Aile & Toplum Lisede ezdiler mi sizi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni ezdiler Güncellemeler1 yıl Bu yüzden kimse adam yerine koymuyodu beni Lisede ezdiler mi sizi? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hayır çünkü baskın ve girişken yapım o cesareti vermiyordu hala da her alanda aynıyım. 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ağladın mı peki? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır aglamadim. Sinirim bozuluyodu. şu an farkliyim ama Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır tabikide 0 0 Yorumla
kuzeysrm Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sana karşı birlik olsalardı ezerlerdi ama yalan mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayır.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sana karşı birlik olsalardı ezerlerdi ama yalan mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır çünkü baskın ve girişken yapım o cesareti vermiyordu hala da her alanda aynıyım.
Laflarla ezene bazen konuştum
beni her yerde ezdiler😥
Ağladın mı peki?
Hayır aglamadim. Sinirim bozuluyodu. şu an farkliyim ama
Hayır tabikide
Hayır
Sana karşı birlik olsalardı ezerlerdi ama yalan mi
Evet
Hayır..
Sana karşı birlik olsalardı ezerlerdi ama yalan mi