✌️✌️ Hadi dökülün yavru kutlarım benim sjsjsj

✌️✌️ Hadi dökülün yavru kutlarım benim sjsjsj
İki ya da çok sayıda kadın, bir erkeği paylaşmayı göze alacak kadar seviyorsa o erkek yüksek değerlidir. Çünkü tabiatta 80/20 optimumu var bu konuda. Zaten kadınların yüzde 80'i, erkeklerin en tepedeki yüksek değerli yüzde 20'sini kendi aralarında bilerek ya da bilmeyerek paylaşır. Kadınlar, tarih boyunca değersiz ya da sıradan erkeklerin tek karısı olmaktansa yüksek değerli erkeklerin haremine girmeyi tercih etmişlerdir.
İki ya da çok sayıda erkek, bir kadını paylaşmayı göze alacak kadar seviyorsa o kadın düşük değerli bir kadındır. Her erkeğe kapılarını açmıştır çünkü. Unutmayın... Erkekler, sadece f.. işeleri kendi aralarında paylaşır.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
Bir erkeğin ne kadar çok değerli olup olmadığı etrafında ona arzu ile hayranlık ile bakan kadınların sayısından anlaşılır. Bu sayı ne kadar çok ise erkek o kadar değerlidir.
Bir kadının ne kadar değerli olup olmadığı ise çevresinde ona ilgi gösteren erkeklerin niyetine ve niteliğine bakarak anlaşılır. Bu sayı ne kadar az ise kadın o kadar değerlidir. Çünkü orta/düşük değerli erkekler o kadına zaten ulaşamayacağını bilir.
Hayir bir erkek ne kadar p. ic gereksiz se kizlar ona bakar, bu böyledir,
@fesfs 😂Peki hocam dediğiniz gibi olsun. Öğretmen sizsiniz.
Benim etrafımda hiç kadın yok yapayalnızım ama efendi bir adam olduğumu düşünmüyorum şahsen. Kendi adıma böyle en azından.
@fikretin_isyani 😀 O sizin prensip lerinize ayak uyuyamadiklarindan
@fesfs Kesinlikle haklısınız hocam.
Ben ilişkiler konusunda geleneksel ataerkil bir çizgide olduğum için, kılık kıyafet ve davranış konusunda net kırmızı çizgilerim olduğu için ilişkilerim hep flört aşamasında bitti genelde.
Ama önemli değil hocam. Toksik ilişki kurbanı olmaktansa değerli yalnızlığın şehidi olmayı tercih ederim.😒😔
Değildir samuray böyle kızlar çok tehlikeli birde bütün erkeklere yeşil ışık yakanlar var onlar full tehlikeli 😂
İnşallah normele dönerler (normal)
Tsrkler samurayim 🌹
Üçlü bir genişleme görüyorum. Evren genişliyor derlerdi de inanmazdık.
Hayır değil ve bence art niyetli bir davranış. Yarın bir gün adam birine duygularını açsa kadınlardan o kadınlar arasında kavgalar başlar net. Yanımda böyle flörtleşse biri ve bende o adamdan hoşlanıyor olsam şayet iletişimi azaltırdım.
Cevap
42Cevap
Samimiyet değildir.. midesizlik karaktersizliktir.. eğer ki bilerek yapıyorlarsa zaten aksi mümkün değil samimi insanlar bilir zaten bu tür şeyleri.
Herşeyden önce birbirine ihanettir. Ne zaman öğrendikleri zaman. Kim olursa olsun istersem içten içe kor gibi yanayım asla dönüp bakmam
Bilerek ise değildir. Benim eski sevgilimin kuzeni de benden hoşlanıyormuş çıktıktan sonra öğrenmiştim. Kız benle sevgili olduğunu öğrenince bir kavgaya tutuştulardı. Megersem kız buna söylemiş benden hoşlandığını. İki gün sonra bir erkek için birbirimizi kırmaya değmez dediler 🤣 bu nasıl bir gevşeklik seviyesidir demiştim.
Hayır tabiki.. Böyle bir durumla karşı karşıya gelmiş olsam anında oradan uzaklaşırım hiç işim olmaz.. İstersem deliler gibi sırılsıklam aşık olayım bu değişmez.. Böyle bir şey karekterime yakışmaz çünkü..
Grup yapmayacaklarsa niye konuşuyorlar ki?
Şaka bir yana amaçları grup falan olsa gerek. Başka neden iki insan aynı kişiyle flörtleşir ki?
Böyle saçma şeyleri milletin aklına sokup normalleştirmeyin.
soruyu okurken yüzümün ifadesinden belli saçma olduğu hshs öyle şey mi olurmuş 🤨
Merhaba,
Oha demek istiyorum yani! 😅
Hiç alakası yok! 😅
Çok saçma! 😅
Düşününce bir el kaymak diğer el bal da hayat padişah gibi geçer adama😁
Bi arkadaşım iki yakın arkadaşla çıkıyordu yetmedi 3 ü beraber mangal yapmışlardı
Bunu yapanlardaki genişlik Bolu tünelinde yoktur çok net
Fazla samimiyetin getireceği tez ayrılık samimiyetsiziliği.
Şu an her şey normal zaten ben kaç tane sevgili olan kız götürdüm milletin umurumda değil artık
Samimiyete bakar mısın üçlü olsun güçlü olsun demişler anladınız 😂😂😂
Ona başka bir şey derler bana garip geliyor. Milyon tane erkek var niye ayni erkek ya shhsshhss
Çıkar ilişkisidir. Ya para yılardır ya da başka bir şey vardır. Bu tarz kişilerden Allah herkesi uzak tutsun 3 inden de.
Aman tanrım bu ne güzel bir sorudur. Adeta kendim sormuş gibi hissettim. Elbette samimiyettir
onlar arkadaş değil ortak oluyor o zaman 🙈😂
Bu nasıl iş jajjzskkssks
Aaaa sitede mi yapmışlar bunu
Haftanın 6 gününü bölüşmüş olabilirler belki sjjsj 1 günü de oğlana ayırmış olabilirler
evet güzeldir ikisiyle birden aynı anda sevişebilirsin.
Kızların samimiyetimidir yolsa erkeğin çakallığımıdır bilemedim
Çooook ne demezssin evlilikte de ayrılmasınlar😂
Benim olan adamı paylaşmam..
Aman nolcak müslümanın m@lı ortaktır😂😂😂
Paylaşmaktır, hayat paylaşımcı güzel.. 😎😎
Genişlik oluyor o sanki ama shsjs
Samimiyete dayanarak hareket etmektir 😂
Haberleri yok mu birbirlerinden xvxvx
Değildir
Biri aradan çıkmalı
benim flört degil partner yani seks yaptıklarım bile var abla kardeş bile var
Midesizlik başka bişey değil