Modu düşük olanlar buraya?

Benimde modum çok düşük belki birbirimize morel veririz benim morelim neden bozuk anlatayım ben hem okuyorum hem çalışıyorum maddi durumumuz pek iyi sayılmaz bu istede zaten her gün eziliyorum Dönerci (cafe olarak da iş görüyoruz) hem cafe hem Dönerci orada akşam çıkış saatime doğru 2 abi kardeş geldi 26 yaşlarında benim yaşım baya küçük neyse önceden çay içmişler ama kimse onlara adisyon yazmamış ben içeriyi temizledigim için masalara ben bakmadım ben geldiğimde adam 1 çay içmişti ve kahve istedi getirdim koydum önüne sonra adisyon yazdım diğeri de çay istedi onu da getirdim o gördüğüm ilk cayida sordum abim bir çay içtiniz değil mi diye oda 3 yaz 5 yaz 100 yaz ama bizi rahat bırak kardeşim bizim özel işlerimiz var seninle ugrasamayiz dediler baya bu şekilde bagirdilar bende korktum o ilk çayı yazmadım adam normale benzemiyordu içmiş galiba ama benim de işim bu fiş te eksik çıkınca patron bana kızıyor neden eksik yaziyosun diye maaşımdan kesiyor sonra sordum dedim bu abiler devamlı musterimi senelerdir oranın devamlı musterisiymisler
Modu düşük olanlar buraya?