Güncellemeler
1 yıl
Sibel'ler temiz kalpli olur, geneli anlayışlı insanlardır, kendi fikirlerinin arkasında durmakta zorlanabilirler, insanların dolduruşuna çabuk gelebilirler.
Gizem'ler süslü olur ve isimleri gibi dış dünyaya kapalı olabilirler, dertlerini kendi içlerinde yaşarlar ama geneli utangaç değildir.
Sercan'lar çapkın, özgür ruhlu ve merhametli olur.
Ercan'lar genelde maddi durumu kötü olan ailenin çalışıp mücadele etmek zorunda olan çocuğudur, merhametli ve yardımsever olurlar.
Gizem'ler süslü olur ve isimleri gibi dış dünyaya kapalı olabilirler, dertlerini kendi içlerinde yaşarlar ama geneli utangaç değildir.
Sercan'lar çapkın, özgür ruhlu ve merhametli olur.
Ercan'lar genelde maddi durumu kötü olan ailenin çalışıp mücadele etmek zorunda olan çocuğudur, merhametli ve yardımsever olurlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Onun yerine peygamber isimlerine dair düşüncelerin nelerdir, merak ettim.
Ayşe, Zeynep, Muhammed gibi isimler mi?
İlk ikisi değil ama Muhammed aleyhisselam, evet. İsmail, İbrahim gibi isimler özellikle. Çünkü bilhassa pek çok komedi (!) gösterisinde bu iki ismin verildiği karakterler hep böyle dalga geçilesi tipler olarak lanse ediliyor gibime geliyor ve bu durum sinirimi bayağı bozuyor.
Aksine, dalga geçilesi karakter özelliğine sahip isimler değil. İsmail ismi özellikle ticari zekası olan, yardımsever, kafaya çok takan stresli insanlar oluyor genelde. İbrahim ismi de yaşından olgun olan, oturaklı, saygıya önem veren insanlar genelde. Açıkçası bu isimlerden 1-2 tane tanıdığım oldu ve onların karakteri de bu söylediklerim gibiydi. Daha fazla tanıdığım olsa daha net bir yorum yapardım. 1-2 tanıdıktan yola çıkarak anca bunları söyleyebilirim
Muhammed ismi genelde sakin, iyi niyetli ve ismin ağırlığından dolayı bazıları tembel olabiliyor. Yani çalışmayı sevmeyebiliyor. Yazmayı unutmuşum
Olsun. Bu kadarı da güzeldi. Acaba diyorum, Allah'tan gelen her şeyi gülümseyerek ve canı gönülden kabul eden Hz. İsmail'e oranla bu isimdeki diğer insanlar niçin strese boğuluyorlar. İlginç bir terslik var gibi.
Üç isimle ilgili görüşlerin için teşekkür ediyorum.
Benim gözlemlerim bu yönde oldu tabii ki bütün İsmail'ler böyle olacak diye bir şey yok. Rica ederim ☺️
Al bakalım sana teşekkür hediyesi: https://youtu.be/Wygb8NKLGo4
Ben de teşekkür ederim 😊
Benim adım Hazan hadi benim hakkımdakileri söyle bakalım🤣🤣
Yaa ama Hazan isminde hiç tanıdığım olmadı sana yorum yapamıcam çok üzgünüm 🥹🥹
Olsun önemli değil canım 🤩🤩
☺️💞
İsimle alakalı olduğunu düşünmesem de derya
Deryaların geneli iyi insan, ya çok zengin ya da çok fakir olur. Ortası olmaz bu ismin gözlemlerime göre😂
Çok zengin de, çok fakir de değilim😄
Açıkçası Derya isminde çok fazla tanıdığım olmadı. Tanıdıklarımdan birinin maddi durumu iyi birinin de kötüydü. Tam olarak yorum yapabilmem için en az 10 tane Derya isimli tanıdığımın zengin olması gerekiyor ki bunlar direkt zengin oluyor diyebilirdim. Bazen istisnalar olabildiği için kesin söyleyemem çok fazla tanıdığım olmadığı için ama iyi insanlar olduklarını söyleyebilirim sadece
Gökalp
Gökalp isimli bir tane bile tanıdığım olmadı, bununla ilgili bir yorum yapamayacağım üzgünüm
Semih
Semihler kendi dediğini yaptırmak isteyen inatçı tipler olabilirler ama bu inatçılıklarına göre genelde sakin karakterlerdir
Tebrik ederim
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kaan
Kaanların bazılarının anne-babası ayrı olabilir. Küçükken düz duvara tırmanacak kadar yaramaz olabilirler, büyüyünce daha oturaklı bir karaktere sahip olurlar, olgunlaşırlar yani. Genelde yakışıklı olurlar ve kendi haklarını yedirmezler, kendilerini korumayı bilirler.
Maşallahın var. Tam bir sosyal gözlemcisin :D
Gerçekten iyi gözlemlemiş miyim? 😂 Söylediklerimim hangi kısımları sana uygun oldu söyler misin merak ettim ☺️
Anne baba ayrı değil. Gerisi doğru.
İstisnalar olabilir tabii ki👍🏻😂
ahmet
Ahmetler genelde hem efendi hem de esprili olur. Yani bu efendi çocuktan bu goygoyculuk nasıl oluyor diyebileceğimiz karakterdeler.
güzel bir tespit teşekkür ederim. genelde öyle derler benim için harbi. ama esprilerim için çoğu zaman iğrenç diyorlar sen bir daha yapma diyorlar
Hahaha 😂
Acaba yaptığın espriler düz mantık bakınca yalana bulanmamış, gerçeği yansıtan espriler mi oluyor?
@KaranlıkBilge tabi ki gerçek espriler ama bazen saçma oluyor sanki kim ne derse desin benim için eğlenceli. en azından arkadaşlarım beni görünce gülümsüyor demek ki iyi izlenim bırakmışız o da yeter
Özellikle sordum da bunu. Teşekkür ediyorum.
HUSAMETTIN GILLI BACAK
Buna yorum yok😂
Hakan
Hakanların hayatı genelde mücadeleyle geçer, maddi durumları ilk başta kötü olup sonradan düzelebilir. Çalışkan ve para kazanmayı seven tiplerdir. Konuşkanlardır, esprililerdir, bazen umursamaz görünebilirler ama içlerinde derin bir duygusallık taşırlar. Dışarıdan bu duygusallıkları gözükmez
Tek kelimeyle hayran kaldım
Doğru mu gözlemlemişim? 😂
Süper doğru seçildi 😀
Teşekkür ederim😂☺️
Bu beni eşleştirdiğin Hakan çok zengin olur mu
Hakanlar genelde çalışkan olur, para kazanmayı severler. Bu yüzden zengin olabilirler. Hırslı ve mücadelecidirler çünkü
Tam beni anlattın vallahi
👍🏻😂
Melike
Melikeler genelde kendilerini iyi ifade ederler, konuşkan ve çok bilmiş olurlar
Mert Asaf
Asaf isimli tanıdığım olmadı. Mert isminde 2 tane tanıdığım var ama bu isimde de çok fazla tanıdığım olmadığı için bunun hakkında da aşırı yorum yapamam, sadece şu kadarını söyleyebilirim. Mertler genelde sakin ve olgun tipler oluyor öyle çok kavgacı olmuyorlar gibi sanki. Doğru mu?😂
Evet çok doğru yemin ederim bende öyleyim ayyy 😂😂
😂😂
Yerim seni lannn😂😂