Kaynanam hayatımı zehir ediyor lütfen bakın ya?

Ben 1 yıllık evliyim. Esimin maddi durumu orta. Kirada oturacaktık. Sonra ailem 3 katlı 3 daireli bir apartman satın aldılar. Giriş kat ailemin orta kat abimin son katı da bana verdiler. Hatta mobilyasını beyaz eşyalarını yer seyini ailem aldı. Eşimle orada yaşıyoruz. Ama kaynanam sürekli haber vermeden bize gelip aylarca kalıyor. Evim 3 odalı. 1 yatak 1 misafir 1 oturma odası. Sürekli yatak odama girip eşyalarımı karıştırıyor. Hijyenik petleri poşetinde bıraktım diye kavga çıkardı ne bicim bir kızsın bir sepet satın al poşetinden çıkar sepetin içine yerleştir diyor. Yatak odamı koyduğum biçimi beğenememiş gitmiş yerlerini değiştirdi yatağımin dolabımın. Evimiz küçük diye bana dediki kızım sizde kaldığım sürece yatağında uyuyabilir miyim yerde yatamam diyor. Aylarca yatağımi isgal etti. Oysa sağlığı yerde 50 yaşında benden daha saglikli. Kendi evi de var. Onunla birlikte yaşayan bekar bir oğlu var. Esime soyledim bir sikinti varsa gidip 10 yillik gelinin evinde kalsin ben yeni evliyim olmaz ama anlamiyorlar. Benim evime gelip müdahale ediyor. Ev oğlunun olsa tamam diyeceğim ama ev benim evim. Evimde kaldığı müddetçe her gün o yemek yapıyor bana dokundurmuyor. Igreniyormus çünkü oysa kendim pırıl pirilim evim tertemiz. Ama kendi geçen tuvalet terligiyle bembeyaz halilarimin üstünde gezdi. Üstelik sürekli hizmet ettirmeye çalışıyor. Ben de yeni hamileyim. Ve hamileliğim zor geçiyor sırtim ağrıyor şiddetli bir şekilde. O yüzden öğleyin uyanıyorum. Saat 12 gibi. Her gün benimle kavga ediyor tembelsin hangi kız 12de kalkar diye. Her gün dus alıp makyaj yapıyorum diye gözüne batıyor. Şampuan su israfı diyor ben banyodayken sıcak suyu kapatıyor. Hatta evimize ilk gelişinde ben 2 haftalık evliydim geldi bizim evde 4 ay kaldı. Canım çıktı. Zaten sıkıntı cikardim ve boşandım daha 4 aylık evliyken ama eşim yalvardı geri döndüm. Ama inan bu bosandigim süreçte çok tükendim bir daha kaldıracak değilim. Nedir bunun çözümü yanı?

Kaynanam hayatımı zehir ediyor lütfen bakın ya?