Sorum erkeklere nişanlı veya bekar?

Lütfen mantık çerçevesinde cevaplayın şimdiden teşekkür ederim.
ben yaklaşık dokuz aydır nişanlıyım nişanlımla mesafe ilişkisi yaşıyoruz gerçekten çok çok iyi bir insan bu mesafede bana bir kere bile yalnızlık hissettirmedi her huyunu severim aklı başında ağırbaşlı oturup kalkmasini bilen namaz kılan bir insandır doğulu (Urfa) olduğu için tutucu birbirine baglı bir ailesi var annesi çocuklarına düşkün bi kadın iyidir de neyse yıllar sonra da abilerinin yanına aynı ülkeye gitti çalışmaya geleceğimiz için birkaç gündür de telefonunu uyurken sessize aldığı için kızıyordum hoşlanmıyorum çünkü diye önemli bi şey olsa ulaşamasam rahatına düşkün sessizde kullanıyor. Bugün de abisine misafirliğe gittiler ailesiyle beraber, bende görüntülü aradım kendisini görmek istediğim için telefonumu reddetti küçük bir odadayız dipdibeyiz diye bana fotoğraf attı ailesi vardı yan yana mesaja gel dedi. Ben de bu konuda baskın bir karakterim çünkü fedakarım misafir bile olsa ona öncelik verip öbür odaya geçip telefonla konuşabiliyorum ben bu şekilde davranırken o neden aynı davranmıyor onun telefonlarını hemen açıyorum mesajlarına dönüş yapıyorum ama o abileri ile yanyanayken telefonumu bazen açmıyor bu da beni çok sinirlendiriyor otomatikman şöyle düşünüyorum yanlış yasak bir şey mi yaşıyor da gizliyor gibi açmıyor korkuyor mu utanıyor mu onların yanında neden bir erkek böyle yapar ki bütün erkekler mi böyle çevremde gördüğüm çoğu erkek SANKİ böyle ama yine de buraya da sormak istedim çünkü çok fazla tartıştım bugün bu sebepten çok ağır konuştum ona. Lütfen boş yorum yapmayın anlayarak okuyun ve erkekler özellikle yorum yapsın bu durumu yaşayan kadınlar varsa onlar da yazabilir

Sorum erkeklere nişanlı veya bekar?