Aile & Toplum İlk günaydın sözünü kimden duydunuz? yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Siz dayanılmaz bir "Günaydın"sınızSabah sabah insanı ayağına getirenHiç yoktan dünyayı kendini sevdirenSiz çocuk ağızlı bir "Günaydın"sınızGülten AkınGünaydın, güzel huzurdolu, keyifli bir gün olmasıdileğiyle 😊🐞 İlk günaydın sözünü kimden duydunuz? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba abla, Günaydın, günün aydın olsun, sersemim uyudum mu bilmiyorum! 😅Günaydınların pek önemi yok abla, günaydın sözüne kanmıyoruz! 😅Benle beraber kaç kişiye gidiyor acaba! 😅 1 4 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Niye önemi yok acaba? Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Abla hayatımda kimse yok ki 😅Aşkımın günaydını önemli 😅Aşkım yazarsa anlamlı olur yani 😅 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Hayat sadece bir kişiden ibaret olmaz ki önemi olmalı çünkü herşeyden önce önemli olan sensin kardeşim😊 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Ama abla ya benim için öyle olur 😅Aşkımdan ibaret olur hayatım 😅Hani ailem sağlıklı çok şükür 😅Aileme de vakit ayırırım tabi de en çok aşkıma 😅 aşkım da aşkım 😅Şimdiden seviyorum aşkımı 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sadeve eşimden zaten başkasına fa gerek yok dermisim 1 5 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Bence de gerek yok insanın eşi en kıymetlisi anlayana Rabbim bir ömür mutluluklar nâsip etsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Amin o benim herseyim aldığım nefesim hüznüm mutluluğum dünyam Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Maşaallah size🧿🧿 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eig için thanks Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Rica ederim mutluluğunuz daim olsun🤲 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kimseden duymadım maalesef 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Günaydın
Duyguuu7u11 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Günaydın herkese, mutlu pazarlar dilerim.☺🤲burada tanıştığım bir arkadaşımdan duydum, sağolsun o dedi ilk. 2 4 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Duyguuu7u11 1 yıl Rica ederim ne demek. ☺🌸💐 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl 🌹🐞🌸🦋 Yorumla Duyguuu7u11 1 yıl ☺☺☺☺☺ Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kimseden duymadım maalesef, kendime diyorum :d 1 2 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Bende demiş oldum Yorumla AnonimBirKullanıcı_ 1 yıl Ne iyi, sana da günaydın :) Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Fow pvenğinmmmden 🌈Şaka arkadaşımdan. 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl 🙃🙃 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Valla senden duydum yeni uyandım günaydınlar gününüz güzel geçsin ☺️ 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Bende sevindim teşekkür ederim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Son birkaç haftadır bu cümleyi göremiyorum 😒 özleniyormuş. 1 2 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Umarım en yakın zamanda duyarsınız. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🙏 Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiç diyen olmaz bana 2 2 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Ben demiş oldum Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Bu daha desene Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kardeşim sonra sevgilimden duydum 3 2 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Şanslı olanlardansınız😊 Yorumla ffatmaaaaaaaaaaaa 1 yıl teşekkür ederim 😊 Yorumla
Kzarka Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% 1 yıl burada tanıştığım bir arkadaştan 2 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Ne güzel Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kimseden duymadım. Günaydın 1 2 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Günaydın o zaman 😊 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Günaydın😊 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. Hicte sevmem ya kahveciyimdir :) 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl 😊😊 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. cok mukemmel birinden 1 3 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Çok sevindim 😊 Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkur ederiim Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Rica ederim 🌸🐞🌹 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Günaydın olsun. 😊 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
kodex_ll Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 67% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. Günaydın 💐🙋🏻♂️ 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Günaydın Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kimseden 1 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl 😔😔 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Ailem grubundan Mercan ablamdan 0 1 Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl 😊😊 Yorumla