Çocuğu yok ve karısı evlilik sorumluluğunu yerine getirmemiş 2 yıl süren bir evlilik
Sizce yeni ilişkisinde önüne engel olur mu?
Nasıl bir süreç izlemeli?
Sizce yeni ilişkisinde önüne engel olur mu?
Nasıl bir süreç izlemeli?
Bir şey düşünmem evlenmek kadar boşanmak da önemli ama neden boşandığına bakarım aldatma mı var ihanet mi var kendinde mi bir şey var karşısından bir şey var yaşadığı travmalar önemli yoksa evlenip boşanmak normal bir şey yani evlenip boşanan insan affedersiniz öcü olmuyor
ya bazen öyle bir insan gelir ki verdiği değer gösterdiği karakter sana karşı olan tutumu başka bi yerde bulamazsın. işte o zaman dersinki senin herseyine kabulüm diye. sen kalbinin sesini dinle eğer onunla mutluysan neden olmasın. ha bana kalsa çocuk yoksa sorun değil. sen çok seviyorsan çocukta engel olmayabilir
Cevap
29Cevap
Hiç bir şey düşünmüyorum normal durumdur
Ne yaşadığını bilemezsin gerçekler ve yalanların olduğu bı dünya bence araştırmalı ve doğru karar almalisin
Evlenmeyip sevgili olarak ayrılanlar için neden bu on yargı yapılmıyor o zaman?
Ciddi anlamda araştır bir kadın kolay kolay boşanmaz
Anlaşmalı ayrılık kadın haklı olsa bu kadar kolay pes etmez
Eski karısını bu şekilde lanse eden bir adamın yeni evliliğinden ve ya ilişkisinden de çok bir hayır beklememek gerek.
Engel olmaz ama düzeni çocukları etkilenir hani tanımak gerek
Çocuğu yok
Engel olmadan ilerlemesi gerek ama bazı kesim kültürler zihniyet o gözle de bakmıyor işte ama sevenler buna takılmaz da aileler karışıyor
O dediğin doğru
Hayat tecrübesi gördüklerim yani değilse Avrupa'da buna takılan eden yok
Avrupa başka seviye zaten
Evet bazı çevreler de seviye atlamis ama onlarda sana denk gelir mi bilinmez sonuçta evlenip boşanmış biri sanki oyunda bir hakkı vardı onu da yandı ölmesi gerek algısı var ya
Dusurst birisiyse evlenilir neden evlenilmesi ama milletin ağzı durmuyor iste
Ne derler mesela
2 yılda ayrılıyor ve suçu karısının üzerine atıyorsa biraz sorun vardır gibi
Anlaşmalı ayrılık kadın suçlu olsa kolay kolay bırakmaz bence
Yani kadın haklı olsa*
Bir insanla evlenme kararı vermek için onu tanımak ve zaman geçirmek gerekiyor, adam sonuçta onun nasıl biri olduğunu biliyordu buna göre evlenme kararı aldı, “karısı evlilik sorumluluğunu yerine getirmemiş yazmışsınız” sorun sadece kadında ise bunu evlenmeden önce farkedebilirdi. Erkekte de suç olabileceğini düşünüyorum ki olay boşanma aşamasına gelmiş. Buradan erkeğinde geçimsiz biri olabileceği anlaşılabilir. Evlenip boşanmış birinin bekar bir kızla evlenmek istemesi kızın ailesi ve akrabaları çevresi tarafından yanlış karşılanabilir. Adamın amacı ciddi olmayabilir. Herşeye dikkat edilmesi gereken bir durum bu
Özele gelebilir misin
Bekliyorum
Teşekkür ederim
Herkesin hayatda yanlış seçimleri olabilir neden bidaha evlenmeye engel olsun ki
Hep kadınlar suçlu zaten. Erkekler çok düzgün
Arkadaşlar, bekar insanların medeni durumlarından çok, memelerine bakıyor erkekler
Yalan 2 yıl süren bir evlilikten hayır olmaz adam iyi sallamıss.. her boşanan haklı kendimce
Hayır olmaz biri olmadı diye hepsi kötü gidecek diye bir şey yok ozaman ölelim boşanınca
Kadın cinsel sorumluluğunu yerine getirememişse benden uzak dursun
Bosanmakta evlilik gibi normal gorulmeli insan yasamadan karşındakini taniyamiyor sonradan insanlarin huyu degisiyor ya da diger yüzünü goremiyorsun bosanmak diye birsey bu yuzden var ve buda cok normal
Bunu bilecek babayiğit var mı aksi olursa denenmisin denenmisi derler onun için ne yapacaksan sen karar ver kafana kalbine yatıyorsa okey
Yani çocuğu olmadığı sürece ve eski eşi takıntılı değilse sorun yok
İyi birisi anlayışlı yani
Arada geçen zaman verdiği değer önemli bence
Teşekkür ederim yorumun için
Karısı evlilik sorumluluğunu yerine getirmemis derken
baba evini gözünün önünde getir
Ev nasıl idare ediliyor
İşte öyle bir sorumluluk
Şimdi evlense nasıl yapacak
Kim nasıl yapacak
Sen
Pardon uykusuzluk yüzünden yanlış okudum
şöyle kime sorarsan boşanmalarda hep karşı taraf suçludur bu yüzden akrsınıda bi dinlemek lazım
Evlilik sorumluluğu dediği şeyler ne peki
Yani evlilikteki sorumluluklardan bahsediyorum
Kadın neden evlendi o zaman
Ne biliyim belki düzelir diye bekledi
Yuva kurmak kolay değil aslında bunu bilmen gerekir
Beklemesi gayet normal
İşte beklemiş 2 yıl
Arastiririm daha onceki evliliğini
Tamam işte evlilikte de tam yansıtmama olmuş ve ayrılmışlar
Ne farkı var bende onu diyorum sana
Sen mi bosandin bebeğem 😏
Bende aynıyım kızlar istemiyor
Hee kesin karısı suçludur zaten hep
gayet normal bir durum
Evlilik mi düşünüyorsun
geçmiiş geçmişte kalmışş sanmıyorum sorun olsun
Boşanma sebebi çok önemli
Evlenip boşandığı mı düşünürüm
Sorumluluktan kastı neymiş peki
Evlilikte ki olması gereken sorumluluk işte yani evcilik oynamıyor kimse evin bir idare şekli var ve sorumsuzluk olunca olmuyor
Olmaz ama sen yine de iyi araştır
Evlilik başka bir seviye çunki
Doğru erkekle sorun olmaz
2 sene vermemis mi karisi
şans şans
Erkek misin sen yani
Erkek mi bu
Engel olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?