Öyle birisiyle evlenirler mi memurum ayrıca ama sanki ikinci el muamelesi yapılıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Hayırlı sabahlar ✋bu düşünceyi silin kafanızdan lütfen, kişiliği ve karakteri düzgün olduktan sonra neden evlenilmesin ve üstelik günümüzde evliliklerin bir çoğu hemcinslerimiz olan karaktersiz ve haysiyetsiz erkeklerin hatalarından dolayı bitiyor yani senin anlayacağın kısacası evlenilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkinci el ne ya? Sen özgür bir kadınsın evlilikte cinsellik gerekli bunu yaptın anlaşamadın boşandın diye ikinci el mi oldun o zaman erkekler de öyle çünkü onlar da ilişkiye giriyorlar sonuçta. Kimseyi senin ilişkilerin ilgilendirmez kaç kişiyle oldu kimle oldu bu senin sorunun ikinci el muamelesi yapan erkek de ikinci eldir o halde. Seni seven erkek ikinci el muhabbeti yapmayacak kadar olgun ve neyin ne olduğunu bilen biri olmalı.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım kendini böyle aciz hissetme karşındaki insana güvrniyorsan evlen senin başına gelen herkesin başına gele bilir utanc verici bi olay drfil öyle kendini o şekilde muamele etme. Dünya burası kurban oldugum Allah herşyi sistemli yaratmış sen yeter ki dürüst ol karşındaki dürüst olsun.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
84Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenirler bence neden olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenç yaşında hem memur olmayı başarmışsın hem evlenip hem çocuk yapmışsın hem kariyer hem çocuk hem aile Aklı olan biri ne kadar güçlü bir kadın der ve seni sevmek için çok geçerli sebepler bulur. Aklı olmayan zaten yanında olsa ne olmasa ne boş ver gitsin onu 😂 niye dul kadınlar kendileriyle ilgili bu olumsuz düşüncelere kapılıyor anlamıyorum
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİkinci el çok çirkin bi tabir nasıl kendine layık görürsün ki bu kadar mı kendine değer vermiyorsun?
Soran+1 yılHaklısın travmayı kaldıramıyorum üstümden
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya sen güçlü bir kadınsın tatlım kimseyi takma 🌸🌸 ağzı olan konuşuyur aman purrrrrpp yap den onlara :))) dul olman seni 2. El bilmem ne falan yapmaz. Herkes bir sürü hayallere evleniyor olmuyor ayrılıuor boşanıyor. Kader kısmet bunlar
Cevap sahibi+1 yılKlavyesini söyleteyim arkadaş 😂😂 yazamadım
Soran+1 yılÇok pozitif birisiniz bayıldım yaklasiminiza 🌺🥀
Cevap sahibi+1 yılBoşanan kadınlara yapılan baskıdan gına tak takkkk etti bana ya Sen ki bu yaşta neler neler başarmışsın ne takıyon insanları ya 🙄 ben 30 yaşında evlenmiş 2 çocuk anası olsam herkese h... astır ordan çekerim siz kim köpek 😂😂 ama bi zor bi zor ki sorma şey ben bağlanamıyom da
Soran+1 yıl😄😄😊
Cevap sahibi+1 yılSıkma sen güzel canını 😄
Ya sen kendini ben dulum diye bir kere yaftalamaktan kurtarman gerekiyor. Dünyada bir sürü evlenip daha sonra boşanan insan var. Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz ki. Hem ne güzel mesleğinde var. Söylenenleri ya da başkalarının ne düşündüğünü kafana takmaman gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılNeden Evlenilmesin Ya Şu Düşünceleri Aklınızdan Çıkarın. Kendin Gibi Evlenmiş Boşanmış Birisini Düşünebilirsin. Şu Düşünce de Çok Çirkin Tabir Ne O Öyle 2. nci El Tabiri Sen Öyle Düşünenlerden Uzak Dur. Sana Değer Veren Kıymetini Bilen Birisine Denk Geldin Mi Olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki, aynı fikirdeyim.
- +1 yıl
@öylesinebirseyistee Teşekkür Ederim :)
Ülkedeki insanların kafa yapısı belli. Sana yaklaşanların çoğunluğu belli bir amaçla yaklaşacaktır bunu biliyorsun zaten. Evlenmek isteyen de dediğin gibi ikinci el muamelesi yapar ama en azından başını sokabileceğin bir yuvan olur. Tabii buna yaşamak denirse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama. Dul olmak ya da çocuğunun olması kabahat mi? Açık konusayım memur bekar biriyim. Gerçekten tanıdıgım temiz bir kadına denk gelsem çocuğu olup olmaması önemli değil evlenirdim. 2. el muamelesi yapacak karakterde birini ciddiye bile alma zaten
17 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsin
Cevap sahibi+1 yılİkinci unsur olarak sakın ha sakın ne kadar güvenirsen güven ne kadar ihtiyacın olursa olsun sırf sevgilisin diye kimseyle yatma. O saatten sonra başta niyeti ciddiyse bile evlilik dışı ilişkiye devam etmek ister. Elinde tutmak için cinselliği kullanırsın sen kullandıkça onun işine gelir vs vs. Zaman kaybettiğinle kalırsın
Soran+1 yılÇok haklısın
Soran+1 yılPeki bu süreci nasıl yönetmeliyim
Soran+1 yılYani nasıl davranmaliyim
Cevap sahibi+1 yılCinsellikle ilgili konu açıldığı gün ben ne zina yaparım ne de zinaya yaklaşırım de. Zorlarsa ufak tefek olsun derse bile kuracagin cümle şu olsun.
Ben bekareti kaybettim diye namusumu da kaybetmiş değilim. Senden önce de birkaç kişiyle görüştüm kafalar uyuşmadı ayrıldım. Her görüştüğüm erkekls cinsellik yasasam evliliğe nasıl namusumla hazırlanmış olayım?
Ve de ki
Niyetlerimiz ciddi mi? Evet.
Öyleyse neden bir an önce evlenip helaliyle yaşamak varken evlilik öncesi kendimizi günaha sokalım?
Haaa diyorsan ki henüz evlenecegimizin garantisi yok, sonunun evlilik olmama ihtimali olan bir ilişki için neden evlilik dışı ilişki yaşayayım.
Namuslu ve niyeti evlilik olan biri için şu diyeceklerin daha sıkı sarılma sebebi olur.
Niyeti vur-kaç olan biri de ya o an ayrılır ya da birkaç ay daha acaba fikri değişir mi diye çabalayıp sabreder elde etmeye çalışır. Ne zaman ki emin olur ilişki yaşamaz bu der o gün gerçek yüzünü gösterip ayrılır.
Cevap sahibi+1 yılBekar olsan düzenin/onun düzeni, işin/onun işi olmasa bu dediklerim sert olabilir belki. Evliliğe hazırlıkta ister istemez birkaç yıl geçebilir ve gerçekten seven de cinsellik için cabalayabilir belki. Ama yaşın ve işin itibariyle hayatına girecek kişilerin de zaten belli maddi olgunluklari olur. Evliliği geciktirip cinsellik yaşamak bence evlilik açısından sıkıntı olur. Her şeyi geçtim cinsellik yaşayıp evlenecek olsanız bile takıntılı biriyse der ki "Benle cinsellik yaşadığına göre kim bilir kimlerlr evlilik öncesi ilişki yaşamıştır. Dul ve bakire değildi zaten. Kesin evlilik düşündüğümüz halde dayanamayıp cinsellik yaşadı benle. Öyleyse bu kadın gör kaç kişiyle yattı iki evliliği arasında vs
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. 2 el ne demek hiç hoş değil ne o eşya gibi bunlar nasip kısmet işi ilk evliliğini yapıp ayrılanlar daha tecrübeli ve hata yapma lüksü yok Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşanmak kusur değildir
Bunu kusur olarak gören biri çıkarsa karşına hiç tereddüt etme hayatından çıkar
Ayrıca bir atasözü var eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar
O yüzden sende senin gibi boşanmış çocuklu birini tanırsan çok daha iyi anlaşacağınizi düşünüyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacım evlenilir tabi yanlış anlama aynı olayı ben de yaşadım evlenmiş boşanmış bir kadın beni sevdi çok hoslandi evlenmek istedi ama ben hem yaş olarak küçüktüm hem de ailem kabul etmedi o yüzden ben o kadına hiç umut vermedim ama her şeye rağmen o benden hoşlandı Allah onun yolunu da sizin yolunuzu da açık etsin evlenilir tabi ama kendi denginle evlenirsin öbür türlü olmaz demiyorum ama zor bisey yani ikinci el muamelesi yapılıyor doğrudur Allah hakkınızda hayırlısını nasip eylesin inşallah
00 Yorumla
+1 yılSeverek evlenen samimi biri de cikar. Ikinci el diyen biri de. Cok insam vae. Her turlusuyle karsilasmaniz mumkun.
Sifir model arayanlar sizi mutlu edemez zaten. Birakin baskalarini mutsuz etsinler :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKimin kaçıncı el olduğu bilinmez. Sen sana inci muamelesi yapabileceği bul, bulamazsan da kendi kendinin kıymetini bil yeter. Ötesini salla gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılİkinci el kelimesi gercekten çok ağır. Evlenmiş boşanmış olmak neyi değiştiriyor ne varki bunda hayat bu benim hiç evlenmemiş evlenmiş boşanmış ve 1 çocugu olan bi bayanla evlendi hemde çok mutlular
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. insanların bu bakış açıları yanlış herkes evlenip boşanır ve hayatında karşısına çıkan başka biri ile yuva kurabilir. siz insanların ne dediğine bakmayın
00 Yorumla
+1 yılHerkesin nasibi vardır. 2 çocuklu bir kadınla hiç evlenmemiş bir abi evlendi kendi çocukları da oldu gayet güzel bir aile oldular. Olmayacak diye bir şey yok. Önemli olan o güçlü bağı kurabilmek.
00 YorumlaEvlenirler tabikide neden evlenmesinler
Hatta şöyle düşün ben hiç evlenmedim dul iyi biri olsa onunla evlenirim ve etrafımda dul olup tekrardan evlenmiş kişiler var yani şanssız bir evlilik yaptın ve boşandın diye kendini küçümseme değerli olduğunu unutma...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAslında evlenilmesi lazım ama günümüzde çok dedi kodu olduğu için çevremizden laf ederler diye uzak dururdum başka bı sebebi yok ama çok seversem aşık olursam evlenirim
00 Yorumla Bir hataya iki kez düşene dangâlak denir, seninle dul çocuklusun diye değil, bu düşük zekada olduğun için evlenen olmaz yavrum
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye yaw
Soran+1 yılEşim kötüydü
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Eskiden sorun etmiyordum..
Ancak sorun ediyorum şu an. Çünkü eski eşi ile görüşmesi gerekecek. Çocuğu görmek için vs vs!
Kıskanç insanım, eşi vefat etmiş ise sorun etmem...00 Yorumla Sevgiliyken her halt yeniliyor fakat daha önceden evlilik yapmasi insanlara daha büyük bir şey gibi geliyor bana da öyle geliyor mesela
10 Yorumla
+1 yılÖnce siz kendinize değer vereceksiniz çünkü değerlisiniz, size değer vermeyen insanlara boşuna zaman harcamayın.. Umarım her şey gönlünüzce olsun😊
10 Yorumla
+1 yılEvlenirler. İkinci el ne sen eşya mısın. Kendine güzel bir koca bulursun eminim. Yobaz ve cahilleri kafaya takma.
00 Yorumlaönemli olan sevgidir, beğenmedir. çocuk ya da dul olmak sorun değil. seni seven, seni arzulayan erkek hem de deli olur senle evlenmek için:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek isteyenler olur. Dul ve çocuklu biri ile evlenmeniz daha doğru olabilir. Kendisi babalık duygusunu tatmış ve çocuğuna üvey anne arayan biri sizin çocuğunuza daha iyi bir üvey baba olabilir kanaatindeyim.
00 Yorumla
+1 yılNapcan evlenip. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Tadını çıkart hayatının.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde ihtiyaçlarım var sevgiye ilgiye ihtiyacım var ama dini degerleri olan birisiyim nikah dışı istemem
- +1 yıl
Anlıyorum, hepimizin var. Bir şekilde gidermeye bak.
- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde dullar 2. El değil 12. El falan oluyo öyle biri değilsen evlenilir tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılYani seninde haklı tarafın var öyle olsa evlenmek istemem
Soran+1 yıl12. El olacaksam evlenmeye gerek duymam
- +1 yıl
Yani öyle bi pisliğin yoksa huyunda güzelse neden olmasın evlenilir
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlenen çıkarda çocuğuna babalık yapabilirmi çünkü kendi çocuğunu ister ve zamanla illa ayrımcılık yapabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılSen beni al be olmuş diyeceğim de saçma olur. Neyse vardır elbet sizi sevecek evladınıza babalık edecek birisi her şey gönlünüzce olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
İlk yazdığım saygısızca oldu silemiyorum özür dilerim
+1 yılDüzgün kişiler çıkmamış karşına tek boşanan sen degilsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılKadınına bağlı 3 çocuk annesi arkadaşlarım var sanırsın çıtır😂
10 Yorumla Evlenebilirsin ama çok dikkatli olmalısın. Kullanmak isteyen çok daha fazla kişi vardır
10 Yorumla
+1 yılYani senin de elbette taliplilerin çıkacaktır
00 Yorumla2. el muamelesi korkunç bir şey sevdiğim insanın yüreği önemli geçmişi o unuttuysa ben de unuturum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. neden evlenilmesin peygamber evlenmiş biz niye evlenmeyelim
00 YorumlaUygun birini bulabilirsin. Sıfır kilometre değil zaten
00 YorumlaAllah gönlüne göre versin inşallah istediğin gibi biri çıkar karşına
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyin var ki anlamadim. Daha once yaprak yedigini bilmekle bilmemek arasinda fark mi kaldi.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Bekar cocuksuz biriyle olmaz ayni durumda biryle. olur
00 YorumlaNeden olmasın tabi ki evlenebilirsin yeter ki doğru kişi olsun
00 Yorumla
+1 yılöyle bişe düşunme kocan oldu yani ne konuşa bilirlerki sen istemedigin şekilde gelisti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Böyle düşünme var isteğin illa düzgün biri çokta karşına hayatta evlilik ne kadar doğalda boşanma da öyle tekrarda evlene bilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. Koca kadın olmuşsun hala neyin ne olduğunu öğrenemedim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemur olduğun için evlenirler. Ev hanımı olsaydın çocuklu birinin kendi dengi bir eş bulması baya zorlu bir iş olurdu.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek isteyen olur illaki ancak hiç evlilik yapmayan biriyle olmaz bence karşındaki de evlilik yapmış olur anca o şekilde bulursun birini eğer dertleşmek istersen buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne alaka. o muamaleyi yapanlar neki , mezat patronumu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun biraz altında sapığın teki olgun evli kadın severim dul nasıl bulurum yazmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaalesef haklısın, dünya ne kadar kötü bir yer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılıyor evet ama elbet bigün evlenecek adamda çıkar düşünme akışına bırak bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı.
+1 yılboşanıp tekrar evlenmeyi düşünen bir insanın aklından şüphe ederim.
00 Yorumla İkinci el Mercedes her zaman kalitesiz 0 km den daha kalitelidir. Takma bunları sen hayatına bak. Mutlu ol. Anın tadını çıkart. İnsanları umursama
00 Yorumlane vibi muamele yapiyorlar? nasil davraniyorlar ki sana?
11 Yorumla- 1 yıl
Işte bu yuzden çocuk yapmak istemiyorum boşanırsam da çocuğu erkeğe veririm sanırım çocuk büyük sıkıntı
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünaydin.
Memur kadınsın illaki çıkar düzgün bii karşına acele etme00 Yorumla
+1 yılDul olmak kotu birsey degil insanın ikinci eli olmaz böyle düşünme önemli olan sevgidir
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir bence yeterki karşındaki düzgün biri olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanca yine dul çocuğu olan biri evlenir. bu devirde kisme öyle bir topa girmez. sağda solda kıyıda köşede falanda kalmadı öyle biri
00 YorumlaNeden bidaha evlenmek istiyorsun ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik yaşamadım ki bir yillikti dövdü sovdu çocuğumla dışarı attı
+1 yılEvlenilir neden evlenilmesin
10 YorumlaNeden evlenilmesin ki
10 YorumlaFarklı gözle bakarlar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ikinci el olarak görmem. Bir çok el olarak görürüm
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenilme sin yaa
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem