Önceden gerçekten gayet güzel yazıyordum dikkatli dikkatli fakat şu sıralar hızlı yazdığımı bazen ilgi, iyelik eklerinin bile kendiliğinden puf olduğunu görüyorum. Bence bu sitenin etkisi büyük çünkü çok zaman kaybetmemek için hızlı yazıyorum, muhtemelen bu sebepten dolayı hızlı yazmaya alıştım ve dikkatli bir klavye kullanıcısı değilim artık umarım birisi yazım yüzünden beni zorbalamaz.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burası en az zorbalanacağın yerlerden birisi emin ol :)
🤲😁
Bu arada bunu merak edip yazman çok güzel bir şey, ben de böyle arada bakıyorum acaba yazım dilim hafızam falan nasıl gelişir çeşitlenir diye. Doğru yoldasın go girl ahaha
Teşekkürlerrr çok tatlısın ✨💗🍭👯🕺
Ben arada kendime konuşma yapıyorum video çekiyorum dışarıdan nasıl duruyor konuşmam diye puahhaah konu seçiyorum birde kendime en son insanlar neden hamam böbreklerini, uğurböceğini sevdiği kadar sevmiyor olmuştu 😁😁😁 anonim olunca tüm rezilliklerini aktarası geliyor insanın puhahaha
Rica ederim aşko devam ett gelişicez böyle böyl, ben de hep son zamanlarda doyurucu yorumlar yapmaya çalışıyorum hep.
Evet öyle anonimlik kolaylık sağlıyor. Yaptığın şey çok iyi devam et. Dil yeteneği öyle bir şey ki insanın karizmasını 50 kat arttırıyor, aynı şekilde ikna gücü, tuttuğunu koparma ve sosyal ilişkilerde de güçlü ve avantajlı oluyorsun. Kesinlikle şu an uğraşın yoksa veya arada böyle diksiyon psikoloji manipülasyon insani ilişkiler vs araştır kültürlenirsin hem de çok zevkli. Özellikle manipülasyonları öğren ki sana yapıldığında anla ve tepki ver, veya hak edenlere sen de yap :)
Yürü beee kim tutar bizi 🩰🩰🩰
İlerleyen zamanlarda zaten tiyatro eğitimi almak istiyorum o sırada diksiyon falanda öğrenirim inşallah çünkü diksiyon +600 aura falan katıyor insana. Şimdi üniversite sınavı var 😖 onun için çabalamam gerekiyor ama diksiyon, dil çok önemli.
Evett. Özellikle erkeklerde diksiyon böyle adamı alıyor 1den 10a çıkarıyor o ses ve yönetimi, seçtiği kelimeler vs her türlü avantaj. Ben de yksyle uğraşıyprum öyle.
Ya benim uyku düzeni gitti 1 haftada çalışıyordumda normalde, düzeltemiyorum birde. Biraz üşüttüm geceleri hastanede falan beklerken uyku düzenim uçtu çalışamıyorum. Hangi bölümü ve üniversiteyi istiyorsun?
Bölüm aklımda yok. Meslek seçemiyorum. Eayim, İstanbul'da oturuyorum buradan bir yer tutturursam iyi
Erkeklerde çok başka ya mesela çok dehşet yakışıklı bir çocuk kro gibi konuşunca o yakışıklılık birden shreke dönüşüyor. Ortalama bir tipteki çocuk diksiyonu güzelse o Çağatay Ulusoy oluyor direkt.
Evet evet kesinlikle öyle.
Aynısını ben de yaşıyorum sıralamama göre bir bölüm seçerim ama ya mutsuz olursam diyede korkuyorum. Ankaradayım ve sayısalım.
Aman ne olacak
Günümüz toksik insanını biliyorsun bir tartışma esnasında açık bulamadığı an yazımından vurmaya kalkıyor. Ayrıca dilimi güzel kullanayım ya, dikkat edeyim sonuçta kültürel bir miras.
2 gun lol oyna duzelirsin
Savaş oyunu muydu o? Cidden dikkat eden tipler var mı o oyunda yazıma, noktalamaya falan. Birde oyun oynarken nasıl yazışabiliyorsunuz ya bence bu bir yetenek ben yapamazdım muhtemelen.
Yazışmayı bırak şiir bile yazıyoruz aile bireylerine
İroni yapıyorsun hatta dalga geçiyorsunuz bence şu an benimle. Gidip lol indireceğim Fransız hatta cahil kaldım. Ama simsten devam ben ya lol falan ne ne öyle (!)
@Duygusalmrt bir kere bile lol oynamadim, açmadım, bu bataklığa düşmeli miyim sence? Bırakılamıyormış sanırım. Ayrıca aile bireylerine yazılmış şiirleri ile meşhurmuş, oynadıkça insanın içine mutluluk ve ferahlık giriyormuş. :)
@nehirolabilir sakın oynama sinirden orayı kapatıp buraya girdim
Karsi taraf senin ailevi degerlerine kufur edince hem oyunu oynayip skill basip ayni zamanda sana gelrn kufure karsilik veriyorsun o yuzden lolculer pek akliselim ve saglikli olmaz ama illaki yazacam diyorsan lol kesin isini gorur bol kufurlu maclar
@Duygusalmrt ben böyle biraz aşko kuşko, ferah ve aklımın kalmayacağı oyunlara yönelmeliyim. Bir de sınav senesi lolle uğraşmayayım.
Genelde küfğrler takım arkadaşlarına ediliyor ama
@nehirolabilir Ya nehir ne yapacaksın lol'ü? Gel biz Stardoll oynamaya devam edelim olmadı Sims 4 oynarız.
@nehirolabilir öyle yap kardeşim
Takım olsun fark etmez lolcu adama selam knk diyorsun selam ovusbu cocu diyor geri yani sikintili hic bulasmayin ama garanti seri yazarsiniz katip olursunuz amg
Ben kendimi oyunları tuhaf oynadığımı sanıyordum milletin oyun tarzına bak puahahah. Çocukken GTA VC'de trafik olduğu sıra Bigbang yapıp ölen insanların parasını topladığım için kendimi psikopat sanardım, insanlar selam yazan kişiye küfürle cevap verilen oyun yapmış.
Aga be gta vice city gozlerim yasardi
Ah be Gtada villa almaktı tek derdimiz şimdi birsürü dert, tasa...
Keske o gunlere donebilsem okuldan kacip 50 kurusluk pc actirip internet cafede 30dk oynardik sonra geri giderdik okula o zaman tadi baskaydi