Dindar bir ailelerin kız çocuklarını çocuk yaştan tesettüre soktuklarını gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz?

Yakın akrabam (dindar bir aile) 10-lu yaşlarda kızını tesettüre sokmuş ve pastayla kutlamışlar. Hikayelerinde gördüm. İnanılmaz morelim bozuldu. Ablam çocuğun kendi kararının olduğunu savundu ama dindar bir ailede göz açan bir çocuğun bir gün kapanması gerektiğini, açık olmanın bedelinin yanmak olduğunu, doğru yolun kapanmak olduğunu, yani her gün beyninin yıkandığını kendisi de çok güzel biliyor. Sadece anlamak işine gelmiyor. Çocukları aklı yetmeden kapatmak daha iyi çünkü aklı yettiğinde kendisi kapanmıyor artık diye söylemlerde bulunup onu aklı ermediği yaştan kapatan zaten kendileri. Bu yol ona uygun olsa kendisi isteyerek kapanır zaten. Aklının ermeyişliğini kullanmak niye? Bu insanlar neden bu kadar katı ve neden bu kadar zalim?
Güncellemeler
8 ay
Öfkeyle ve cahilce yorum yapanların yorumlarını siliyorum ve de engelliyorum. Benim görüşümde böyle insanlara yer yok.
Güncellemeler
8 ay
Hiç bir sorumdan bu kadar zevk almamıştım🤣🤣siz yazın, ben görüşlerinizi silip sizi de engelleyim🤣
Dindar bir ailelerin kız çocuklarını çocuk yaştan tesettüre soktuklarını gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz?