kirasi gunu gunune odendigi halde ev sahibinin su sayacini sokup susuz birakmaya calismasi hic basiniza geldi mi?
şok oldum resmen adam usenmemis gitmis sokmüs, sikayet edilmesj lazim degil mi?
kirasi gunu gunune odendigi halde ev sahibinin su sayacini sokup susuz birakmaya calismasi hic basiniza geldi mi?
şok oldum resmen adam usenmemis gitmis sokmüs, sikayet edilmesj lazim degil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sikayet et kuruma gelip baglasinlar. Polisede tutanak tuttur saatim calindi diye
annem gidiyo Şu an etmeye polisler yardimci olur umarım dediginiz gibi 😳 yani kiralar malum sirf Şu an cikma durumumuz yok dedik diye cikalim diyerekten yapilan sey gunah ya
abonelik kimin üstüne
onların ustune oldugu icin kolayca yapmislar uzerimizde degildi. evde kucuk cocugumuz var hafta sonunu denk getirmesi ayri olay cidden gunah ya
sucu cağır sayacı diret bağlat ceza kendinine gelir
sayacın olduğu yerden boru ile direkt bağnatı yaptır suvu yapar cazası ödesin aklı bağına gelir
annem polise gitti dediginiz gbi mi yapsaydik acaba cidden ya ama polisler de ceza falan odetmez mi ki? ilk defa başımıza geldi
kira kontratı varsa sizin mallıza zarar vermiş olur ama gece susuz kalmayın sucuya bağlatın
Şikayet et polise güzel bir koz vermis eline
evt bu ne ahmaklik ya. Şu an annem gitti gereken neyse yardimci olurlar umarim yaptigi seye bak bi de ozellikle hafta sonunu beklemesi...
Tobe tobe ne canım insanlar var ya
Tabi şikayet etmelisin
polisler yardimci olur umarim detaylarda edicez...