20 yasimdayim ve yasanbilecek kötü ne varsa neredeyse hepsini babam yüzünden yaşadım ve artık gerçekten yeter bittim halim her zamankinden daha farklı ve kötü
İyi niyetle alakası yok ben risk alıyorum senin de alman laizm hem bisiker yapmak işte hem riskten kork sen bir şey yapmazsan korkarsan kimse bişi yapmaz * ede ede yaşarsın ben asla şikayet etmem duygusal deilim bir sorun varsa çözüm ne bakar uygularım her şeyde risk var oturup her şey kendiliğinden olsun die bekjleyelimmi
Belli ki zor dönemlerden geçiyorsun ama sakin kafayla düşünmen lazım önce... evden kaçsam nereye giderim ne yaparım bunun muhasebesibni yapmadan çıkarsan kötü niyetli insanların eline düşersin seks işçisi yaparlar seni.. bunu istemezsin.. biraz bekle önce iş bul ayağını sağlam bas ondan sonra kendi evine çıkarsın ya da sevdiğin birini bulursun onunla evlenirsin..
Evden kacma sadece uzaklaş ve bir süre idare et sonra sakın kafa ile evlilik için kendine göre birini bul o kişiyi baban sayesinde çok seveceksin bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence sabret kendi evine çık ileride
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasın ekonomik özgürlüğün olmadan ve sağlam güvenilir insanlar olmadan bu yola çıkma kardeşim
Ne tanıdığım birileri var nede param var istesem de çıkamıyorum
Kendine sağlam Bi zemin hazırlamalı ve kendinden başka kimseye güvenmemelisin erkek için bir zorsa bayan içim bin zor emin olun
Eminim ama sizde benim artık dayanamiyalacak durumda olduğumdan emin olun
Anlıyorum fakat acı ama bunlar gerçek sıkıntınızı tam bilmiyorum ama
Babam yazdım oraya
Size yazacam fakat gizlisiniz
Teşekkür ederim ama sanırım kimse bana yardım edemez
Siz yardım edilmesine müsade etmiyorsunuzki
Bana nasıl yardım edilebilir ki? İntih@r ipi mi alacaksiniz bana
Sıkıntı sağdece babam diyor ama detay vermiyorsunuz
Allah korusun intahar falan aklınıza bile getirmeyin
Ne yaşadığımın bir önemi yok önemli olan şu an ne halde olduğum ve gitgide eriyip gidiyorum artık insALLAH tez vakitte giderim
Mutlaka var kendine bir şey yapma noktasına geldiysen kaç uzaklarda bi hayat kur
Gidecek yerim olsa hemen
Bunu sen yaratmalısın önce bi iş sonra gerisi gelir
Kaç yaşındasın kiii
Nereye gitmeyi Planlıyorsun
Gidecek yerim yok
Hangi şehirdesin
Derdini öğrenmeden nereden bilelim neden böyle yaptığını
Babam demem yeterli
Bazı babalar maalesef babalık nedir bilmiyor sadece kimlik babası.
Neden yaptılar ozmn bakamicaklarsa acı cektireceklerse ben hakkımı helal etmiyorum
Bunu düşünme kendi hayatını kendin şekillendirmeye bak herkes şanslı doğmuyor bazı insanlar kendi şanslarını kendi yaratmak zorunda.
20 yasimdayim ve yasanbilecek kötü ne varsa neredeyse hepsini babam yüzünden yaşadım ve artık gerçekten yeter bittim halim her zamankinden daha farklı ve kötü
Neler yaşadın anlatmak içini dökmek istermisin
Sebebi ne olursa olsun kendine bişi yapmak son seçenek bile değil evden kaç ama kendine zarar verme
Yemin ederim dayanamıyorum halimi görsen oturur aglarsin
Yaş ne peki kaçarsan yaş onenli
Ve durum baya kötü bunu hissedebiliom
Hissedemeyecegin kadar kötü
Gizli deilim anlat ne kadar kötü
Gerçekten kötü ise ve bir süre çile çekerim diosan 1 yıl destek olurum iş bulup düzenli gelir Kur'an'a kadar
belkide iyi niyetlisiniz bilmiyorum ama kismeye güvenemiyorum
İyi niyetle alakası yok ben risk alıyorum senin de alman laizm hem bisiker yapmak işte hem riskten kork sen bir şey yapmazsan korkarsan kimse bişi yapmaz * ede ede yaşarsın ben asla şikayet etmem duygusal deilim bir sorun varsa çözüm ne bakar uygularım her şeyde risk var oturup her şey kendiliğinden olsun die bekjleyelimmi
Şu an ya da evden kaçtığında güvende mi olacaksın senin güvene değil careye ihtiyacın var bence
Sorma dediğin için sormuyorum ama bende aynı dırımdayım. Güvenilir bir ev arkadaşı olsa keşke
Keşke olsaydı gidebileceğimiz bir liman
Keşke
bizden ne yapmamızı istiyorsun ?
ben hertürlü destek veririm ama biz ne yapabiliriz
Önce derdini anlatmalısın
Babam..
Belli ki zor dönemlerden geçiyorsun ama sakin kafayla düşünmen lazım önce... evden kaçsam nereye giderim ne yaparım bunun muhasebesibni yapmadan çıkarsan kötü niyetli insanların eline düşersin seks işçisi yaparlar seni.. bunu istemezsin.. biraz bekle önce iş bul ayağını sağlam bas ondan sonra kendi evine çıkarsın ya da sevdiğin birini bulursun onunla evlenirsin..
Ne çevrem var ne param nede gidecek yerim son çare olûm gibi geliyor
Ölümü çare olarak düşünmemen lazım ölüm çare değil biraz mücadele etmek zorundasın.
Bu saatte kadar mücadele ettim ama bu sefer sondu halim kalmadi
Senin biraz dinlenmeye ve doğru düşünmeye ihtiyacın var
Bence de dinlenmeye ihtiyacım var ömür boyu
Geçmişte bu durumda kaldım evden gittim :)
Nasıl nereye gittin de naptin
Kalıcak yerini sağlayan bir iş yeri vardı oraya gittim aylarca telefonlarını bile açmadım sonra her şey o konuda çok güzel oldu
İşte benim gidecek yerim yok
Benimde yoktu buldum sende bak çevrene hangi şehirdesin
Doğudayim babam yüzünden çevrem bile yok varsa da güvenemiyorum kimseye
Olduğun durumu düzeltmeye çalış o evden çıkmak senin için iyi olmaz
Ne düzeltebilirim artık nede bu evde kalabilirim
Problemi anlatmak istemiyorsun sanırım
Babam yazdım oraya
Ailevi mi bare onu soyle
Babam..
Evden kacma sadece uzaklaş ve bir süre idare et sonra sakın kafa ile evlilik için kendine göre birini bul o kişiyi baban sayesinde çok seveceksin bence
Uzaklasamiyorum ne tanıdığım kimse var ne de param
Öyle çıkıp birinin evine git demedim evde odanda kal babana mesafeli ol dedim yani
Yok kalamam
Biri bende kal dese gemileri yaktım diyip ona gidecekmisin
Gitmem de gidersem bile babamın yanından daha iyidir en kötü yer bile emin ol
Gitmem diyorsun gitmek istiyorsun sonuç ne anlamadim
Tanımadığım birine gitmem diyorum?
Napican
Olûm kaldı birtek
Ölüm mü başka birinde kalmakmi
Ölüm
Başka çare bulamadın mi
Başka çare bulamadim
Ne zaman olucen peki
ergenlikte olur ole seyler
Soruyu yazan anan değil mq evladi
Anlatmamışsın
kaçma. savaş
Bu yaşıma kadar savaştım ve yeter cidden artık bittim durumum hiç iyi değil bu sefer
kaç yaşın?
Ohooo cok var
Sorun ne
Vardır illa ki
evden kac bebegim
Yardım ister misin
Kaç yaşındasın sen
Gel sevgili olalım
gel yanima
bende kal