Kızlar, Çok yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu? Bana gelecek olursak ben deli gibi seviyorum onu?

Çok yakın bir kız arkadaşım var sürekli mesajlaşıyoruz şu an ayrı şehirlerdeyiz ama hergün konuşuyoruz. Geçenlerde birlikte gezmeye İstanbul'a gittik o izmirden geldi ben sakaryadan gittim. Normalde kimseye yüz vermeyen (yani ona yazan edenlere) bir kız biraz da tutucu bir kız fakat İstanbul'a gittiğimizde aynı otel odasında kaldık (farklı yataklarda tabi) ve bu asla yapmayacağı bir şeydi. Ben bu duruma çok şaşırdım ve bana acaba mı dedirtti. O kadar yakın olmamıza rağmen asla kanka falan demedik birbirimize. Ara sıra bana iltifat ediyor gözlerin çok güzel, iş bitiricisin, baskın karaktersin vb. sizce bana karşı bir şeyler hissediyor olabilir mi? Eski sevgilimle ilgili konuştuğumuzda senin gibisini mi bulacak tipin iyi mesleğin iyi vb. şeyler diyor bana. çok merak ediyorum benden hoşlanıyor olabilir mi? Kimse sadece 1 günlüğüne izmirden İstanbul'a buluşmaya gelmez diye düşünüyorum. Birde üstüne keşke sende İzmir'de çalışsan falan diyor beni korursun diyor. Yorumunuz nedir?

Kızlar, Çok yakın kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu? Bana gelecek olursak ben deli gibi seviyorum onu?