Aile & Toplum Yaşadığım şehri tanımamak suç mu? _-GÜLDEN_- Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yaşadığım şehri tanımamak suç mu?Siz yaşadığınız şehri tanıyor biliyor musunuz her yerini? Yaşadığım şehri tanımamak suç mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Suç değil gezmeden bilemezsin. Suçlayanlar mı var? 0 0 Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Neden suç olsun? bu kuralları kim koyuyor anlamıyorum. insanlara göre yaşamayın 0 0 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yoo ben bilmiyorum bir insan her yeri bilemez bence zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bnde tanımam pek gezilecek yerler falan çünkü ilcedeyim büyük sehir 0 0 Yorumla
snn1299 Takip Et Yoda Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Bi cezası yok 😂 Ama yaşıyorsan biraz bilgi sahibide olmalı insan 0 0 Yorumla
Pekzokw Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Nerde yaşıyorsun ki bu kadar mı kötü buluğun yerinde insanları çok mu dar kafalı 0 0 Yorumla
İriKöylüAdam Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Suç değil yaşadığım şehirde bilmediğim yerler var daha herkes de bilemez 0 0 Yorumla
sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 73% 1 yıl Koca İstanbul her yerini tanımaya ömür yetmez 0 0 Yorumla
uysalcocuk06 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben de tanimiyorum tam 0 1 Yorumla uysalcocuk06 1 yıl Hangi sehir peki Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı. profilde ki sen misin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Suç değil gezmeden bilemezsin. Suçlayanlar mı var?
Neden suç olsun? bu kuralları kim koyuyor anlamıyorum. insanlara göre yaşamayın
Yoo ben bilmiyorum bir insan her yeri bilemez bence zaten
Bnde tanımam pek gezilecek yerler falan çünkü ilcedeyim büyük sehir
Bi cezası yok 😂 Ama yaşıyorsan biraz bilgi sahibide olmalı insan
Nerde yaşıyorsun ki bu kadar mı kötü buluğun yerinde insanları çok mu dar kafalı
Suç değil yaşadığım şehirde bilmediğim yerler var daha herkes de bilemez
Koca İstanbul her yerini tanımaya ömür yetmez
Ben de tanimiyorum tam
Hangi sehir peki
Demek ki tanınacak bir şeyi yok şehrin
profilde ki sen misin
Suç değil evet tanıyorum
Günaydın çok gez dolaş neden tanımayasın
Mahalleni biliyor musun
Hayir suç degil ama öğrenmek iyidir tabiki
Oha o ne öyle be s700 gibi
Tabiki tanıyorum adanam. benim