AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
genelde dilemem ama bazı durumlarda olay büyümesin diye dilediğim olabiliyor. bunu da bir başkası için yapmışımdır. Ama kolay kolay kimseden dilemem haklıysam. Sonradan insanın daha çok üstüne çıkıyorlar.
Haklı olmayı hiç sevmiyorum. Hayatta haksız olmak kadar güzel bir şey yok.
Diliyodum ama artık bıraktım kimse gereğinden fazla saygı duymak zorunda değilim hakliysam sonuna kadar giderim
Haklı da olsam, bir şekilde sevdiğim insana zarar verdiysem bundan dolayı üzüntümü belirtirim.
Sırf o an gereksiz insanla tarismadan sıyrılmak için peki özür dilerim der çeker giderim. Aslında o an kendimden özür dilerim. Gereksiz bir konuşmaya kendimi dahil ettiğim icin
Annen sayılır oda özür dileme erdami sana kalsın. O hatasını en kötü içinde kabul eder bir daha asla sana karşı elinde sonunda zaman seni herkesin içinde sana macup biraktirir
Ben çok özür diledim. Lakin sonra tekmeyi bastığım da oldu.
Bence dileme bunun sonu yok. Hep bi tık daha ezmeye çalışır seni. Nasılsa hep ses çıkarmıyor der.
Ömrümün nerdeyse tamamami haklı olduğum halde özür dilemekle ve kendimi suçlamakla geçti merak etme sonunda hep haklı olan kazanıyor sen alttan almaya devam et Allah kuluna kâfi değil mii 🙏🏻🤍
Hayır dilemem haksız cılacağım şeyde de olmadım özür dilemedim hayatta hiç
Genelde böyle insanlara baştan ağırlığını vermen gerekiyordu mesela benim kaynanam eltimin ağzna bile sçar ama bana ses bile yukseltemez
Bu genelde gelinden çok erkekle yani okullarıyla alakalı bir durum canım erkek çizgiyi iyi çiziyorsa kaynana hicbirsey diyemiyor ama erkek musade ediyorsa kaynana hersey diyor ben çok hırçın biriyim daha once karakolluk falanda olduk eltim çok mazlum ama onu kocasi kolluyor daha önce çok alıştık ama öyle narsist bir kadin ki suçunu bastırıyor
Evet. Bazı noktalarda akan sular durur. Bu yaptığınız sizi yüceltir. Asla küçültmez. Haksız olanlar utansın.
Gemileri yaktıysan olabilir fakat hep yüzüne bakacağın biri ise alttan al bırak kazandım sansınlar öz farkındalık çok önemli
yuh bi de canımı isteseydiniz
Asla dilemem. Uzak dur. Muhatap olma.
Hayır dilemem. Ne olursa olsun, haklıysam bu konuda tavrım nettir.
Annemden dilerim haksız olsamda üzülmesine dayanamıyorum onun dışında dilemedim kimseden
hayir ama tartisma sirasinda kirici sozler soylendiyse dilerim
Annen gibi düşün onu, yani özür dilemek bir şey eksiltmez kimseden
Haklı olduğum halde özür dilemek şahsıma saygısızlık olacağından, dilemem.
Öyle s*laklıklar yapmıyorum yapmam
Vallahide billahide yapacaksın
Büyük konuştun yapacaksın yaz bunu bir kenara
Bu yaşıma kadar yapmadığım bi şeyi bundan sonra da yapmam
Ahhh ahh çok toysun
Umarım yapmazsın
Karşımdaki cahilse konuyu uzatmamak için evet
Görüşme ve kendisinede senden uzak durmasını söyle
Sırf kaybetmemek için evet.
evet dilerim öyle takıntım yok
Dilemem sen de dileme
Haksız isem sonuna kadar da özür dilerim ama onu da diyeyim
Niye dilemiyon
Rahatsız etme.! Gerek yok soruya falan
Evet çünkü ben malım onlar kimki ben özür diliyorum
Haklı oldugum zaman özür dilemem.
Ben dilemem haklı isem.
Sırf yaşlı diye özür dilemem.
Evet korkak olduğum icin
çogu zaman evet
Dilerim alttan almak erdemliktir.
Alttan almak ayrı kendine karşı yapılan haksızlığsa susmak ayrı resmen eziklik hakkını savunmayan en aciz insandır
@Angell20 bak şöyle düşün senin şu an gittiğin yoldan gitmiş tüm dünyanın ağzına s! çmiş sonra tekrar 2. ci bir şans verilmiş bu insana yaşamak için ve bu sefer tam tersini yapıyor kendini feda ediyor. anladın mı bebiş.
Çok karışık konuştun anlamadım yaşamak için derken?
@Angell20 yani mesela defalarca ölümün eşiğinden dönmüş bu insan ve bakmış ki geçmişte yaptığı tüm kötülüklerin intikamını Allah kendisinden alıyor ve değişip ezmek yerine ezilmeyi seçiyor bu kişi.
Tamam sen ezilmeyi seç ama insanın haklı olduğu halde özür dilemek erdemlik değildir yanlış bilgiler verme.
Ne yaşadın bilmiyorum bu arada geçmiş olsun
@Angell20 ben önemsiz konulardan bahsediyorum. yani karım beni aldatsa gidip özür dilemem ama eşimin karısının bir patavatsızlığı için özür dilerim mesela. kapiş? teşekkür ederim.
Başkası için özür dilemek ayrı tabi o zaman haklı ya da haksızlığa dair bir şey olmuyor sen soruyu anlamadım her halde
@Angell20 ben sorunun sadece başlığına öyle bi göz attım yapıştırdım yorumu haklısın.
Neden dileyeyim?
Asla dilemem haklıysam
Asla. kafa kırarım
bazen konu kapansin diye yapiyoruz evet
Sende öyle birinden uzak biyere tasin
Bazen diledipim oluyor ama her zaman değil
Hayır asla özür dilemem.
Asla dilemem 10 saat kavga ederim yine dilemem
Diledim zaten ezik olarak yaşıyorum
Çayına fare zehiri at ☠️
Hayır dilemem ne münasebet
Evet derim