Aile & Toplum Bir kişi tarafından en fazla ne kadar ve nereden engel yediniz? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben patatesten bile engel yedim jdjdhdhŞeytan ayrıntıda 😈 djbdhdb Bir kişi tarafından en fazla ne kadar ve nereden engel yediniz? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MaviSever1108 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Daha engel yemedim çünkü henüz açılmadım ona 😂 1 10 Yorumla moonlight012 1 yıl Açılma 🙄 Yorumla MaviSever1108 1 yıl Hahahahahahahahahha neden açılma dedin? Yorumla MaviSever1108 1 yıl Sonra arkamdan böyle desinler 😂 Yorumla MaviSever1108 1 yıl İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli? ↗ Yorumla moonlight012 1 yıl Kanka sanki nedenini bilmiyon🙄 herkesin içinde söylemiyim tekrar djbdhdhdh Ama evet erkekler prenses jdndhdb Yorumla MaviSever1108 1 yıl Nedenini bilmiyorum tombişim söyle 😂 cidden söyle. Ben prenses değilim 😌 Yorumla moonlight012 1 yıl Seni hak etmiyo çünkü kankacım Sen de bir gün prenses olacaksın 😂 Yorumla MaviSever1108 1 yıl Ben niye prensesim 😂 küsüyorum bak kanka 😒 Yorumla moonlight012 1 yıl Sen değilsin kanka tamam😂 Yorumla MaviSever1108 1 yıl 😂💪🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hahah çarpı yemiş çıldırıyorumm Hzjsjsjsjdkdkdk ben kahveden yediydim engeli jasksksksks 1 4 Yorumla moonlight012 1 yıl Ben kahveden çok engel yedim artık o kesmiyo patatesten bile engel yedim kanki ya 🥹 djdhhdndjdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onu yiyemedim dahaj jsjs Yorumla moonlight012 1 yıl Nasip olur kanka merak etme djdhdhhd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur kanka jsjwjdkd Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Biri beni engelleyip 6 ay falan sonra engeli kaldırıp engeli kaldırmışsın diye mesaj atmıştı, halbuki engellememiştim bile onu :D 1 0 Yorumla
mevsimlerdenbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Genelde ben engelledikten sonra engelliyorlar sonrasına bakmıyorum zaten 1 0 Yorumla
red_cat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Engelle aç olayı hiç olmadı. 4-5 kişiyi engelledim hepsi arkadaşımdı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Teyze kızım engelledi.😂😂😂 1 4 Yorumla moonlight012 1 yıl Allah bilir ne yaptın da engel yedin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında benden hoşlanıyor, naz yapıp engelledi. Yorumla moonlight012 1 yıl Aynen kanka naz yapıyo 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni unutsun artık, o engeli atmayacaktı. Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canım çekti 1 4 Yorumla moonlight012 1 yıl Engel yemeyi mi jdhdh Yorumla Asilade 1 yıl Bu iyiydi jsjdjjd Yorumla moonlight012 1 yıl Tabii ben de iyiyim jdbdhdb Yorumla Asilade 1 yıl Tabiki de jsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Daha engel yemedim çünkü henüz açılmadım ona 😂
Açılma 🙄
Hahahahahahahahahha neden açılma dedin?
Sonra arkamdan böyle desinler 😂
İlk adımı kızdan bekleyen erkeklere ne demeli? ↗
Kanka sanki nedenini bilmiyon🙄 herkesin içinde söylemiyim tekrar djbdhdhdh Ama evet erkekler prenses jdndhdb
Nedenini bilmiyorum tombişim söyle 😂 cidden söyle. Ben prenses değilim 😌
Seni hak etmiyo çünkü kankacım
Sen de bir gün prenses olacaksın 😂
Ben niye prensesim 😂 küsüyorum bak kanka 😒
Sen değilsin kanka tamam😂
😂💪🏻
Hahah çarpı yemiş çıldırıyorumm Hzjsjsjsjdkdkdk ben kahveden yediydim engeli jasksksksks
Ben kahveden çok engel yedim artık o kesmiyo patatesten bile engel yedim kanki ya 🥹 djdhhdndjdj
Onu yiyemedim dahaj jsjs
Nasip olur kanka merak etme djdhdhhd
Olur kanka jsjwjdkd
Biri beni engelleyip 6 ay falan sonra engeli kaldırıp engeli kaldırmışsın diye mesaj atmıştı, halbuki engellememiştim bile onu :D
Genelde ben engelledikten sonra engelliyorlar sonrasına bakmıyorum zaten
Engelle aç olayı hiç olmadı. 4-5 kişiyi engelledim hepsi arkadaşımdı.
Teyze kızım engelledi.😂😂😂
Allah bilir ne yaptın da engel yedin 😂😂
Aslında benden hoşlanıyor, naz yapıp engelledi.
Aynen kanka naz yapıyo 😂
Beni unutsun artık, o engeli atmayacaktı.
Valla hatırlamıyorum ki
Canım çekti
Engel yemeyi mi jdhdh
Bu iyiydi jsjdjjd
Tabii ben de iyiyim jdbdhdb
Tabiki de jsjs
Ex engelledi sonra geri kaldirmisss
Hatırlamıyorum valla
Eski sevgilim benden 20den fazla engel yedi