Eşimin ailesi kiracılarını çıkarmak için dava açtılar ama bu süreçte ev sıkıntıları vardı. Damadının ailesi de çok zengin bizim boştaki evde oturun kira istemiyoruz bize komşuluk edin dediler. Onlar da taşındı. Ama büyük bir kavga çıktı aralarında ve o evden ayrılmak durumunda kaldılar. Biz de tabi ki bize gelin dedik. Zaten oturduğumuz evi zamanında onlar almıştı. Üç hafta önce geldiler. Başımın üstünde yerleri var. Zor durumdalar biliyorum ama zorlanmaya başladım. Ben yoğun bir işte çalışıyorum. Eşim de boğazına çok düşkün değildir. Eve gelince normalde ne varsa iki dakikada hazırlar yeriz. Şimdi eşimin babası çorba istiyor salata istiyor et istiyor. Öyle makarna falan yapamıyorum. Kayınvalidem de senin düzenin kızım çok ellemek istemiyorum diyor. İşten geliyorum bakıyorum mutfak dağılmış. Tuvalet temiz değil. Önce temizlik bulaşık sonra yemeği pilavı çorbası salatası hazırlıyorum. Odaya gidip ayaklarımı uzatıp uzanamıyorum ayıp olur çünkü. İşim gereği akşam da biraz bakmam gerekiyor. Neye yetişeceğimi şaşırdım ve pilim bitti. Eşim de normalde eder şimdi yardım etmeyeceği tuttu. Gerçekten çok yoruluyorum. Eşime dedim. Ne çabuk bunaldın ailemden dedi. O kadar yorgunluğum değil de onun lafı beni mahvetti gerçekten. Ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kayınvalidene söyle ben çalışıyorum kocan akşama ne istiyorsa otur pişir de.
Ben gelince yetişemiyorum herşeye de güzelce anlat boş ver ne paraliyon kendini
Ya eşimi çok seviyorum. Ailesi de bana karşı o kadar iyi ki. Aramızı bozacak kalp kıracak bişey demekten korkuyorum. Yaşlı insanlar.
Kalp kırmadan söyle hayatım sen ince nazik bir şekilde halini anlatabilirsin
Burdaki tek sıkıntı eşinin sana eskiden yardım edip şimdi etmemesi onun haricinde eşinin annesinin babasının sizde kalmasında bir mahsur yok
Tabi ki yok. Ama keşke biraz destek olsalar. Ben de insanım. Gerçekten çok yoruluyorum. Kızının evinde asla oturmaz hep temizlik yapar her gittiğinde.
Oda yanlışmış yani
Aynı durumdayız cekılcek Cile değil :( ben cozumu yemekleri yakaarak guzel yapmaray fazla tuz atarak buldum kaynana yapıyo bilerek bile yaptım :D
Neden sevmiyorsunuz erkeğin ailelerini ya
@dobraerkek1 sevmiyorum degil ya fazla yukler ben tek basina hepsine yetemeö calisiyorum cocugumda var m k az dusunsunler hizmeti degilim ben
Peki çalışmasaydin olurdu herhalde
Tamam ya ne küfür ediyon sinirleniyorsun
@dobraerkek1 ben kendimi ezdırmem yormam da bilerek yemekleri yaşıyorum tuzu fazla atıyorum salca fazla atıyorum yıyemıyolar mecbur kaynana dereye giriyo halbuki cok guzel yaparım :D
Ama yazık onlarada ya kıyamam onlara 🥲
@dobraerkek1 yaslı degiller
Elleri ayakları tutuyor
Bana yazık degıl onlara mı yazık
10 saat calis eve gel yemek yap cocuk ilgilen koca ilgilen onlara bak aaa
Kendileri evde otursn bı tarafların buyutsun yok oyle
Genç kadınsın yani nolmuş tabiki yazık onlara tuzlu fazla salçalı yemekler yediriyorsun insanlara 🥲 yazık
Kendi evlerinde yapacaktı sonucta bı zahmet kendi seylerin yapsınlar banane mk
@dobraerkek1 Ben eşimin ailesini çok severim. Ben dedim gelsinler diye. Ama bir insana bu kadar yük olunur mu en azından kullandığın lavaboyu temiz bırak. Elden ayaktan düşmüş olsalar canım feda her türlü yaparım. * kendi kızının evine gidip dip köşe temizlik yapan kadın. Benim evimde senin düzenin kızım diyeceği tuttu. Ben onlar taşınırken evlerine badana bile yaptım. Görümcemin de evinin yarısını ben yerleştirmişimdir. Ama ben taşındığımda yapayalnızdım. Bir Allahın kulu gelip yardım etmedi. Böyle şeyler olunca insanın aklına böyle eskiler de geliyor maalesef. Yine de eşimin ailesidir. Asla sahipsiz bırakmam.
Kötü davranıyormusun peki onlara hissettiriyormusun
@dobraerkek1 konusmıyorum bıle ya halımmı kalıyor benim acaba ölü gibi oluyorum eve gelince
O zaman bastacisin
Cok istiyosan gel sen bak yemek yap onlara hatta al senın olsunlar aman
Diyecek bir şey yok haklısın
Hahahaha ne kadar sinirli yaaa 😂😂 amaan bir şey demedik kanka kızma
@dobraerkek1 yedırmıyormm beyefendi anlamıyor musunuz herhalde sırf yemek yapmamak ıcın bilerek bile yapıyorum ve zıke zıke kendileri yapmak zorunda kalıyor yapabilirler saglamlar hersey bana yukleyemzler hayırdır m k kölemşyşm ben
La tamam la tamam hakverdik sakin ol laa amaaaan 😂 bir şey demedik
Sınır ettin nmk kadın makaç sac yapıp disari gezmeye halı varsa bı zahmet evde yemekte yapsın ben calisiyorum ln
La tamam tamam bir şey demedim ağzıma ettin kız 😂
@dobraerkek1 sus len :D
Kanka kaç yaşındasın ne zaman evlendin
Ev üstüne ev olmuyor çok zor anlıyorum seni
Gerçekten olmuyor ama ne yapabiliriz ki