Korkmayın ben korurum sizi😅
Ben başlıyorum o zaman; 1.47 kızların 1.90üstü erkek sevdasına karşıyım. Aşırı saçma çünkü 😂
Korkmayın ben korurum sizi😅
Ben başlıyorum o zaman; 1.47 kızların 1.90üstü erkek sevdasına karşıyım. Aşırı saçma çünkü 😂
Soruyu görünce aklıma direkt düşürebildiği kızla ilişki yaşayan ama evlenmeye sıra gelince bakire, hiç sevgilisi olmayan saf, temiz, masum kız arayanlar geldi 😂
Başka versiyonu da var. Ben bakirim deyip bakire kız isteyenler. Tamam istersin. Ama senin bakir olma sebebin kendini sakınmam, kadınlardan uzak durup ilk sevdiğin kişinin ilkin olmasını istemen filan değil ki 😂 çalıştın çabaladın ama sana verecek kız düşüremedin. Kızların mesaj kutularına yüzlerce mesaj bırakıp ilişki tekliflerinde bulunup kabul görse yalayıp yutmadığı kadın bırakmayacak kişiler kabul görmedikleri için "ben bakirim, bakire kız isterim" diyorlar 😂 aynı şekilde aranıp başkalarına yavşayan kız evlilik için adım atsa "senin ruhun ırspı olmuş, yürümediğin erkek yok" derler 😂 kendi ruhları sütten çıkmış ak kaşık sanki 😂
Allah herkese gönlüne göre versin 😂
Guzel ozetledin valla aynen😂
Aşkın pek yaşı ve boy uzunluğu olmaz ama duruma göre olabiliyor. (Ülkemizdeki uzun boylu kadınlar genellikle en az 1,75 veya 1,80'in belli bir miktar cm üstü uzunlukta olanlarından)
Cevap
21Cevap
Bazı hemcinslerim kafalarını çalıştırmıyolar hayatı güzel elbiselerle clublarda takılmak sanıyorlar oysa hayat okadar basit bir amac icin kurulmadı Ukalalık edip objeleştikten sonra Erkekler yapinca iyi amaaaaa biz yapincami skntııığğğ diyip bku bkla kapatmayın Zavallılaşıyosunuz
ananız babanız gtu terleyene kadar çalışırken
kiko gloss sevdasına girmek yerine öncelik olarak kendinizi geliştirecek şeylere para harcayın saygı duyulmak kadın için en önemli şeydir eğer saygı görmüyosanız ve herkes tarafından yetersiz görünüyorsanız geçmiş olsun
Akıllı kadınsın 👍
Katılıyorum bunun erkek versiyonu da var onlar da benzeri başka detayları abartarak yaşıyorlar..
👍👍👍👍👍👍
Çoğunuz serseri olmayı bir mok sanıyorsunuz. Serseri olunca daha erkeksi gözüktüğünü düşünüyorsunuz. Düşünmeye devam edin, bir süre sonra neden evlenemiyorum diye kafanızı duvarlara vurursunuz.
Dışarda gördüğünüz kızları baştan aşağı süzmeyi, laf atmayı behis görmeyip annenize, kardeşinize aynı şey yapıldığında sinir küpü olmanız çok saçma. Ya aynısını siz yapmayın ya da aynı şeylerin onların başına geldiğini kabullenin. Çünkü sizden bir tane yok, milyonlarca var. Bir de kullanma/kullanılma meselesi var xd
Susturamadığınız kadını hastanelik edene kadar dövüp sonrasında ortalarda "adamım" diye geziyorsunuz. Sizin ben...
Ne dolmuşsun be jshd
Uzun uzun şeyleri okumayı sevmiyorsun diye kısa tuttum yoksa 2-3 sayfa doldurabilirdim hdjfjc o kadar abartmaya da gerek yok zaten bu da yeterli gibi kgkgkg
Sagol teşekkür ederim bidahakine yazarsin okurum jsbdbs
Bazı kadınlar erkeklere yaranmak için hemcinsini kotuleyince havalı olduğunu düşünüyor ama aksine varoş eksiğin teki oluyorlar demek istediğim şey hatasını söylemesi ya da yerinde eleştiri yapması değil... " hep açık giyen kadınları sever erkekler bizi sevmezler", " tabii yüzünde 10 kilo makyaj olan kız varken bizi neden sevsinler ", " tabi gece kulübüne giden kız varken bizi niye sevsinler " sürekli bir ayrıştırma neden evde oturan seçilme hakkını kendisinde bulurken gezen insanda bulmuyor mesela eğlendiği için mi yanio da sevilmesi, sende hakettigin gibi sevilmelisin neyin düşmanlığı bu... geçen bi video gördüm kız sadece elbise giymiş çoğu kadın yazmış oo yeni meslek, gece yorulacaksın sanırım elbiseden anladım, şurada eğlenen kız normal değildir net... gibi şeyler biz erkeklerin düşünceleriyle boğuşurken bu kadınların yaptığı eziklik ve varoşluktan başka bir şey değildir...
Valla kadının düşmanı kadındır ben bunu bilir söylerim. Bak en azindan erkekler nettir derki abi sen y4vsaksin seni sevmedim der kavga eder bitti. Ama kızlar arasında hep bi yuzune gülüp arkasından konuşmalar, gizli düşmanlık beslemeler, sebepsiz yere nefret etmeler vs.. ne bu kıskançlık ya
Bunu yapan var iste yani ne gerek var. Kalbi doğru olan her insan sevilmeyi hakeder zaten neden birbirimizi böyle ayrıştırıyrouz anlam veremiyorum ben, hayır erkeklerde bu yorumları görüp alın iste kadınlar bile anladı artık diyerek daha da zorbalaşıyor
Erkeklerin ne dedigini kim takar ya
Ayrica gercek kraliceler birbirinin tacını düzeltir, elinden almaya çalışmaz 💅🏻 birbirimize destek olmaya devam
Valla bugüne kadar bilerek hiçbir hemcinsime kötü konuşmadım bir hata varsa bile bi erkeğin duyabileceği şekilde asla söylemem gider yanında özel söylerim duyarsa ona silah yapar onu çünkü...
Dur tahmin ediyim buna ragmen asla kıymetin bilinmemiştir hemcinslerin tarafından😁
Bazı tatsız olaylar yaşandığı doğrudur tabi, ağzımızın tadı da bozuldu yanında ama olsun be en azından vicdanım rahat ( enayi avunması) hsjsnsksksk
Şey bu ben jshdjwbdkwbdjs
Aşırı kilolu ya da çirkin kızların dikkat çekmek için tüm vücutlarını gösteren kıyafetler giymesi.
Daha bu akşam gördüm. Kız arkasını dönüktü. Bacaklar benim 2 bacağım kadar. Şişman mı şişman. Kısacık bir şort giymiş. Onu ilk önce 45 50 yaşlarında birisi sandım. Arkasını bir döndü, daha 18 ya da 19 yasinda bir kız. Gerçekten çok kötüydü. 🤦🤦🤦
Soruyla alakasi ne bu gorusun jshd
Bazı kızlar kilolu kızlara böyle bakan erkeklere gıcık oluyor da ondan xdxdxd
Hemcinslerin tarafindan linc edilmekten bahsettim karsi cins degil
Yapacak birsey yok beybi 😀
Yorumu sil gitsin o zamannn
Kayınpederim, öte beri alacak pazardan. Alıp gidiyor. Fasulyeyi görüyo kaynana, delleniyor.. Gözün görmedi ki bu çürük, çarık malı niye aldın... Herkes iyi malı alırsa bı kötü malı ne yapacak diyo... O dönem tek tük yine sağlan olurdu, şimdi kurt içleri çürütmüş..
İsteyen istediğini giysin ama yeterki bir şey giysin😂 Aşırı derin dekolte giyen totosunun hizasında yırtmaçla, sütyenle dişarda dolaşan kadın zaten bakılsın istiyordur, yalandan rahat gezemiyoruz bakıyorlar ayağına yatmasınlar.
Aynen 😂
Dekolte mini etek giyen kızların cinsel obje olması benim gözümde. Eğer sen karşı cinsi tahrik eden Seksi cagristirici kiyafetler giniyip beni taciz ediyorlar diyemezssin. Herkes istediğini giymekte özgür. 👍
Ne diyon knk kafan karismis ama arti verdim akrabamsin diye jsbd
He pardon da biz ne zaman akraba olduk knk 🤣 ben akrabalarimi sevmem
Sus bacanagimsin
Aslan bacanak
Onu ben de saçma buluyorum. Sitede bir de “1.80 altı boya sahip erkek de erkek mi?” diyen yerden bitmelerdeki öz güven 1.80 boyumla bende bile yok ama iyi yapıyorlar. Erkekler hak ediyor köpek gibi muamele edilmesini.
Dogru valla okurken ben bile sinirlendim😂bu erkeklere az bile
😂😂çok pis gaza getiririm
😂Hayır bide bu tarz sorulara gelip ben 1.90 bilmem kaçım vs diye kendini begendirmeye calisan tipler var... demekki boyla alakasi yok beyin olmayinca 😂😂
Gerçi doğru var. Ahahahah 😂😂Biri 1.80 altı erkek erkek midir diyen bir elli kızın sorusunun altında 1.80’lik erkek acaba sana bakar mı demişti bir keresinde. Ondan yana oldum ama sohbet yorumların altında çok az ilerledikten sonra bana o kızı kıskanmış olduğumu dedi biri. 😂😂Hay senden yana olanın dediğim an oldu. Onun için öylesi yaranıyor demek ki bunlara. Yani bizim bir arkadaş da vardı kendinden kısa biriyle sevgili olan. Zamanla kızın boyu sevgilisine batmıştı. Demek ki 1.50 boyu olan kızın 1.80 altı erkekler de erkek mi demesi haklıymış. Öyle olmak lazım demek.
Kesinlikle. Bu erkeklere seven degil * yaraniyo afedersin. Bide bize derler.. kiymet bilmiyorlar asla illa agzina edeceksin uzeceksin eziyet edeceksin ki emek verip pesinden kossun
Aynen aynen.😂😂Boşuna Küçük Emrah benzetmesi yapmıyorum.
😂alemsin
😂
Cok kiza yazinca iltifat edince her kizin asik olcagini saniyof allahin abazalari yok oyle bir sey beyler hicbir kiza yazmayin artik siz abazasiniz olum yeter!
Doru jfjhjgi
Valla yildim ya ddjjd bunlar yuzunden en cirkin kizlar bile kendini prenses sandi en buyuk sorun bu abaza herifler
Valla gelen mesajlari gorsen senin de popon kalkar sjdhwkdb
Bunlar yuzunden biz sap kaldik dhdsjd dengim disarda dolu ama abazalar yuzunden her kizin kriteri cok
Valla ayrica benim kalkmaz cunku genelde seks icin yaziyorlar ben sahsen daha uzulurum beni obje goruyorlar derim bundan ego yapmam
Beyni olan bu yuzden ego yukseltmez ki zaten
Kizin boyu 150 ya da daha kisa ve guzel degil ama tripli kendini begenmis tavirlari var shshsh bunun nasil egosu olabilir ki
Bosuna demiyolar egosu boyundan buyuk diye jsbdjabd
Hahahshs harbi gtu yere yakindan korkacan
Kesinlikle
Linçetdiyim tek şey olgun kadınların oğlu yaşındaki erkeğe olan renkli aşkı, birde bazı genç kızlar ikinci kadın olmayı kabül ediyor bile bile..🙄😂
Allah akıl fikir versin😂
Aşırı saçma tabi jxjs tamam begenebilirsin ama kısa boylu erkeklere de haksızlık yapmasin 😒
Bazılarımız adet sancilarini ya da psikolojisini abarttigini düşünüyorum
Valla seni yolarim Şu an agridan iki buklum yaziyorum bunu papatya cayi icerken😂
😃özür dilerim
Sana sıcak su torbasi, çikolata ve bide dolerex paket yapicam
Önemli degil de hic ağrısı olmayan biri bu ağrıyı anlayamaz zaten.. siz ağrı çekmiyosunuz diye herkes öyle şanslı olmuyo maalesef..
Canımsu hani linc edilmeyecektik noldu o iş jxjs
Başkası etse agzini yirtardim ama ben ediyorum sorun yok😂😂 tesekkur ederim cikolata iyi gelirdi🥺👉🏻👈🏻
Ben sana ornek atmak isterdim benim bahsettigim bunu bahane edip sevgilisine hayati zindan edenlerdi
Regl sancısını arkadaşımdan biliyorum kizi acile taşirdik igne vurulmadan kendine gelemzdi
Evet senin arkadasinla ayni durumdayim o yuzden abartiyosunuz kelimesini duydugum an cinnet geliyo 😂yoksa anladim ne demek istedigini haklisin bazilari tamamen bahane ediyo
Geçmiş olsun çok
Teşekkür ederim güzelimm
Kız erkek fark etmez yabancı karşı cins merakı saçma geliyor tamam ironisine dersin de zaten aşağı yukarı aynı öbür ırkı yüceltmeye gerek yok.
Aa hiç olur mu onlarınki altından
Lisede Beden derslerinde futbol yerine voleybol oynayan erkekler GAY değildir... (bence öyleler ama neyse :D :D :D )
Bi karar ver😂
Şu lanet olası yer bezlerini (crop) giymeyin hiç yakışmıyor mayalanmış hamurlarınızı görmek zorunda mıyız
Patladım 😂😂😂evet benim gibi karın kaslarınız yoksa giymeyin yakışmaz bdkabffsjdb
Erkek yokmuş gibi evli erkeklere saran hemcinslerim. Sonrada ama ben bir şey yapmadım adam karısını sevmiyormuş gibi abuk subuk açıklama yaparlar.
Napsin rspuyum diyemez ki jsbd
Linç edilmekten korkmuyorum. Sorularimda bile yorumlara atlayacak kadar düşmeleri bana ters geliyor.
Ya bu sitede zaten nedense insanlar hemcinslerini bi çekemiyo anlamadim gitti
Kısa boylu erkek ve kızlara sürekli bir kulp bulan boyu kadim insanlar kendi hayatıyla ilgilensin, insan çok
Konu boy mu
Bence evet çünkü tercihler bence kişiye bağlı şeyler beni alakadar etmez ama sağa sola laf edilmesi kaba geliyor. Mesela basit örnek şöyle boyda olsun diyor ama diğerlerini kendi gömüyor veya bir başkası onu gömüyor. Ne diye gömersin ki saçma
İyide soru farklı..
Linç yiyeceğin düşünce dedin, bunu deyince linç yiyorum işte😂
Bir örnek giyinme çabası, evlilik yıldönümü gibi günleri Instagram'a yazmak, ortak sosyal medya hesabı kullanmak
Teşhir boyutunda açık giyinmeyi saçma buluyorum ya da kara çarşafı.
Kısa kızlar uzun erkekler yanında yer cücesi gibi kalıyor 165al tı kızlar 190+ erkeklerle yan yana gelince
Ve kadınlarda dinlenmeyi hak ediyor kadın hem çocuk yapsın hem çalışsın demek feministlik değildir
Ay yorumlar kadın düşmanı kadınlarla dolu kadınları serbest bırakın istediklerini yaşarlar ben yakıştırmıyorum ama boy farklı çok mutlu çiftlerde var mesela
Erkeklerde de bu vardır mutlaka ama aşırı ve gereksiz duyar kasmalarını hemcinslerimde daha çok görüyorum.
Önüne her gelen kadına dünyada başka kadın yokmus gibi davranıp bir yerlerimi kaldırıp 5 kurus etmeyecek kadınlardan red yiyincede zırlamasınlar
Birinin kıyafetini başarısını özgüvenini yaşadığı hayatı kıskandığı için lincliyorlar çünkü kendileri yapamıyor
Evlenmwneden önce seks yapılmamalı bu kadar basit değiliz
Normal kıyafetin altına tanga giyen kızlar iğrenç gözüküyorsunuz bilin
sismanlik ozguven veya guzellik belirtisi degil, sagliksiz bir insan olduğunuzu gosterir bacilarim
Doğru 😂
Yokluktan her kıza bakıp kendi kendine hallenenler 🤷
Kadın çalışmasın otursun evde eşine çocuğuna baksın
Ben sizi seviyorum aşklar🥰😘 Linç edilcek bir fikrim yok. Kim ne yaparsa yapsın bana ne
Fazla saf olmak. Düşünmeden duygularla hareket etmek
Her kadına yazmasınlar çok ciddiyim, sonra egolarıyla bakmayacağımız tipler yüzünden geriliyoruz.
Amparator olmayın imparator olun ona buna paspas olmayın
Her gün birini s*'kip bakire aramaları
Kaba olmadi mi biraz :d
Hakedenlere girsin diye jsbdjabd
Sevgiliyken seks mümkünse hiç olmasın heyecanı meycanı kalmıyor hersey erkenden tüketiliyor ayrıca günah boyutunu düşünmek lazım zina yapmaya cehennemde yanmaya hiç gerek yok 😄
Helal bee ama ben linç edilecek bişey bulamadım
O değilde neden 1.47 yoksa birine laf mı cakiyorsun 😂
Yok dun instagramda gordum oyle bi cift vardi😂 ama cevremde ve ksde cok goruyorum o tipleri
Herkese kaldırmaları çok acınası dkdnddk
Kendinizi teşhir etmeniz sizi çekici yapmıyor.
Saf ayağına yatmayın, saf olmadığınızı biliyoruz.
Köpek olmayın kızlara
Erkeklerin büyük bir kısmı kadın düşkünü
Kızların Totoyu kaldirmayinnn dhfgg
10 erkekten 8i abaza
190 lar istemio zate
Fazla dikkat çekiciyim
Kadınların hepsinin gotunu kaldırmayın
Çok güzelim
dopru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?