Ince çizgi bu çizgiyi belirlemek çok önemli adap edep yetiştirme yaşam kalitesi hepsi bir bütünün parçası.. canım cicim kalp sarılma şu bu reelde çizgimiz bellyse sanaldada onu korumak mühim.. kimse kimseye canım cicim sarılma kalp öpücük vermiyor sonuçta burada da aynı çizgide olmak mühim. lasyigi gevsek erkek ve kadın için demiyorum bu sözlerim düzgün insanlar için..
07 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla benlik bir durum yok da. Acik konusmak gerekirse bazı kadınlar bazı erkeklerle vıcık vıcık oluyorlar. Ne olduğunu insan kestiremiyor şaka mı gerçek mi. Arkadaşın biri buluşup konuştugu erkek tarafından terkedildi. Sonra baktı ki kadınlarla vıcık vıcık çocuk. He bazı karılarda onunla haddinden fazla vıcık vıcık. Zaten ondan hemen sonra başkasıyla da buluşmuş çocuk. Kız bunlara dayanamayıp gitti siteden. Bu kadar vıcıklaşmaya gerek yok. Bazi karılar her masada vicikligini koruyor gibi görünüyor kimse kusura bakmasın. Vıcik dediğim karilarda gerçekten sitede birden fazla erkekle flörtlesmiş gizlemeden saklamadan. Ne oldu olan benim hassas arkadaşıma oldu. Geri de kalanlar mutlu mesut yamyamliğina devam ediyor. Hee aklı olan kimse bu sitede karşı cinse yüz vermez dipnot
15 Yorumla- +1 yıl
Bir paragrafta en çok vıcık kelimesini kullanan kişi siz olabilirsiniz
- +1 yıl
@BalalarBabası daha iyi ifade edecek bir kelime bulamadım xcxvxc
- +1 yıl
Random vkxkvkckc harika yâ 😅
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yıl😂😂😂 Detay efso olmuş " Hiç mi ilgi alaka görmediniz mk" seninle aynı fikirdeyim.
Az samimi olunca flört denen şey sanıyorlar en sinir olduğum şey, flört ne arkadaş sadece arkadaşız iki kadın nasıl arkadaş ise karşı cins ile de öyle arkadaş olabiliyorum. Heee bunu yanlış algılayan karşı cins Allah aşkına köprüden kendisini atsın yeter yaaa o kadar mı abazasın arkadaş evde sabun da mı yok...
25 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 bütün suç sıvı sabunun eve hacışakir sabun alsınlar yetooo Aaaaaa😂😂😂
İçlerindeki pisliği KS de sosyal medyeda klavye arkasından döküyorlar - 1 yıl
Teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Katılıyorum, çok güzel düşünüyorsun! 😅
Kişi geldiği gibi ağırlanır ve uğurlanır!
Ben soruda konuşmayı severim, istişare vs vs! 😅
Güzel söz söylemek sünnettir...
Canları cehenneme lanet olası pislikler! 😅17 Yorumla- +1 yıl
Gelsin valla 😅olası lanetler 😂 Napıyorsun nasılsın 😅
- +1 yıl
Güzel güzel 😅çok güzel karıştırıyorsun 😅
Canını sıkma da hiçbir şey için 😅
Gerisi boş 😅 - +1 yıl
Allah iyilik versin 😅 daim olsun 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,3b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü çoğunun ön yargısı vardır maalesef yani erkek ve kadın güven olduğu sürece arkadaşça konuşabilirler elbette.. bu illa dışarıdan bakılınca sevgili olduklarını göstermezler tabi ki de.. zaten kişiler de eğer ters bir durum varsa direk iletişimi keserler buna da kimse karışamaz zaten. ssdfsdf kısaca Tamamen saçmalık ve ön yargılı davranış. ben mesela kimseyi yargılamam. kim kimle ne konuşursa konuşsun ya da ne yaparlarsa yapsınlar.. beni ilgilendirmez.. arkadan arkadan iş çeviren de oluyor ama biliyoruz hepsini sdfsdf o tür kişilerle de ileşetimi kesiyorum zaten ben.. ve konuşmuyorum ya da onların grubuna gitmiyorum hiç.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen saçmalık ve ön yargılı davranış bizim insanimiz sever öyle anlamadan dinlemeden kendince yorumlar yapmayı burada çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kuruluyor illaki bu samimiyet zaman zaman yorumlara yansıyor bunda yanlış anlaşılacak ya da anlayacak bir durum yok olmamalı zaten
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. Kadınlar ve erkekler arasındaki bariz fark. Kadinlara günde 89999 mesaj 87868 kişi güzel davrandığı için ve çıkarsız sevilebildigi için bunu normal karşılıyorum ama erkek ise çıkarsız sevilemedigi için ve kadınların egosundan dolayı hep ilgiden mahrum kaldığı için böyle durumlar normal.
10 YorumlaEskiden bir hikaye anlatirlardi, gencin biri evlenecekmis, ailesine demiş işte, baba baba! Bana şu kızı isteyelim, babası da sormuş, kızın gönlü var mı diye, çocuk da cevaplamış, inekleri bana baktı möö dedi demiş. Yani, çok azcik bir ilgi bile erkeğin kendini bişey sanmasina neden olabiliyor maalesef
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle yürümeler denemeler falan fişmekanlar ama işin ehli olan onların ayarını bilir durdurmasını da yol vermesini de yapar. Yeter ki halden anlamaz bir hanzo ya da kezban olmasın ortamda gerisi hallolur.
15 Yorumla- +1 yıl
en sevdiğim fotolarından birini koymuşsun yine. bir o siyahlını birde bunu pek severim.
- +1 yıl
buna benzer bir tane daha vardı o zaman, yüzü pozu hatırlıyorum.
+1 yılsamimi sohbet ile yürüme sohbeti farklıdır aslında
çünkü ben çok kişi ile samimi sohbet ediyorum mesela spor yaptığım alanda neredeyse herkesle konuşurum
bu durumda oradaki herkesle sevgiliyim demektir :D :D11 YorumlaAile & Toplum konusunda 22b cevap paylaştı. Bu sitede öyle kimle sohbet etsen sevgilin oluyor , insan bu kadar ahmak olamaz takipçi listendekileri bile sevgilin sanıyorlar :D
44 Yorumla
+1 yılSamimiyetin de bir dozajı olmalı, belki de yürüyor gibi hareket ediyorsundur. Samimi kız arkadaşlarım oldu hiçbirinde böyle hissetmedim çünkü samimiyetin sınırını biliyorlardı.
13 Yorumla- +1 yıl
Yaşına göre çok iyisin abla emeklesen de olur 🤣 boş ver onlar yürüsün
Nezaket centilmenlik hoşgörü ve anlayış çöp tenekelerinde yerini aldığına göre, şimdi revaçta yürümek ve yatağa atmak var. Herkes herkese bu gözle bakmaya başladığı için kafalar pırıl pırıl
17 YorumlaAhaha bir tane parodi vardı. Çocuk, kız hikayesine alev attı diye damatlıkla evini yurdunu bulup kapısına dayanıyordu sjhsh
11 Yorumla- +1 yıl
Ahaha yokluk böyle birsey
Bu algıyı genelde karşı cinsle çok iç içe olmuyan kişilerde görülüyor hep etrafı erkek olduğu için ufak bir sohbet bile benden hoşlandı beni istiyora dönüyor mesafeli davranmak güzeldir bence kimseye o algıyı oluşturmamak gerek
10 YorumlaÖyle takıntılarım yok.. Hayatında hiç kadın görmemiş tiplerden değilim çok şükür..
110 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç öyle şeyler düşünmem. Bunu daha çok başkaları düşünüyor.
13 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki çizgiyi korumak önemli. İstisnalar hariç
12 Yorumla- +1 yıl
Byee jshs
+1 yılBenim üniden olsun liseden olsun samimi erkek arkadaşlarım var birlikte güzel vakit geçiriyoruz gayette iyi arkadaşlar, bana yürüyeni anlarım ztn direkt.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/Lcf7Husd6dskiim karı benle konuştu asdfasdfasf
10 Yorumla
+1 yılSaçma bulmuşumdur hep.
30 YorumlaYürümeyeni yürümekle itham etmedim şimdiye kadar. 3 defa başıma geldi, 3'ü de yürüdü. O yüzden karşı cinsten kanka olmuyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkeğe ilgi gösterince adı ilgi yakınlık erkek kadına gösterince adı sapıklık azgınlık 👍 tuhaf ilişkilerinizde mutluluklar
10 Yorumla
+1 yılO yine yine merhaba yazsanız bana yürüyor diyenler oluyor o derce google gibi resmen her türlü model var
10 Yorumla
+1 yılSonunda ki mk lafınız muhteşem olmuş Efendim. Siz istedikten sonra çok dominant bir kadın olabilirsiniz Efendim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü toplumda ön yargı birde bazı erkek davranışları öyle gösteriyor buda negatif düşünceye sahip oluyor bence
10 Yorumla Yani güzel bir şey söylesen bile kardeşim oluyorsun ünlü biri jigolo olsa centilmen olur bizim ülke de böyle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSamimi olmasın da gayet esprili flörtöz olmayan sohbet olabilir yürüyor da demem yaağğnii
20 Yorumla Sırf bu yüzden sohbet etmemeye özen gösteriyorum.. Yanlış anlamaya çok meyilliler..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum. birine erkek bir arkadaşım var diyemiyor insan.. ayıp
20 Yorumla
+1 yılTempra olmayın, 2 dk adam olun, kızdırmayın @fesfs i
13 Yorumla- +1 yıl
Reelde de aynı valla 🤦♂️
+1 yılBen de bilmiyorum neyin kafasını yaşıyorlar acaba
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karikatürü ben anlamadım içime oturdu telafuz edecek var mı?
10 Yorumlaben herkesle samimi olamam :D sadece birine yürürümm
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılO zihniyetteki insanı adam yerine koyup muhabbet ettiğime pişman oluyorum ya
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsan içine hiç çıkmamışlar demek ki. Hastalıklı bir durum.
10 Yorumla
+1 yılVıcık vıcık insan sevmem karşılıklı diyaloğa girenlerden de haz etmem bı yüzden…
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek dostluğu, samimi arkadaşlığı gerçekleşmemiş seksin dile vurmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılNası ya selam diyince bu evlilik teklifi anlamına gelmiyor mu
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ön yargı birde bazı erkek davranışları öyle gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkek arasın da ki dinamikleri biliyoruz çünkü
10 YorumlaBeğenirsem yürüyor derim, beğenmezsem dünya ahiret bacım 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılKemal Sunal için beğendim şeref kim oda gelsin 😅
11 Yorumla
+1 yılİşte ilgiye sevkate ihtiyacımız olduğundan
10 Yorumla
+1 yılMal diyip geçiyorum ben ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam görmemiş ki İbişler.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür öyle bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılAbazalar ile takılıyorsanız demekki
10 Yorumla
+1 yılGörmedik küçük hanım, bizi ilgi alakaya boğun😎
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılBen öyle düşünmüyorum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılkatiliyorum hic anlamiyorum bunlari
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Güzel sohbet etmek guzel
10 YorumlaMaalesef hiç ilgi görmedik mk
10 Yorumla
+1 yılKalkmayın arkadaşlar oturun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.
+1 yılHahha İnsanın doğasında da var
10 Yorumla
+1 yılDemekki ilkkez biri samimi sohbet etmiş 😃
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 19,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörmemişler demek ki.
10 Yorumla Öyle düşünemedim hiç
10 Yorumla
+1 yılGünaydın desen aşık derler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Görmemişlik desek mi?
10 Yorumla
+1 yılablacim bi gt yapaydin ayip. bee
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. neden acaba
10 Yorumlaİlgi hırıspısı olmuş millet demek ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
m +1 yılO kadar haklısın ki
10 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne