Arkadaslar esim ve cocuklarimla yasarken hayatimiza giren bir kadin hakkinda detaya gore yorum yazarmisiniz?

Esim zebgin aile cocugu ama calismayi sevmeyen biri. Evlendik cocuklarimiz oldu ikizler, sonra evde bosbos yatmaya basladi calismayip. Ben kazaniyordum, o sadece babasinin otelinden gelen az biraz hisse parasiyla sadece kendine aliyordu. Ben soylendikce, calismasi gerektigi konusunda, o uzaklasti. Sonra aramizda bir sogukluk oldu, kafa dinlemek icin annesinin yanina gitti. Ve orada bir kadinla tanismis. Kadin 48-50 yaslarinda, zengin, iyi bir yerde calisiyor, bir kizi var ve kizi 24 yasinda ve evki cocugu falan var. Bu kadin kocasindan bosanmis, neyse benim esimle arkadas olmuslar. Sonra bu kadin kendi bi arkadasiyla tanistirmis esimi, o kadinda esinden bosanmis 1 cocugu var ve zengin. Esim de bu 48-50 yaslarindaki kadini yakin bir cocukluk qrkadasiyla tanistiriyor, onlar sevgili oluyorlar. Esim de diger kadin ayarlamak icin pek cok sey yapiyor ve maleaef evliligimizi bitrme noktasina getiriyor. Yani kadinlar benim esim ve arkadasina kancayi takmislar. Zengin kadinlar, sadece aradiklari ask mesk. Ben ne yapabilirim? esim annesinin oldugu sehirden gelmedi. Cocuklarin sorumluluklariyla birakt8. cocuklarini da nadiren ariyor. Bu arada kadinlar da iyice kancayi takma derdinde. Yani tatillere goturduler benim esi ve arkadasini yurtdisina, cok cok iyi davraniyorlar anladigim.. Nasil kurtarabilirim

Güncellemeler
1 yıl
Ben 35 esim 44 yasinda
Arkadaslar esim ve cocuklarimla yasarken hayatimiza giren bir kadin hakkinda detaya gore yorum yazarmisiniz?