Aile & Toplum Erkolar dürüst olun kaç kızla mesajlaşıyorsunuz 😅😂toplam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hepside sütten çıkma ağ kaşık olucak şimdi Erkolar dürüst olun kaç kızla mesajlaşıyorsunuz 😅😂toplam? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kopyakalpler31 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 1 tane şu an oda benden büyük onlada arada arkadaş gibi yani 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sevgilim yok 4 5 kız var mesajlasiyoruz hepsi ya abisi ya kankasi görüyor onlardada sevgili yok 🤣 0 2 Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Bir tüyo daha , hepsi de KS den tanıştığım kızlar içlerinde 5 yıllık olanda 3 günlük olanda var tanıştığım Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Ben dobrayim neysem o Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 982 cevap paylaştı. Erkekler öyle zırt pırt yazan olmaz ki anca ünlü popçu falan olması lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç, sıfır kimsenin kahrını çekemem istemiyorum da ben dili, dini, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun kimseyi sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 1 kişiyle çıkıyorum sanal ilişki ama o yüzden bitirip reelden biri ile tanışmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
SadeNessKafe Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Erkek onlar karışma 3000 kişiye yazıp 3 kişi bulurlarsa sukrediyolar 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu soruya gelecek cevapları çok merak ettim 😂 1 7 Yorumla joeblack_ 1 yıl Sana günde 20 erkek yazmıyorsa hesabı siler giderim 😅 Yorumla sedefffinci 1 yıl Mesaj kutum açık olsa yazarlar ama kapalı 😂 kimsenin saçma sapan mesajlarıyla uğraşamam Yorumla joeblack_ 1 yıl Bunun Instagram, wp ohooo. Oralarda da rahat bırakmazlar seni 😅 Yorumla Soran 1 yıl @sedefffinci👌 Yorumla sedefffinci 1 yıl He o ayrı oralardan baya yazan oluyor 😂 Yorumla joeblack_ 1 yıl O zaman mecbur İnsta vermelisin ki oradan yazabileyim. Malum buralar yasaklı bölge 😂 Yorumla Ahmet20s 1 yıl Yazacak olanların cogunun abaza olması gercegi. Abazaları bizim cinsiyetten saymıyorum. Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kimseyle erko arkadaşım bile yok asosyalim 0 0 Yorumla
Benaslışok Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. Bir kız olarak 4/5 erkekle. 😛 0 0 Yorumla
ArananŞahsiyet Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Hiç. Mesajlaşmaktan hoşlanmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl vardır 40 - 50 erkeklerin bazısının 0 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Az daha didişin ekmek çıktı bize 🤣 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç kızla 0 5 Yorumla Gezginn34566 1 yıl Mesajlaşmak istediğim bir kız var onun aklı da başkasında biraz önce öğrendim Yorumla Soran 1 yıl Bana yazmıştın sen Yorumla Gezginn34566 1 yıl Şu an mesajlaşıyorum ama Yorumla Gezginn34566 1 yıl Ne zaman yazmışım peki Yorumla Gezginn34566 1 yıl Mesajlaşmıyorum yazacaktım pardon Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sadece 1 0 0 Yorumla
TuncerDemirim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı. 0(sıfır) 0 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yemin ediyorum 0 0 40 Yorumla sedefffinci 1 yıl Aferinn Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl 1 tane var aslında konuştuğum 😬 Yorumla sedefffinci 1 yıl Yemin etmişsin 😒 Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Evet haklısın etmişim jsjsjs. Ama o bir kişi dışında cidden kimseyle konuşmuyorum Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Böyle bi tipten ne beklersin ki ahahah Yorumla sedefffinci 1 yıl @kopyakalpler31 ne diyorsun sen yine Yorumla sedefffinci 1 yıl Peki öyle olsun :/ Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Noldu ya ben sana bise demedim ki hiç Yorumla sedefffinci 1 yıl Gün içinde o kadar insana laf atıyorsun ki hatırlamaman çok normal geçen birşeyler demiştim yorumumun altına 😒 Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Offf @kopyakalpler31 sen ne diyorsun yaa. Sen ne zıplıyorsun Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Sana bir hakaret etmedim ki ama Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl @sedefffinci Ne dedi ki sana? Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Genelde gizli soru soruyorsun heralde sedef bu arada neden bu kadar güzelsin? Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Hadi kardeşim uza Yorumla sedefffinci 1 yıl @Bilinmeyen_hayat sevgiyle ilgili bir soruydu cevap vermiştim buda bir şey demişti hatırlamıyorum Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Senin hayatını bilindik yapmamı istersiniz misin 😃 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Kertenkele Mustafa kılıklı seni Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Ne diyorsun oğlum ya Mustfa kim? Off boş boş insanlarla yine uğraşıyoruz @sedefffinci 😂 hep bize denk geliyor böyleleri Yorumla sedefffinci 1 yıl @Bilinmeyen_hayat evet farkettim 😂😂 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Yaz görürsün Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Embesiller sizi Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl 😂😂😂 kardeşim sen ne içtin ya canın mı sıkıldı Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Ayran içtim az önce iceceksen gel sende Yorumla sedefffinci 1 yıl @Bilinmeyen_hayat bırak herkese yazıyor can sıkıntısı 😂 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Siz gülün Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl 😂😂😂 yok ayran içmeyelim. @sedefffinci ile daha işimiz var bize müsaade 😂 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Belli iyi 🦶 değil gibi zaten haha Yorumla sedefffinci 1 yıl Oğlum s. g Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Kes aptal Yorumla sedefffinci 1 yıl G. rizekalı gelip yoruma yazan sensin defol hadi seninle uğraşamam Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Sensin lan aptal ml çocuk. Hadi kardeşim sg başka kapıda eğlencene bak Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Tamam sakin gençler siz gidin işinizi görün hadi Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Sende uza hadi kardeşim hadi yeter bu kadar Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Ben senin kardeşin filan değilim aq ne diyorsun sen daha deminden beri Yorumla sedefffinci 1 yıl @Bilinmeyen_hayat yaptığı muameleye bak Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl @sedefffinci aman boş ver ya şunu kendi kendine yazıp dursun slk bu Yorumla sedefffinci 1 yıl Çok yaşa Yorumla sedefffinci 1 yıl G. br demek istemiştim Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dürüst olmazlar😂 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
1 tane şu an oda benden büyük onlada arada arkadaş gibi yani
Sevgilim yok 4 5 kız var mesajlasiyoruz hepsi ya abisi ya kankasi görüyor onlardada sevgili yok 🤣
Bir tüyo daha , hepsi de KS den tanıştığım kızlar içlerinde 5 yıllık olanda 3 günlük olanda var tanıştığım
Ben dobrayim neysem o
Erkekler öyle zırt pırt yazan olmaz ki anca ünlü popçu falan olması lazım
Hiç, sıfır kimsenin kahrını çekemem istemiyorum da ben dili, dini, ırkı, cinsiyeti ne olursa olsun kimseyi sevmiyorum.
1 kişiyle çıkıyorum sanal ilişki ama o yüzden bitirip reelden biri ile tanışmayı düşünüyorum
Erkek onlar karışma 3000 kişiye yazıp 3 kişi bulurlarsa sukrediyolar
Bu soruya gelecek cevapları çok merak ettim 😂
Sana günde 20 erkek yazmıyorsa hesabı siler giderim 😅
Mesaj kutum açık olsa yazarlar ama kapalı 😂 kimsenin saçma sapan mesajlarıyla uğraşamam
Bunun Instagram, wp ohooo. Oralarda da rahat bırakmazlar seni 😅
@sedefffinci👌
He o ayrı oralardan baya yazan oluyor 😂
O zaman mecbur İnsta vermelisin ki oradan yazabileyim. Malum buralar yasaklı bölge 😂
Yazacak olanların cogunun abaza olması gercegi. Abazaları bizim cinsiyetten saymıyorum.
Kimseyle erko arkadaşım bile yok asosyalim
Bir kız olarak 4/5 erkekle. 😛
Hiç. Mesajlaşmaktan hoşlanmıyorum.
Kocaman bir sıfır
Sifir azinlik erkek cok kizla konusur
2-3 tane Şu an da 😃
vardır 40 - 50 erkeklerin bazısının
Az daha didişin ekmek çıktı bize 🤣
Hiç kızla
Mesajlaşmak istediğim bir kız var onun aklı da başkasında biraz önce öğrendim
Bana yazmıştın sen
Şu an mesajlaşıyorum ama
Ne zaman yazmışım peki
Mesajlaşmıyorum yazacaktım pardon
Sadece 1 kişiyle
Sıfır kızla
Sadece 1
0(sıfır)
Gün değişir ama ortalama 4 diyelim 😂
Kız arkadaşlarım hariç 0
Sıfır
Yemin ediyorum 0
Aferinn
1 tane var aslında konuştuğum 😬
Yemin etmişsin 😒
Evet haklısın etmişim jsjsjs. Ama o bir kişi dışında cidden kimseyle konuşmuyorum
Böyle bi tipten ne beklersin ki ahahah
@kopyakalpler31 ne diyorsun sen yine
Peki öyle olsun :/
Noldu ya ben sana bise demedim ki hiç
Gün içinde o kadar insana laf atıyorsun ki hatırlamaman çok normal geçen birşeyler demiştim yorumumun altına 😒
Offf @kopyakalpler31 sen ne diyorsun yaa. Sen ne zıplıyorsun
Sana bir hakaret etmedim ki ama
@sedefffinci Ne dedi ki sana?
Genelde gizli soru soruyorsun heralde sedef bu arada neden bu kadar güzelsin?
Hadi kardeşim uza
@Bilinmeyen_hayat sevgiyle ilgili bir soruydu cevap vermiştim buda bir şey demişti hatırlamıyorum
Senin hayatını bilindik yapmamı istersiniz misin 😃
Kertenkele Mustafa kılıklı seni
😂😂😂
Ne diyorsun oğlum ya Mustfa kim? Off boş boş insanlarla yine uğraşıyoruz @sedefffinci 😂 hep bize denk geliyor böyleleri
@Bilinmeyen_hayat evet farkettim 😂😂
Yaz görürsün
Embesiller sizi
😂😂😂 kardeşim sen ne içtin ya canın mı sıkıldı
Ayran içtim az önce iceceksen gel sende
@Bilinmeyen_hayat bırak herkese yazıyor can sıkıntısı 😂
Siz gülün
😂😂😂 yok ayran içmeyelim. @sedefffinci ile daha işimiz var bize müsaade 😂
Belli iyi 🦶 değil gibi zaten haha
Oğlum s. g
Kes aptal
G. rizekalı gelip yoruma yazan sensin defol hadi seninle uğraşamam