Güncellemeler
1 yıl
Beni erkeklerin ne yaptığı ilgilendirmiyor benim Allah'a küfreden ateist erkek arkadaşlarım bile vardı hetero olduğum için tek odak noktam kızların ne yapıp ne ettiği tamamen
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Mesela kız İslam'a inanıyor ama erkek arkadaşı olmuş öpüşmüş vb. Ben müslümansam o ne peki ben 24 yaşıma gelmişim hiçbir kızla sanal hariç birşeyim olmamış sevgilim olmamış milli olmamışım kızların daha çok dikkat etmesi gerekmiyor mu din kurallarına? Bazıları o kirli geçmişine rağmen sonradan pişman olup dindarlaşıyor ama ne fayda zarın gitmiş ilişki yaşamışsın son pişmanlık fayda eder mi allah affetse seni o halinle hiçbir erkek almaz bile bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızlar neden daha fazla dikkat etsin din kurallarına?
Kız oldukları için, bedenleri tahrik edici ve çekici olduğu için bedenlerini koruma görevlerinin olması vb sebeplerden dolayı
Ahahahahahahaha
“Günahlarından samimi olarak tövbe eden kimse hiç günah işlememiş gibidir.” (İbn Mâce, Zühd, 30 [4250])
Dostum bu Kuran'dan mı veya peygamber hadisi mi
İbn Mâce kimmiş
Ayrıca Allah katında kadın - erkek, yaşlı - genç, zengin - fakir fark etmeksizin herkes eşittir ve aklı başında, hür bir iradeye sahip olması halinde herkes eşit tutularak hesaba çekilecektir.
Dostum bu Kuran'dan mı veya peygamber hadisi mi
Bildiğim kadarıyla hadis.
Dostum her şey aşkmı Bak ben milli oldum Elinide tutum sevgilimde oldu ama hiç biri yanımda değil şu an
Ben kaşar istemiyorum zaten senin o şeyi yaşadığın kızlar müslüman mıydı
Bak güzel kardeşim bunun müslümanlıkla bir alakası yok
Sen böyle düşünmeye devam edersen Daha sıkıntı
Müslüman kız müslüman olmayan kızların yaptığını yapamaz ona müslümanlık denmez
Abi taklit misn sen
Müslüman olduğunu nereden biliyom
Biliyorum çünkü
Nasıl biliyon
Çevremde var İslam'a inandığı halde herşeyi yapan kızlar.
Ufff lan sanane napcan
Takma milletin derdinden sana ne
Benim gibi dindar kız yok bende bu yüzden soğuyorum dinle ilgili şeylerden
Takma random yaşa
Dindarların 10'da 9'unun imanı şüpheli.
Kişilerin şahsi hatasını dine bağlama bence.
Kişilerin şahsi hatası olmaktan çıkalı çok oldu bu artık cami bahçesi de dahil her yerde öpüşen çiftler var çoğu da İslam'a inanıyor
Şeriatı savunan kızın bile geçmişinde erkek arkadaşı olmuş düşün artık en sofi dindar denilecek cinsden kızlar bile sevgili yapıyor
Zorunlu bir şey miydi acaba bir erkekle sevgili olmak? Nasibimiz ne zaman denk gelirse o zaman evleniriz ne bu sürekli sevgili arama çabalarınız kızlar olarak?