Bursa da hemşirelik okuyacağım.
Ama sıralamam 50 bindi ve eczacılık da tutuyordu
Ama sıralamam 50 bindi ve eczacılık da tutuyordu
5 Yıl eczacı teknisyenliği yapan birisi olarak söylüyorum eğer ailenin durumu bir eczane açacak durumda değil ise hata yapmadın çünkü şu an bir eczacının eczane açması için en kötü 2-3 milyon para gerekiyor bunun belediyesi dükkkanı kuru hava parası ecza depolarına teminatın sgk ya ödemeler ilaç alman lazım depoya para vermen lazım rafların bilgisiyarlar labortuvar eşyaları daha nice masrafların olacak benim tanıdğım eczacıların ya ailesi ya da eşleri sevgilileri yani bir tanıdıkları durumu iyi oluyor ki açımıilar he açarsan kazanırsında
Ailenin durumu ile bölüm ne alaka onu anlamadım ve evet hata olmuşö eczacılık çok rahat ve para getiren bir iş. Hemşirelik hem zor hem de eczacıya göre az para alıyor
Çok alaka bölüm zor maddiyat istiyor kuzenim de okudu babası destek oldu dükkan açtırdı. Okurken de bayağı masrafı olduğunu söyledi babası benim kimsem yok
O zaman doğru kararı vermişsin.
Üniversite için genel olarak para lazım zaten de o yüzden şaşırdım. Bölüme göre okurken değişiyor mu bilmiyorum. Okuduktan sonra yer açma sorun olabilir tabi
Cevap
2Cevap
Eczacılığın da hemşireliğin de masrafı çok. Hangi bölüm okuduğundan bağımsız, okumak masraflı bir şey. Keşke istediğin bölümü yazsaydın. Neyse hayırlısı olsun
tr'de kalacaksan eczacılık çok iyi bence. ama yurt dışı diyorsan hemşirelik
Yok ya iyi bence , bursa da güzel şehir bende okuyacam bursa da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?