İsmini Söyle, Sana Seni Anlatalım mı?
https://onedio.com/haber/ismini-soyle-sana-seni-anlatalim--536038
https://onedio.com/haber/ismini-soyle-sana-seni-anlatalim--536038
Senin ismine göre sen; Son derece iyi bir insansın neysen osun, asla oynamaz, rol yapmazsın.
Bununla birlikte inanılmaz bir ikna yeteneğin vardır, ne yapıp ne eder kabul ettirirsin karşındakine istediğini.
Sen keyfine düşkünsün;Çok net!
Seni yoracaksa bir işe girmez, her zaman önce kendi keyfini düşünürsün. Şanslı olduğunu söylemişmiydik? Bazıları bu hayata 1-0 önde başlıyor; Senin gibi. Son olarak sen çok şefkatli bir insansın, çok yumuşak bir kalbin var.
keyfe kedersin ha süper :D
Senin ismine göre sen: Çok alımlı bir insansın! İnsanlar dönüp tekrar tekrar bakıyor sana. Bununla birlikte çok ama dengelisin; aşırıya kaçmaz asla, daima orta yolu bulursun her şeyde. Ayrıca sende öyle bir ukalalık var ki... Her durumda ukalalık taslamaya bayılıyorsun. Nüktedansın da; senin yaptığın esprileri anlamak için zeka gerekir. Son olarak sen çok maharetli bir insansın. Elinden gelmeyen iş yok senin.
<3 Harbiden ben :D
ukalamı :D yok e :D
Senin ismine göre sen: Çok çalışkan bir insansın, emeklerinin karşılığını da çok güzel alıyorsun. Bununla birlikte çok ılımlı bir kişiliksin, daima tartışmak yerine konuşup uzlaşmayı tercih edersin. Ayrıca ışıl ışılsın, parlıyorsun da; insanı aydınlatan, mutlu eden bir yanın var. Şahsiyetlisin de; kaypaklık yalancılık falan yoktur sende. Son olarak sen sofistike zevklere sahip bir insansın.
ışıl ışıl adam :)
Cevap
3Cevap
Senin ismine göre sen :Çok çalışkan bir insansın, emeklerinin karşılığınıda çok güzel alıyorsun. Bununla birlikte çok ılımlı bir kişiliksin, daima tartışmak yerine konuşup uzlaşmayı tercih edersin. Ayrıca ışıl ışılsın, parlıyorsun da; insanı aydınlatan mutlu eden bir yanın var. Şahsiyetlisin de; kaypaklık, Yalancılık falan yoktur sende. Son olarak sen sofistike zevklere sahip bir insansın.
mutlu eden kadın =)=)
Senin ismine göre sen: Çok esaslı bir insansın! Adamın dibisin dibi! Bununla birlikte oldukça mütevazisin; fazlasında hiç gözün olmaz, elindekiyle yetinirsin ve kesinlikle kibirden kilometrelerce uzaksın. Az biraz kaprisli olduğunu söylemezsek olmaz, sürekli şikayet durumundasın. Ufkunsa çok geniş; sabit bir bakış açısına sahip değilsin yani, çok geniş bir bakış açın var. Son olarak sen o kadar tatlı dilli bir insansın ki, ağzından bal damlıyor resmen, o derece!
wow wow :)
Senin ismine göre sen: Çok idealist bir insansın, ideallerin uğruna yapamayacağın şey yoktur. Bununla birlikte kesinlikle objektifsin sen, her konuya tarafsız yaklaşmayı çok iyi becerirsin. Oportünistsin de, orta yolcusun, aşırılık sende: 404 Not Found! Vicdan sahibisin de; öfken senin gözünü asla kör etmez, her daim önce vicdanını dinlersin. Son olarak sen çok ağırbaşlı bir insansın, nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilirsin.
way :)
https://i.hizliresim.com/4g59aL.png
Az bucuk beni anlatıyor :D
ahahah :D :D
https://hizliresim.com/EYZ2Wg
Bu çıktı.
alımlı bayan :)
https://i.hizliresim.com/b5W9Vb.png
evet ben 😎
cok iyi :)
Ne gelirse iste yolluyolar bazilari dogru bazilari yanlis..
:D =)
Elif anlat bakalım bana beni
Senin ismine göre sen: Deli dolu bir insansın; yerinde durmuyor, sürekli çılgınlıklar peşinde koşuyorsun. Bununla birlikte çok inatçı birisin! Dediğin dediktir, illa yaptırırsın istediğini. İddia senin ikinci adın ayrıca! Yapamayacağın şey olmadığını düşünür ve ona göre davranırsın hep. Her konuda kendini ortaya koyarsın. Tehlikelisin de, sinirlendiğinde yapacaklarından emin olamıyoruz. Son olarak sen çok soğukkanlı bir insansın, hemen paniğe kapılmaz, galeyana gelmezsin.
yok aaaartık =)=) :D
Söyledikleri tutmadı
hadi yaaa =)
Bana çok sakinsin dedi la gtümde kurt var gibi yerinde duramayan ve bir o kadar sinirli insanım ben ne alaka dedim bir an ismimi mi yanlış yazdım diye düşünmedim değil :D
Gizem.
Senin ismine göre sen: çok asi bir insansın; kalıplara sığmayan, otoriteye daima karşı gelen birisin. Bununla birlikte hayat dolusun hayat! Yaşamayı seviyor ve değerini biliyorsun. Az biraz gergin misin ne? Yok yok besbelli öylesin; sürekli bir stres var gibi üzerinde. Elitsin de ve bu konuda yapacak hiçbir şey yok, yetişme tarzın o senin. Son olarak sen risk almayı seven bir insansın. Cesursun yani, korkmazsın risklerden.
:) :)
Ela.
Senin ismine göre sen: Çok zarif bir insansın; zarafetin beden bulmuş halisin adeta. Bununla birlikte oldukça başarılı birisin, yaptığın şeyi seviyor olman bunda büyük bir etken. Ayrıca çok cıvıl cıvılsın! Çocuklar gibi şen, her daim neşelisin. İhtiralısın da; senin isteklerin arzuların herkesinkinden bir tık üsttedir. Son olarak sen çok iradeli bir insansın, kolay kolay pes etmez, yılmazsın.
Vayy bu gerçekten ben :D Arkadaşlarım gereksiz kibar olduğumu söylerler. Hatta yürüyüşün bile öyle rahat ol derler ama ben fark etmem :D Doğustan gelen bir zarafetim var 8)
aman allahım D. :D
Sıray anlat bakalım
Senin ismine göre sen: Çok yetenekli bir insansın. On parmağında on marifet resmen, yapamadığın şey yok. Bununla birlikte çok azimlisin! Pes etmezsin kolay kolay hiçbir şeyden. Şurasıysa kesin: Canın çok tatlı, dayanamazsın öyle her acıya, ağrıya. Gözün de pektir hani: Korkun yok, cesursun çok! Son olarak sen içi dışı bir bir insansın, neysen osun. Maskelerin yok senin.
ehehehe :D
Fatih
Senin ismine göre sen: Çok şirin bir insansın, şirinlik akıyor her yerinden. Bununla birlikte tam bir yaramazsın, hınzırsın hınzır! Biraz burnu havada birisi olduğunu da eklemek gerek. Kendini bir iki gömlek üstte görüyorsun herkesten. Dahası senin gönlün çok geniş, herkese yetecek kadar yer ve sevgi var senin gönlünde. Son olarak sen çok hırslı bir insansın. Damarlarında dolaşıyor bu hırsın resmen, bazen gözünü kör ettiği de oluyor.
Doğru gerçekten
Nedim.
Senin ismine göre sen: Çok centilmen bir insansın. Her türlü incelik, romantiklik mevcut sende. Bununla birlikte kesinlikle eli çabuk birisin. Hiç oyalanmadan hızlı hızlı hallediverirsin her şeyi. Ayrıca çok entelektüelsin, entel değil ama lütfen! Özveri demek sen demek; daima iyi niyetle, yaklaşır her konuda elinden gelenin en iyisini yaparsın. Son olarak sen çok nazik bir insansın. Bu hayatta en çok korktuğun şey birini incitmektir senin
Yaptım testi
..
sonuc =)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar