Arkadaşlar ailem hiç huzur vermiyor ne yapmalıyım şu an gidecek yerim de yok yardım edin?

Az önce yine sofradaydık kardeşim yedim yemeği fazla gördü hep zaten onun fazla olsa bile benimkini ölçüp tartar fazla görür babam da ikisi dalga geçmeye falan başladılar arasında benimle ilgili kardeşin daha da uzattı laf uzadıkça uzadı bana laflar gelmeye başladı sonra öyle yemek boğazımda kaldı resmem sofradan kalktım elime alıp ekmeğimi sofradan kalktığımda hala arkamdan konuşuyorlardı kapıdan dinledim hiç suçum olmadan resmen demediklerini bırakmadılar Ben de dedim ki ben gidince huzur bulacaksınız ben size zaten hep fazlalığım gözünüzde fazla büyütüyorsunuz beni tarzında şeyler söyledim tekrar kapıdan içeri girip sonra çıkarken annem bana bir şeyler oluyor deyip kendini yere attı hiç konuşmadan annemin de ciddi ciddi bayıldığını düşünmüyorum çünkü ortada bir şey yoktu o bile ağzımı açtırmıyor beni savunmuyor babaannem falan da vardı evde o sırada Beni en çok sinir eden şey babaanneme kardeşim babaannem ablama bir şey söylesene dediğinde babaannem döver bir şey söyleyemem dedi resmen herkes bana düşme olmuş duruma ne kimseyi dövüyorum küfür ediyorum herkese iyi davranmaya çalıştığım halde düştüğüm durum gerçekten beni yoruyor şu an odamdayım her zamanki gibi yalnız başıma
Arkadaşlar ailem hiç huzur vermiyor ne yapmalıyım şu an gidecek yerim de yok yardım edin?