Aile & Toplum Çevrenizde eşinden veya sevgilisinden güçlü kadınlar var mı? Saatçiceği00 Takip Et Xper 1 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Sorular Çevrenizde eşinden veya sevgilisinden güçlü kadınlar var mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. vardır bilemem 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. hayir. bir kadinin beni dovebilecegini dusunemiyorum. hatta korkum kadina zarar vermek cunku elim gercekten cok agir. 0 0 Yorumla
Teo6099 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet var. Bir sevdiğim tanidiğim abi var. Onun eşi baya güclü duruyor 0 6 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Dövüyormu kaç kilo ikisi Yorumla Teo6099 1 yıl Vallah abi kup kuru. Ablada biraz kilolu. Abimin hali ayni ölü gibi ama bence hiç dövülmesi Yorumla Teo6099 1 yıl dövülmedi* Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kadının sözü geçiyor o zaman Yorumla Teo6099 1 yıl bilmiyorum artik😅😂 Yorumla Teo6099 1 yıl Sen galiba dövebilecek erkek ariyorsun😂 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Bi olayda denk gelmişti. Kadın adamı dövmüş. Adamda şikayetçi olmaya gelmişti. 0 0 Yorumla
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Görmedim, gören varsa bana da göstersin merak ediyorum 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. var bildiğim. kuzenim :d 1 7 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Eşinimi dövüyor 🤣🤣 Yorumla sebelepmebelep 1 yıl hayır yahu dövme yok. (en azından ben görmedim duymadım) ama güçlü olduğu kesin :D Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kilo olarak irimi eşinden Yorumla sebelepmebelep 1 yıl evet. kilo ve boy farkı var bariz Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Buyudamı uzun kaç kilolar Yorumla sebelepmebelep 1 yıl bilemiyorum kilolarını nereden bileyim. ama ciddi bir fark var ikisindede. kadın avantajlı Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Anladım Yorumla
Poinelifes Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sen çok güçlü bir kadınsın 0 2 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Evet Yorumla Poinelifes 1 yıl Seni tanımak isterdim ama zor bir şey Yorumla
Erkan85355 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Varr 1 8 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kim Yorumla Erkan85355 1 yıl Komsu Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Adamımı dövüyor Yorumla Erkan85355 1 yıl Kim.. Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Komşun Yorumla Erkan85355 1 yıl Yoo. Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Güçlü olduğunu nasıl anladın Yorumla Erkan85355 1 yıl Görünüş Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kim Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Söylersem olay olur :) burada Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Ne olayı Yorumla
Birisi_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ne diyon abla 1 1 Yorumla Ozan2217 1 yıl Gel ve seksi güreşte beni yen Birisi_22!! Ohhh!! Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabiki var 0 3 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kim Yorumla isimsizjargon 1 yıl Arkadaş çevremde olan insanlar Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Dövüyorlar onları Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Görmedim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet 0 13 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi halam var uzaktan o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Enistem cılız biri halam ise yapılı kilolu Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Enişteni dövüyormu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani sırtına falan vuruyordu şakasına sertçe ama tabii özelidir gerçekte dövüyor mu bilmiyorum Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kaç kilo fazla eniştenin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 20kg civarı vardır Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Enişten konuşabiliyormu yanında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kısmen Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Enişten korkuyor o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha bildiğim şeyler var ama yorumda anlatmam hoş olmaz özellikle halamgil falan görürse çok ayıp olur Yorumla Ozan2217 1 yıl Sen beni seksi bir güreşte yensen iyi olacak!! Ohhh!! Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Var bir tane 0 2 Yorumla Saatçiceği00 1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Spordan abla evli 2 çocuğu var kick boks İzmir Bornova sampiyounu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
vardır bilemem
hayir. bir kadinin beni dovebilecegini dusunemiyorum. hatta korkum kadina zarar vermek cunku elim gercekten cok agir.
Evet var. Bir sevdiğim tanidiğim abi var. Onun eşi baya güclü duruyor
Dövüyormu kaç kilo ikisi
Vallah abi kup kuru. Ablada biraz kilolu. Abimin hali ayni ölü gibi ama bence hiç dövülmesi
dövülmedi*
Kadının sözü geçiyor o zaman
bilmiyorum artik😅😂
Sen galiba dövebilecek erkek ariyorsun😂
Bi olayda denk gelmişti. Kadın adamı dövmüş. Adamda şikayetçi olmaya gelmişti.
Görmedim, gören varsa bana da göstersin merak ediyorum
var bildiğim. kuzenim :d
Eşinimi dövüyor 🤣🤣
hayır yahu dövme yok. (en azından ben görmedim duymadım) ama güçlü olduğu kesin :D
Kilo olarak irimi eşinden
evet. kilo ve boy farkı var bariz
Buyudamı uzun kaç kilolar
bilemiyorum kilolarını nereden bileyim. ama ciddi bir fark var ikisindede. kadın avantajlı
Anladım
Sen çok güçlü bir kadınsın
Evet
Seni tanımak isterdim ama zor bir şey
Dominant kadin mi vardi ya
Yok öyle pehlivan görmedim
Varr
Kim
Komsu
Adamımı dövüyor
Kim..
Komşun
Yoo.
Güçlü olduğunu nasıl anladın
Görünüş
Evet
Kim
Söylersem olay olur :) burada
Ne olayı
ne diyon abla
Gel ve seksi güreşte beni yen Birisi_22!! Ohhh!!
Tabiki var
Kim
Arkadaş çevremde olan insanlar
Dövüyorlar onları
Görmedim
hayır yok
Evet
Kim
Bi halam var uzaktan o
Enistem cılız biri halam ise yapılı kilolu
Enişteni dövüyormu
Yani sırtına falan vuruyordu şakasına sertçe ama tabii özelidir gerçekte dövüyor mu bilmiyorum
Kaç kilo fazla eniştenin
20kg civarı vardır
Enişten konuşabiliyormu yanında
Kısmen
Enişten korkuyor o zaman
Galiba
Daha bildiğim şeyler var ama yorumda anlatmam hoş olmaz özellikle halamgil falan görürse çok ayıp olur
Sen beni seksi bir güreşte yensen iyi olacak!! Ohhh!!
Var bir tane
Kim
Spordan abla evli 2 çocuğu var kick boks İzmir Bornova sampiyounu