Arkadaşlarıma yalan söyledim?

Arkadaşlar ben arkadaşlarıma nereli olduğum hakkında yalan söyledim. Aslında Ağrılıyım ama ben trabzonluyum dedim. Evet neden söyledim ki öyle bir şey şu an çok pişmanım keşke doğruyu söyleseydim diyorum hep. Arkadaşlar nedeni var aslında. Ben sadece çok kafaya takan birisiyim. Kendi sınıfımda ırkçılık olabiliyor. Mesela bizde bir Kürt çocuk vardı bitlisliydi kendisi ailesi Akp ile bağlantıları falan vardı birazda maddi durumlarının iyi olduğunu düşünüyorum. Bir tanede tam tersi CHP li daha çok ülkenin batı kesimli, annesi babası seküler falan işte. Mesela birbirleri ile hep atışıyorlardı. Kendi ortamıma baltığımda herkes farklı bir yerden oluyor ne bileyim. Mesela ben bir arkadaşıma doğruyu söylemiştim bir süre sonra (baya yakın arkadaştık o yüzden yalan olarak kalmasını istemedim.) söyleyince bana Kürt dedi. Bende hahır değilim dedim. Arkadailar Kürt olmak kötü bir şey değil elbet saten böyle düşünenelerdde asık sorun vardır ama ben insanlarda kötü bir alhı oluşturmak istemiyorum kendi adıma sadece. Şimdi çok pişmanım. Doğeuyuda söylemek istiyorum ama bu seferde insanlar karşısında gereksiz yere kendime özdaygım kalmayacak. Sizce çok mu kafaya takıyorum? Ne yapnalıyım küçük bürşey mi?
Arkadaşlarıma yalan söyledim?