Zaten benim kimseyle işim yok açık kapalı fark etmiyor. Aktif de değilim kimse yok oralarda, bende yokum zaten sorun yok😉 nerede olduğun değil nasıl davrandığın önemli, nerede olursan ol
Ben sen böylesin işine geliyor tarzı bir cümle kurmadım ki. Dm kutusu açık kaç kişi tanıyorum hiç de öyle niyetleri yok. Kastettiğim şey ruh hastası insanlar ahlaksız ahlaksız şeyler yazabiliyorlar ve bunları direkt engellesen dahi okumuş ve zihnini yormuş oluyorsun
İşte bana öyle mesajlar geliyor değil çünkü zaten aktif bile değilim olduğum zamanlarda da çok yormazlar beni, demekki herkes kime ne atacağını biliyor 😉 her şey adamına göre
Ha öyleyse sorun yok. Ben aktifsindir diye dedim. Ayrıca kime ne atacağını bilmek mi? Kadın eşimi kaybettim üzülüyorum diye soru sormuş takip edenlere bakıyorum hard aktif cart curt. 5 dakikada 25 kişi takip ediyor. Soruda da özelden yazsana yazsana diye sıkbogaz ediyolar. Sanırım görmüyorsun bunları. Cennette miyiz?
Başka bir sorunu gördüm zaten belliydi aynı kişinin sorduğu. Teyit edeyim dedim. Engelleyip bu soruna baktım ve o kişinin sen olduğunu gördüm 😝 dedektif gibiyimdir 🤣
Bu soru ile o soru özellikle sorulmuş güncelde yazacağım sebebi🤣 ama bu senin dedektif olduğundan değil ben özellikle arka arkaya sordum amaç başka😉 sen neden biz anlaşamıyoruz dedin madem tanışıyor değilsek?
Kimse anlamadı ama kabul etmek için seni detaylı tanıyor olmam lazım bir şey ile bunu diyemem 🤣 ki ben kendimi güncelde açık edeceğim zaten özellikle böyle sordum dediğim gibi
Test amacın şey mi? Açıktan sorunca kaç kişi yazacak Gizliden sorunca kaç kişi yazacak. (Gizliden sorunca özele çekmek için çaba var ve yazanlar daha çok olabiliyor. Bu mu)
Kimse anlamadı ama kabul etmek için seni detaylı tanıyor olmam lazım bir şey ile bunu diyemem 🤣 ki ben kendimi güncelde açık edeceğim zaten özellikle böyle sordum dediğim gibi
Engelleyip sen olduğunu kontrol ettim ve engeli kaldırdım. Psikopat mıyım ben neden engelleyeyim:) ( ve dm konusunda şaka yapıyorum. Böyle sitelere ne özel bilgi ne fotoğraf olmaz)
Test amacın şey mi? Açıktan sorunca kaç kişi yazacak Gizliden sorunca kaç kişi yazacak. (Gizliden sorunca özele çekmek için çaba var ve yazanlar daha çok olabiliyor. Bu mu)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ben çalışıyorum hafta sonu bizde yoğun olduğu için çalışıyoruz hafta içi izinli oluyoruz
En sevmediğim çalışma şekli, göçler sektörü ya da gıda sektörü kesin 😏
alışveriş merkezinde aksesuar standında çalışıyorum
AVM yeterli zaten konu belli oldu😉 kolay gelsin
Teşekkür ederim
Bugun calisiyoruz kutsal birgun aksam guzel gecer yarin dinlenmece :)
Eş mi partner mi
Es tabiki :) senin partnermi?
Yoo benim o dertlerim yok ama siz erkekler macera seversiniz o yüzden dedim
Macera sevilir ya senin neden o derdin yok bekarmisin
Evet
E iyi o zaman hanimefendi :)
Güzel geçiyor açıkçası sabah erkenden spora gittim duş kahvaltı derken şimdi ev temizliği sonrasında dizi keyfi 😌
Kamelyada oturuyorum birazdan mısırların suyunu kapatmaya gidicem
Ne güzel, unutma sakın
Yatıp uyumazsam burada unutmam
Kapat öyle uyursun
Aksın bir şey olmaz akşam kapatırım
Olmaaazzzz su boşa gider israf sen kapat öyle uyu, tahmin edebiliyorum o ortamı bırakıp kalkmak zor ama yap sonra uyu
İsraf dedin gidiyorum kapatmaya şimdi
Helal🤗 israf tabii hem cebe hem milli servet
Kapattım geldim tarla göl içinde kalmış iyi sulanmış yeter
Şimdi kamelyalar seni bekliyor uyuyabilirsin🤗👍
Uykum kaçtı şimdide yırmağa gireyim en iyisi
Olur keyif senin
Kötü geçiyor misafir var benim de evde işim var gitmiyor ama
Yatışş. Fena değil. Senin nasıl geçiyor?
Aynı gayet güzel bugün kendime yatış ilan ettim
Rast gelsin:) yaşın kaç?
Neden sordun, yaşla ilgisi ne?
Sohbet arasında olan sorgulamalar beni çok yordu. boş ver demedim var sayalım
Bu arada evet kadın dediğin zor olmalı
👍😏
Neyi kastettiğimi anladın değil mi. 🤣
Bu arada site yanlış bir site. Abaza yuvası. Tavsiyem dm kutunu kapatman yönünde.
Çok sıkıcısın her kimsen🤣
Niye 😝
Bu arada teşekkür ederim:)
Zaten benim kimseyle işim yok açık kapalı fark etmiyor. Aktif de değilim kimse yok oralarda, bende yokum zaten sorun yok😉 nerede olduğun değil nasıl davrandığın önemli, nerede olursan ol
Ne için teşekkür🤔
Ben sen böylesin işine geliyor tarzı bir cümle kurmadım ki. Dm kutusu açık kaç kişi tanıyorum hiç de öyle niyetleri yok. Kastettiğim şey ruh hastası insanlar ahlaksız ahlaksız şeyler yazabiliyorlar ve bunları direkt engellesen dahi okumuş ve zihnini yormuş oluyorsun
İşte bana öyle mesajlar geliyor değil çünkü zaten aktif bile değilim olduğum zamanlarda da çok yormazlar beni, demekki herkes kime ne atacağını biliyor 😉 her şey adamına göre
Ha öyleyse sorun yok. Ben aktifsindir diye dedim. Ayrıca kime ne atacağını bilmek mi? Kadın eşimi kaybettim üzülüyorum diye soru sormuş takip edenlere bakıyorum hard aktif cart curt. 5 dakikada 25 kişi takip ediyor. Soruda da özelden yazsana yazsana diye sıkbogaz ediyolar. Sanırım görmüyorsun bunları. Cennette miyiz?
her şey kişinin kendi elinde, bunların da bir yolu var sen beni nereden tanıyorsun ya da ben seni tanıyor muyum?
Tanışmıyoruz tesadüf gördüm ve anladım. Biz anlaşamıyoruz. Neyse haklısın tamam.
Nasıl anladın orasını soruyorum, zaten tanımama imkan yok benim kimseyi
Başka bir sorunu gördüm zaten belliydi aynı kişinin sorduğu. Teyit edeyim dedim. Engelleyip bu soruna baktım ve o kişinin sen olduğunu gördüm 😝 dedektif gibiyimdir 🤣
Bu soru ile o soru özellikle sorulmuş güncelde yazacağım sebebi🤣 ama bu senin dedektif olduğundan değil ben özellikle arka arkaya sordum amaç başka😉 sen neden biz anlaşamıyoruz dedin madem tanışıyor değilsek?
Dm açık olayında anlaşamıyoruz dedim.
Anladım OK👍
Benim dışımda kaç kişi anladı. Kabul et dedektiflik gibi karakteristik özelliklerim var ve ben başarılıyım 😝
Test amacın şey mi?
Açıktan sorunca kaç kişi yazacak
Gizliden sorunca kaç kişi yazacak. (Gizliden sorunca özele çekmek için çaba var ve yazanlar daha çok olabiliyor. Bu mu)
Günceli bekle sosyal deneyin açıklaması için ama sen neden kendini gizledin böyle bir soruda hemde 🤣
Ben kendimi yeterince iyi tanıyorum. Güven bana 🤣
Ya açıktan yazınca pembelilsr dm kutumu patlatıyor. Yoruldum hayır demekten o yüzden gizlendim 😝
Beni engellediğini yazdın doğru mu anladım🤣 ayrıca pembeliler rahatsız edecek nasıl bir foto var ki profilde
Engelleyip sen olduğunu kontrol ettim ve engeli kaldırdım. Psikopat mıyım ben neden engelleyeyim:) ( ve dm konusunda şaka yapıyorum. Böyle sitelere ne özel bilgi ne fotoğraf olmaz)
👍
Test amacın şey mi?
Açıktan sorunca kaç kişi yazacak
Gizliden sorunca kaç kişi yazacak. (Gizliden sorunca özele çekmek için çaba var ve yazanlar daha çok olabiliyor. Bu mu)
😎😎
Parantez dahil değil öncesi OK 😉👍
OK değil 😏
Amaaa tamam
Buna mi takıldın😅 hayatta pratik olan herşeyi severim, hayata yetişmem lazım😉
Pratiklik için çizgimi bozmam. Türkçem benim ses bayrağım 🇹🇷
Severim o ayrı ama hız da lazım, kolay değil herkese herşeye yetişmek😉
Ben gerektiği yerde yavaş gerektiği yerde hızlı olarak da her şeye yetiştim. Bunun yerine adımlarını büyük at 😝
Yetişemediğimi kim söyledi😅 ama keyfim ve kahyası da önemli😉
Keyfim dişinda kimseye gerek yok. Kahya kenarda dursun 😉
Keyif de benim kahya da😉
😁😁
Tatil mi o da ne
Keyif Dinlence 😅
O bende yoktur ben kötüyüm
Nasıl kötü
Ahahah bizim iş sıkıntı yani
Nasıl bir sıkıntı
Memuriyetin zor alanı
Ne ilgisi var memur niye çalışsin bugün haftada 5 gün 9-5 arası mesai sonra topuk
Öyle değil
Acayip geçiyor 🤣 Hiç anlamıyorum
Çalışıyorum
Kolay gelsin Adanalı çok eski üye🤗
Teşekkürler evet eski üye ama Adanalı değil 🙄
Ben yanlış biliyorum o zaman ama Adana bir bağlantı varmıdır
Olabilir belki de. Sınır komşusuyuz sadece
Yorumlarda hep Adana bahsettiğinizi hatırlıyorum sanki
Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz 🤷🏻
Çalışıyoruz izinde neymiş 🙂
Kolay gelsin
Teşekkür ederim 💐
Bok gibi gideyaa
Sebep
Kahvaltı yapacam kim hazırlayacak ammannn 😀😀
Herkes kendi🤣
Ben kahvaltı hazırlamaya karşıyım gel giz bi hazırlaa allah askına aclıktan geberecam 😀
Çok yaşa daha iyi, ben hazırlayan birini arıyorum kimseye hazırlayacak değilim
Gel hazırlasa nolur yani sevaba girmiş olırsın 😀😀
Çok yaşaya çevirmiş KS 😅🤣gebr daha iyi yazmıştım
Sevaba senin ihtiyacın olabilir gel sen hazırla ben keyifle yerim
Vay ütne vayy
Ben gelirsem çadır karısır sen gel
Herkes otursun oturduğu yerde o zaman 🤣 sende aç kal
Çok beklersin🤣
Çalışmaya devam
☹️Kolay gelsin
Sağolun siz napynz
Evde dinlenmece daha kahvaltı devam ediyor