Bir insanla neden arkdas olmasiniz kullanirsinix o kişiyi çünkü bana karsi herkes hep böyle nedrni bilmek istiyorum?

Bir insandan neden arkdas olmazsiniz mesela kimse benel arkdas olmak istemiyor sürekli dişlaniyorum bana bakip gülüyorlar güluncek halim yok utangacim pasim konusmayi beceremiyorum sesim kedi gibi cikiyor kendimi gelistiremedim ama kimsede mukemmel degil tanıştım kızlarda ezikti mesela isizdi sevgilsii kandirmisti erkekler tarafından ama o haliyle benel arkadas olmadilar kullandilar iyi niyetliyim insanlarin gözüne batiom bendrn cok performas bekliyorlar neden konusmuyorsun diyorlar konusuncada dinlemiyorlar artik ezilen insan olmak istemiyorum sürekli bana canım diyen arkdasim oldu sen sevgilin bile yok canım falan ben neden canım goruyorlar neden kimse arkadas olmuyor sadeec işi düşünce ariyro tum suc bendemi dayanamıyorum artik hergun ayni olaylari yasamaktan akil verin abazalar sapiklar yazmasin artik digru duzgun insanlardan yorum bekliyorum

Bir insanla neden arkdas olmasiniz kullanirsinix o kişiyi çünkü bana karsi herkes hep böyle nedrni bilmek istiyorum?