Babam evlenmek istediği kadın için beni sildi?

Özet geçicem benim babam çok saf bi adamdır kendi şirketimiz var orada bizim tedarikçimiz olan bi kadın vardı sonra bizde çalışmaya başladı bi 10 aydır kadınla yakındık benim annemi anneanneme kadar tanır bilir. Neyse 1.5 ay önce babam bu kadınla evlenmeyi düşündüğünü söyledi bende sen mutluysan bana bir şey demek düşmez ama biraz zamana ihtiyacım var dedim ( o zamanlar psikolojik sorunlarım vardı) sonra birden bire her şey o kadar hızlı gelişti ki kadın bana çok oynamaya başladı işyerinde vs. Kafa dağıtmaya bi yere gidiyorum mesela oraya babamla birlikte geliyorlar. Ne işyerinde ne dışarda huzur bulamadım. Sonra babamla konuştum durumları anlattım. Babama anlattıktan sonra babamda benim üstüme gelmeye başladı çok ağır konuştu ben sinir krizleri geçirdim kolumu çatlattım umursamadı. Uzun lafın kısası daha evlenmeden kadın babamı parmağında oynatmaya başladı. Bende geçen hafta babama ben burada çalışırken mutlu değilim burada bi otoritem kalmadı insanlar beni umursamıyor dedim senin burada zaten bi otoriten yoktu bekçi gibi bir şeysin dedi. Bende artık işi gücü bırakıp gitmeyi düşünüyorum. Babamda böyle bi insanmış. Annem dahil herkeste çıkma işten belki olmaz diyor bilemedim yani kaybedeceğim bir savaşa girmek ne kadar doğru siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım? Duygusal davrandım olmadı mantıklı davrandım olmadı yani

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada babam kadının yanında beni çok ezdirdi. Bana direk yanında sen benim için etkisiz elemansın senin için ondan ayrılmam falan dedi yani
Babam evlenmek istediği kadın için beni sildi?