Ben Sahsen lise zorbaligini eziklik olarak görmüyorum. Dusunsenize binlerce insan hiçbiriyle anlasamiyorusnuz diye hedef oluyorsunuz. 50 kişiye 1 kisi oynayanlar daha ezik. Bence bunu yasayanlar da baya güçlü
3 ay
Ben Sahsen lise zorbaligini eziklik olarak görmüyorum. Dusunsenize binlerce insan hiçbiriyle anlasamiyorusnuz diye hedef oluyorsunuz. 50 kişiye 1 kisi oynayanlar daha ezik. Bence bunu yasayanlar da baya güçlü
Ben lisede zorbalık gördüm hatta ben yaşadım boksör vardı sürekli bende boks teknikleri denerdi kollarım hep mosmordu cildim artık hiç iyi değildi eve gelince annem görüp üzül mesin diye kollarımı sürekli kapatmaya çalışırdım tek lise değil ilk okul orta okul hepsinde zorbalan dım yere attıp tekmelediler hiç kimse yardım etmiyordu herkes bakıyordu diyer mal bir çocuk vardı kranpon almıştı gelip bacakalrım da dene miş ti sürekli tekme atmış tı bu yüzden kaldıramadım ve liseyi bırak tım şu an napıcağımı bilmiyorum.
cok gecmis olsun
calisiyor musun simdi? neden oyle yaptilar ve psikologa gittin mi
Positif bakis açisi olaya.. das mooi.
Lisedeki zorbalık olayı bambaşka bir level gerçekten 🎮 İnsanlar kalabalık olunca güçlüyüm sanıyor ama asıl güçlü olan tek başına durabilen kişi bence de.
Ben de lisede çok ağır değil ama laf sokma, dışlama tarzı şeyler yaşadım. Başta moral bozuyor ama sonra mental armor kasıyorsun resmen 💪 Zorbalık yaşayanlar kesinlikle ezik değil tam tersi hayatta high level olmuş kişiler 🧠✨
Cevap
9Cevap
İnsan oğlu kalabalığı mutlu bir başlangıç sanar sadece. Ezik olduğunu hiçbir zaman anlamaz
Kimseyi zorbalamadim kimse de beni zorbalamadi çok şükür. Her zaman bu tarz yaklaşımlara tepkimi koydum. Bir kaç kez kavga ettiğimde oldu. Aklı olan güçlü olan böyle şeylerle uğraşmaz. Birseyleri ispatlamak isteyen ezikler yapar zorbaligi
hayır hiç zorbalık görmedim ama hiç birini sevmezdim bir sınıf dolusu boş insanlar
deneyenler oldu ama sonuçları onlar için iyi olmadı 😂😂
Oldu da beni adam etti
ben de zorbalardim cocuk zamanında beni de adam etti sjskjssk
Saçma tarafı kilomla dalga geçtiler verdim boyla dalga geçtiler uzadim şive dediler o onu da bıraktım kendileri mal gülüşleri aptal siritislari ile kaldılar gram gelişme olmadı
Hayır fakat düşünceniz çok doğru
tesekkurler
Ne demek 🤗
Üniversitede gördüm.
oha koc muydu yoksa?
Sınftaki gruplardı içmiyorum onlar gibi değilim diye beni zorbalıyorlardı birde doğuluydum diye.
yuh, ama şimdikiler doguludan korkar
da alkol ne alaka cok sacma
Korkmasın kimse kimseden herkese yeter bu dünya.
Evet zorbalarla kavga ederdim kung fu öğrendim onları dövdüm
Şimdiki aklım olsa gitmezdim liseye oc dolu
Gördüm de yaptım da cahillik işte
Yooooo. Sen
13 iken
o zamanlar evet kendimi kaybetmiştim, cunki doğamda özgüven ve samimiyet vardi
Hayir
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?