terbiyesiz lafını duyabiliyorsun. Zaten nerede reklam meraklısı, samimiyetsiz tip varsa onların uğraşı bunlar.
Aşırı haklısın
İnsanları rahatsız etmeye hakkın yok biraz daha anlayışlı olabilirdin
Kafe orası hanımefendi ne ders çalışması? Normal sohbet ediyoruz orada
Bağırarak yüksek sesle konuşsanız bende rahatsız olurdum
Bagirmadik zaten
Evt suclu sensin
Nieymid
İnsanları niye rahatsiz ediyon hakkınmı diyebilirdin tamam kusura bakmayın daha sessiz sohbet ederiz
İnsanları rahatsız etmiyorum kendi aramızda konuşuyoruz ama hanımefendi ders çalışırken sessiz ortam istiyormuş falan filan boş yaptı bayağı
Sohbet ettik güldük diyon yani diyebildirdin en azindan kusura bakmayın o kadın zaten dayanamaz giderdi kesin
Demicem öyle bişey
Tamam git kavga et knk ugraş
İkinizde kendinize göre haklısınız
Aşırı ses. Çıkarmadiysaniz siz haklısınız
Sohbet muhabbet edip güldük yani aşırı kahkaha değil tabiki
Sen haklisin😆🤣
Kadın
Nedenmis
İşte
Yorum yapmak için yorum yapma düzgünce açıkla neden açıklayamıyorsan ben haklıyımdır zaten
Hayır kadın haklı
Sen haklısın
Sen haklısın
sensin
Niye